- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum kanda öğrendiyseniz küçük de olsa değer olmali. 9 gün az değilDiğer 2 denemem 10.gün negatif görüp ilaçları kesmiştim ama bu sefer 3.gün embriyosu 9.gün erken dediler ilaçlara devam ediyorum ama ümidim kalmadı . Aranızda 12.gün düşük değerle öğrenen var mı ? 2 olan değer de döner mi 3 günde bilemiyorum
Ben de öyle düşünüyorum diğerlerinde 10 gün negatifti kestirdiler ilacı , bu sefer 3.gün embriyosu diye muhtemelen kesme dediler . İnsan da bir ümit oluşuyor ne güzel dün kabullenmiştim .Pek
Sanmıyorum kanda öğrendiyseniz küçük de olsa değer olmali. 9 gün az değil
Dönmüyor ne yazık ki. Bende 10. Günde vermiştim negatifti erken daha dediler sonra 14. Gün tekrar verdim sonuç yine aynıydıDiğer 2 denemem 10.gün negatif görüp ilaçları kesmiştim ama bu sefer 3.gün embriyosu 9.gün erken dediler ilaçlara devam ediyorum ama ümidim kalmadı . Aranızda 12.gün düşük değerle öğrenen var mı ? 2 olan değer de döner mi 3 günde bilemiyorum
Sizin de 3.gün müydü . Ben de öyle düşünüyorum diğer tedavilerimde 10.gün negatifti kestik de bunda 3.gün diye kesmediler ama bugün adet ağrılarım var ilacı kestiğim gibi adet olacağım bence boşuna bekletiyorlar .Dönmüyor ne yazık ki. Bende 10. Günde vermiştim negatifti erken daha dediler sonra 14. Gün tekrar verdim sonuç yine aynıydı
Evet benim de 3. Gün embriyosuydu. İlaçları bana da kestirmediler 14. Güne kadar bekledik ama zaten 12. Gün kahverengi bi akıntı başlamıştı meğerse vücut regl olmaya çalışıyormuşSizin de 3.gün müydü . Ben de öyle düşünüyorum diğer tedavilerimde 10.gün negatifti kestik de bunda 3.gün diye kesmediler ama bugün adet ağrılarım var ilacı kestiğim gibi adet olacağım bence boşuna bekletiyorlar .
Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım . Hayırlısı olsun artık naapalım nasip değilmiş. Sizin kaçıncı denemeydiEvet benim de 3. Gün embriyosuydu. İlaçları bana da kestirmediler 14. Güne kadar bekledik ama zaten 12. Gün kahverengi bi akıntı başlamıştı meğerse vücut regl olmaya çalışıyormuş![]()
İlk denememdi. İkinciyi deneyeceğim iki ay sonra. Sizin ?Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım . Hayırlısı olsun artık naapalım nasip değilmiş. Sizin kaçıncı denemeydi
3.denemem . Benim amh düşük her seferinde sıfırdan başlıyoruzİlk denememdi. İkinciyi deneyeceğim iki ay sonra. Sizin ?
Allah yardımcın olsun canım ya3.denemem . Benim amh düşük her seferinde sıfırdan başlıyoruzsanırım artık bir süre denemem
Merhaba ne oldu acaba sizin durumunuz yükselme oldu mu?Sizin de 3.gün müydü . Ben de öyle düşünüyorum diğer tedavilerimde 10.gün negatifti kestik de bunda 3.gün diye kesmediler ama bugün adet ağrılarım var ilacı kestiğim gibi adet olacağım bence boşuna bekletiyorlar .
Yok maalesef olmadı. Ben olmayacağını tahmin etmiştim de işte 3.gün embriyosu belki dedim ama olmadı .Merhaba ne oldu acaba sizin durumunuz yükselme oldu mu?
Hmmm hadi ya üzüldümYok maalesef olmadı. Ben olmayacağını tahmin etmiştim de işte 3.gün embriyosu belki dedim ama olmadı .