Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba.Benim de aynı şekilde..Son durumunuz nedir acaba..8 hücreli 3 gün embriyo transferi oldum 9 günümdeyim merak edip bu sabah erken gebelik test yaptım sonuç negatif çıktı cumartesi kan testi vericem 9 gün negatif çıkıp test gününde pozitif olan var mı
Ya benim de öyle oldu bugün kan versem çıkar mıMerhaba.Benim de aynı şekilde..Son durumunuz nedir acaba..
Benim de öyle oldu test versem kan da cıkar mı acaba bugün bnm 10. Günüm8 hücreli 3 gün embriyo transferi oldum 9 günümdeyim merak edip bu sabah erken gebelik test yaptım sonuç negatif çıktı cumartesi kan testi vericem 9 gün negatif çıkıp test gününde pozitif olan var mı
Benim transfer hariç 10.günümde leke gelince doktorum kan ver dedi.o zaman 5,96 ile öğrendim.Şimdilik iki katına çıkıyor bekliyorum.Ama az değerle öğrenince de artacak mı azalacak mı ,kimyasal mı dış gebelik mi derken..Yine bekleme ve stres sürecine giriyorsun.Bence en azından 12.gün ver..Ya benim de öyle oldu bugün kan versem çıkar mı
Bnm transferle birlkte 10. Gün saydım. 6 ve 8 gün test yaptım negatif gördüm o yüzden korkuyorumBenim transfer hariç 10.günümde leke gelince doktorum kan ver dedi.o zaman 5,96 ile öğrendim.Şimdilik iki katına çıkıyor bekliyorum.Ama az değerle öğrenince de artacak mı azalacak mı ,kimyasal mı dış gebelik mi derken..Yine bekleme ve stres sürecine giriyorsun.Bence en azından 12.gün ver..
Tutunmada lekesıde ola bilirBnm transferle birlkte 10. Gün saydım. 6 ve 8 gün test yaptım negatif gördüm o yüzden korkuyorum
Bnm leke gelince çok korktum. 8günm leke geldi
benim leke hala geliyor..Yerleşme lekesi olabilir sıkma canını.Ama bence bir transfer hariç 12yi bekle..Doktoruna sordun mu ne dediBnm transferle birlkte 10. Gün saydım. 6 ve 8 gün test yaptım negatif gördüm o yüzden korkuyorum
Bnm leke gelince çok korktum. 8günm leke geldi
Hastaneye gittim test verdim 020 çıktı daha 3 günüm var yükselir mibenim leke hala geliyor..Yerleşme lekesi olabilir sıkma canını.Ama bence bir transfer hariç 12yi bekle..Doktoruna sordun mu ne dedi
0.20? Hayır malesef (Hastaneye gittim test verdim 020 çıktı daha 3 günüm var yükselir mi
Bir umut bekliyorum ama insanın elinde değil0.20? Hayır malesef (
Bir ümit beklemek istiyor insan seni çok iyi anlıyorum..Bekle gitsin ,hiçbir şey kaybetmezsin..olmadı,olana kadar devam..Bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu süreçlerin hepsini unutacağız,inanıyorumHastaneye gittim test verdim 020 çıktı daha 3 günüm var yükselir mi
İnşalah tek umudumuz Allah'tan. Dokuz eylül de oldum yarın aricamBir ümit beklemek istiyor insan seni çok iyi anlıyorum..Bekle gitsin ,hiçbir şey kaybetmezsin..olmadı,olana kadar devam..Bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu süreçlerin hepsini unutacağız,inanıyorum
Evet biliyorum o hissi bende 2 defa yapdırdım0.20? Hayır malesef (