Transferin 9.günü negatif pozitife döner mi? (3.gün embriyosu)

bysgns

Sabır 🙏
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
826
505
53
33
Diğer 2 denemem 10.gün negatif görüp ilaçları kesmiştim ama bu sefer 3.gün embriyosu 9.gün erken dediler ilaçlara devam ediyorum ama ümidim kalmadı . Aranızda 12.gün düşük değerle öğrenen var mı ? 2 olan değer de döner mi 3 günde bilemiyorum

Pek
Diğer 2 denemem 10.gün negatif görüp ilaçları kesmiştim ama bu sefer 3.gün embriyosu 9.gün erken dediler ilaçlara devam ediyorum ama ümidim kalmadı . Aranızda 12.gün düşük değerle öğrenen var mı ? 2 olan değer de döner mi 3 günde bilemiyorum
Sanmıyorum kanda öğrendiyseniz küçük de olsa değer olmali. 9 gün az değil

Pek

Sanmıyorum kanda öğrendiyseniz küçük de olsa değer olmali. 9 gün az değil
Ben de öyle düşünüyorum diğerlerinde 10 gün negatifti kestirdiler ilacı , bu sefer 3.gün embriyosu diye muhtemelen kesme dediler . İnsan da bir ümit oluşuyor ne güzel dün kabullenmiştim .

Yerinizde olsam yarın tekrar aynı yerde olctururum yine de

Dönmüyor ne yazık ki. Bende 10. Günde vermiştim negatifti erken daha dediler sonra 14. Gün tekrar verdim sonuç yine aynıydı

Dönmüyor ne yazık ki. Bende 10. Günde vermiştim negatifti erken daha dediler sonra 14. Gün tekrar verdim sonuç yine aynıydı
Sizin de 3.gün müydü . Ben de öyle düşünüyorum diğer tedavilerimde 10.gün negatifti kestik de bunda 3.gün diye kesmediler ama bugün adet ağrılarım var ilacı kestiğim gibi adet olacağım bence boşuna bekletiyorlar .

Sizin de 3.gün müydü . Ben de öyle düşünüyorum diğer tedavilerimde 10.gün negatifti kestik de bunda 3.gün diye kesmediler ama bugün adet ağrılarım var ilacı kestiğim gibi adet olacağım bence boşuna bekletiyorlar .
Evet benim de 3. Gün embriyosuydu. İlaçları bana da kestirmediler 14. Güne kadar bekledik ama zaten 12. Gün kahverengi bi akıntı başlamıştı meğerse vücut regl olmaya çalışıyormuş 😐

Evet benim de 3. Gün embriyosuydu. İlaçları bana da kestirmediler 14. Güne kadar bekledik ama zaten 12. Gün kahverengi bi akıntı başlamıştı meğerse vücut regl olmaya çalışıyormuş 😐
Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım . Hayırlısı olsun artık naapalım nasip değilmiş. Sizin kaçıncı denemeydi

Merhaba ne oldu acaba sizin durumunuz yükselme oldu mu?

Yok maalesef olmadı. Ben olmayacağını tahmin etmiştim de işte 3.gün embriyosu belki dedim ama olmadı .
Hmmm hadi ya üzüldüm 😔 Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlerinde kucaklarını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🥺

Back
X