• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 9. Gün

Yaaaa cok sevindim benım 2 gebelik kaybı kaybı kan değerlerim sürekli düzensiz arttı ve düştü Allahım kucagımızı doldursun boş bırakmasın cok yorucu sürek
Benimde önceki doktor da bir negatif oldu birde kimyasal oldu o ara doktorum hastaneden ayrıldı son kalan embriyoyu transfer için gittiğimizde başka bi doktora yönlendirdiler o doktorda son kalan embryoları transfer etmek istemediğini tekrardan yumurta toplamak istediğini maddi konuda da yardımcı olacağını söyledi bizde kabul ettik sonraki doktor bir çok vitamin takviyesi uyguladı hemen damar yolundan hem hap şeklinde yumurtaları topladı ilk transferi de pozıtıf oldu

Benimde önceki doktor da bir negatif oldu birde kimyasal oldu o ara doktorum hastaneden ayrıldı son kalan embriyoyu transfer için gittiğimizde başka bi doktora yönlendirdiler o doktorda son kalan embryoları transfer etmek istemediğini tekrardan yumurta toplamak istediğini maddi konuda da yardımcı olacağını söyledi bizde kabul ettik sonraki doktor bir çok vitamin takviyesi uyguladı hemen damar yolundan hem hap şeklinde yumurtaları topladı ilk transferi de pozıtıf oldu
Çokk sevindim allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah canım . Kaç yumurtan toplandı peki

Kızlar ayın 9 unda tahlil verdim 290 cıktı
Bugun tekrar kan verdim ayın 12 si 523 cıktı tam 2 ye katlanmamiş sizinkiler nasıl oldu

Kızlar ayın 9 unda tahlil verdim 290 cıktı
Bugun tekrar kan verdim ayın 12 si 523 cıktı tam 2 ye katlanmamiş sizinkiler nasıl oldu
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına al.
Benim 9. Gün 61 çıktı bugün 12. Gün 41 çıktı muhtemelen kimyasal gebelik oldu ama iki gün sonra yine kan vereceğim. Olanda da olamayanda da hayır vardır.

Canım ben bi femara bide aşılama ile hamile kalıp biri kürtaj diğeride kendisi düştü kürtaj olan bana kımyasal dediler düşmüştür dediler 1 ay boyunca içimde kalmış haberim yoktu kürtaj yaptılar degerlerim cok düzensiz arttı sonra düştü degerlerim bir attı bi yükseldi saglıksız gebelikti ikisinide kaybettim en son çare tüp bebek yaptırdım şimdi tekrar korku sardı elden bişey gelse keşke hepimiz için cok yıpranıoz vardır bundadq hayır üzülme rabbim inşaşşah hepimizin kucagını doldurur

Tüp bebek aşamasına gelene kadar 3 kez aşılama 8 kez femara 2 klomen kullandım sadece 2 sefer gebelik oluştu onlarda öğrenir öğrenmez kaybettım

Şuan agır bir grip geçiyorum transferin ertesi günden başladı grip öksürmekten hapşırmadan kasıklarım agrıyor artık ilaç kullanamıyorum caresiz kaldım bazen ateşim yükseliyor gripten

Canım merhaba yazını okulumda embriyolarin kalitesiz mi oluyordu yani eğer öyleyse hangi vitaminleri kullandın daha iyi sonuç aldnmi bu bahsettiğin pozitifde yani oluşan embriyolarin Bi oncekinden daha mı kaliteliydi

Kızlar 7.gün testim pozitif mi sizce yoksa 6gün önce yaptığım ovitrellenin eskisi mi
20240812_155717.jpg

Canım merhaba yazını okulumda embriyolarin kalitesiz mi oluyordu yani eğer öyleyse hangi vitaminleri kullandın daha iyi sonuç aldnmi bu bahsettiğin pozitifde yani oluşan embriyolarin Bi oncekinden daha mı kaliteliydi
Canım arkadaşa sormuşsun ama benim ikinci tüp bebek deneyimim geçen sefer beş yumurta çıktı üç tanesi beşinci güne gitti orta kaliteydi. Bir yıl sonra amh daha düşük olmasına rağmen 8 yumurtadan 7si iyi kalite çıktı. Ara ara uzun aralıklarla şeker karbonhidrat paketli gıda bıraktım tüketmedim hiç. O sırada magnezyum b12 oceanın d vitini kullandım. Fenomom isimli kompleks vitamini ve bee arısütünü içtim yumurta toplanacağı ay düzenli aldım. Belki işine yarar

Şuan agır bir grip geçiyorum transferin ertesi günden başladı grip öksürmekten hapşırmadan kasıklarım agrıyor artık ilaç kullanamıyorum caresiz kaldım bazen ateşim yükseliyor gripten
Hiç canını sıkma canım rahim korunaklı bebişin sana sımsıkı tutunur stres yapma. Allah ömür versin tutunur el-musavvir esmasını çek devamlı. Benimde bir transfer negatif diğeri pozitif düşükle sonlandı, şimdi ikinci tedavimin ilk transferi oldu muhtemel kimyasal. Ama canı verecek Allah dilerse bir anda verir bize sabır düşüyor.

Canım arkadaşa sormuşsun ama benim ikinci tüp bebek deneyimim geçen sefer beş yumurta çıktı üç tanesi beşinci güne gitti orta kaliteydi. Bir yıl sonra amh daha düşük olmasına rağmen 8 yumurtadan 7si iyi kalite çıktı. Ara ara uzun aralıklarla şeker karbonhidrat paketli gıda bıraktım tüketmedim hiç. O sırada magnezyum b12 oceanın d vitini kullandım. Fenomom isimli kompleks vitamini ve bee arısütünü içtim yumurta toplanacağı ay düzenli aldım. Belki işine yarar
Teşekkür ederim.canm şuan listeme ekliyorum araştırıp kullanrm😍

Hiç canını sıkma canım rahim korunaklı bebişin sana sımsıkı tutunur stres yapma. Allah ömür versin tutunur el-musavvir esmasını çek devamlı. Benimde bir transfer negatif diğeri pozitif düşükle sonlandı, şimdi ikinci tedavimin ilk transferi oldu muhtemel kimyasal. Ama canı verecek Allah dilerse bir anda verir bize sabır düşüyor.
Yaaaa rabbim inşalllaj en güzellerini sana versin bidaki denememden inşallah hemen kucagına alırsın. El musavvir hergün çekiyorum hastalık cok halsiz bıraktı sadece

Benim çift transferim oldu 3. Gün ağzıma metal bir tat geldi 6. Günde sabah tuvaletimi yaptığımda selpaga sümüksü yeşil Birşey geldi sanırım embryom düştü dedim aynı gün akşamında da gene tuvalet sonrası selpaga pembemsi Birşey geldi oda sanırım tutunma kanaması idi çok garip belirtiler olduğu İçin dayanamayıp 7. Gün kan verdim 51 çıktı 9. Günde 99 çıktı değerler düşük olunca korktum tabi şimdi kızım 9 aylık 🥰
Transferin 10. Günü sizece var mı?

Eklentiler

• 17238911907386734286282630664118.webp
    17238911907386734286282630664118.webp
    37 KB · Görüntüleme: 113
Back
X