- 8 Temmuz 2022
- 7
- 0
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm 7 gün 7.3cikti sizce dusukmu degerBenimki 11.gün kanda pozitif çıktı kese güzel kalp atışı haftaya inşallah
3.gün embriyo benimki de. 8.gün negatif çıkmış ama çok erken 10.gün tekrar baktırın3.gun embriyo su 8.gun kan verdim 1.20 cikti artma ihtimali varmi
Benmde 7 günümde kan verdm degrrim 7.3 çıktı yarın test günümde tkrr vericem ama sizce değerim nasil 2 embryo trnsfer edilmsiti3.gün embriyo benimki de. 8.gün negatif çıkmış ama çok erken 10.gün tekrar baktırın
Bugün tekrar verdiniz mi kan değer normalmiş 7.güne göreBnm 7 gün 7.3cikti sizce dusukmu deger
Evet verdim 22 çıktı sanırım 3kati oluyo 2gun sonra tkrr vericemBugün tekrar verdiniz mi kan değer normalmiş 7.güne göre
İnşallah sağlıkla ilerlesinEvet verdim 22 çıktı sanırım 3kati oluyo 2gun sonra tkrr vericem
3gun embriyosu muydu 9.gun ne cikti sizin kanda 12.ne cikti acabaBenimki 11.gün kanda pozitif çıktı kese güzel kalp atışı haftaya inşallah
Merhaba. 3.gün embriyosuydu evet. Ben yoğun çalışıp 11.güne kadar bekledim. 11.gün 198, 13.gün 399 çıktı sonra kese ve kalp atışı gördük şükür3gun embriyosu muydu 9.gun ne cikti sizin kanda 12.ne cikti acaba