Transferin 9.günü beta 2 yükselir mi?

virda34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
38
31
18
28
Kızlar selam beta hcg 2
3.gün embriyosu olup 11.günde artan varmı yarın test günüm :((

Kizlar merhaba ben 5 Ekim'de 5. Gün embirosu transferi yaptım ama dayanamadım bugün idrar testi yaptım ama aç karnına yapmadım öğleden sonra yaptım negatif çıktı moralim bozuldu bu durumu yaşayanlar oldu mu cevap verirseniz çok sevinirim

İdrar testine güvenmeyin
Kanda çıkar ben kaçamak beta testi yaptırdım yarın günüm inşallah artmıştır 😅

Kizlar merhaba ben 5 Ekim'de 5. Gün embirosu transferi yaptım ama dayanamadım bugün idrar testi yaptım ama aç karnına yapmadım öğleden sonra yaptım negatif çıktı moralim bozuldu bu durumu yaşayanlar oldu mu cevap verirseniz çok sevinirim
Idrara guvenmeyin testler yaniltabiliyor idrarda pozitif görüp kanda negatifte çıkabiliyor en sağlıklısı kan testi biraz daha sabredip kan verin 😊

Idrara guvenmeyin testler yaniltabiliyor idrarda pozitif görüp kanda negatifte çıkabiliyor en sağlıklısı kan testi biraz daha sabredip kan verin 😊
Valla bilemiyorum ya biraz moralim bozuldu okuyorum burda 6. Gün bile silik de olsa çift çizgi görenler olmuş biraz modül düştü açıkçası test günüm ayın 15 i yarın sabah aç karnına erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum yinede

5 Ekim mi?

Bide genelde hep 12. Günde test yapılıyormuş ama doktorun bana verdiği test tarihi 10. Güne denk geliyor acaba 5. Gün embirosu olduğu için mi
5.gün embriyosu kanda daha erken çıkabiliyor
grubumuzda arkadışımla aynı gün oldum o 6.gün embriyosu ama pazartesi vercek
Yani bunlar değişiyo çok takılacak birşey değil :)

Valla bilemiyorum ya biraz moralim bozuldu okuyorum burda 6. Gün bile silik de olsa çift çizgi görenler olmuş biraz modül düştü açıkçası test günüm ayın 15 i yarın sabah aç karnına erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum yinede
Valla hic belli olmuyor bu isler gec tutunabilir herkesin sureci farkli ilerliyor hic moralinizi bozmayın bence idrarla direk kan verin sanırım 6.gununuz artık yarın iyi kötü bi sonuc çıkar

5.gün embriyosu kanda daha erken çıkabiliyor
grubumuzda arkadışımla aynı gün oldum o 6.gün embriyosu ama pazartesi vercek
Yani bunlar değişiyo çok takılacak birşey değil :)
İnsan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🥰

Valla hic belli olmuyor bu isler gec tutunabilir herkesin sureci farkli ilerliyor hic moralinizi bozmayın bence idrarla direk kan verin sanırım 6.gununuz artık yarın iyi kötü bi sonuc çıkar
Evet 6. Günüm bugün sanırım kan vermeye henüz hazır değilim hiç belirti de yok ağrım sızım falan da yok bakalım salı günü test günüm

Back
X