Transferin 9.günü beta 2 yükselir mi?

İnsan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Amin inşallahhEvet düşünüyoruz ama üzülmenin canımızı sıkmanın bize zararı var valla
Relax olalım :)) bak ben verdim 9.gün kan ama 2 değer yani napayım olmadıysa nasip

Bende 25 yaşındayım bende de polikistik over var benim 13. Tane daha dondurulmuş embriyo var.daha önce 2 aşılama yaptım tutmadı bu da ilk tüp bebek deneyimim
Bunda tutar inşallah
Yaşın daha genç olur güzel embrioların var şükür
Hangi hastane
Nerede tedavi görüyosun
Yeni evlisindir

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerini yazarsın inşallah belirti falan var mı hiç kaşık agrin falan

erhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 kat artmamis dedi cuma tekrar istedi şimdi ben anlamadım 2 gün önce aynı saatlerde yaptım aynı yerde bu aynı zman aynı yer nasıl yagni bilgi veririmisiniz lütfen ...çünkü hemşire öle ümitsiz konuşunca sabahtan beri bir tuhafim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…