Amin inşallahhİnsan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Tabiki her şey nasip yaş kaç bu aradaAmin inşallahhEvet düşünüyoruz ama üzülmenin canımızı sıkmanın bize zararı var valla
Relax olalım :)) bak ben verdim 9.gün kan ama 2 değer yani napayım olmadıysa nasip
26 yaşındayımTabiki her şey nasip yaş kaç bu arada
Bende 25 yaşındayım bende de polikistik over var benim 13. Tane daha dondurulmuş embriyo var.daha önce 2 aşılama yaptım tutmadı bu da ilk tüp bebek deneyimim26 yaşındayım
Eşim azosperm di 1 sene tedavi gördü şükür 1 tanecik embriyo elde edebildik
Sizin?
Bunda tutar inşallahBende 25 yaşındayım bende de polikistik over var benim 13. Tane daha dondurulmuş embriyo var.daha önce 2 aşılama yaptım tutmadı bu da ilk tüp bebek deneyimim
2 yıllık evliyim ben İzmir'de tedavi goruyorumBunda tutar inşallah
Yaşın daha genç olur güzel embrioların var şükür
Hangi hastane
Nerede tedavi görüyosun
Yeni evlisindir
Pek ümitli değilim yani içimden pek olumlu bı sonuç alacağım geçmiyor ama hayırlısı bakalım2 yıllık evliyim ben İzmir'de tedavi goruyorum
Sen?
İstanbul bahçeci2 yıllık evliyim ben İzmir'de tedavi goruyorum
Sen?
İstanbul bahçeci
2 yıllık b
Yok canım hiçbirşey zaten beta düşükHakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerini yazarsın inşallah belirti falan var mı hiç kaşık agrin falan
Yok canım hiçbirşey zaten beta düşük
Artarsa benimdir
erhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 kat artmamis dedi cuma tekrar istedi şimdi ben anlamadım 2 gün önce aynı saatlerde yaptım aynı yerde bu aynı zman aynı yer nasıl yagni bilgi veririmisiniz lütfen ...çünkü hemşire öle ümitsiz konuşunca sabahtan beri bir tuhafimİnşallah
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acabaBenimde dondurulmus 5. Gün yarın güzel sonuçlar alırsın umarım
Merhaba negatif oldu malesefMerhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?