- 27 Ocak 2024
- 120
- 26
- 18
- 33
- Konu Sahibi amayaolmazki
-
Taze 5. Gün embriyosuTest gününde kan ver canim idrar testleri kesin sonuç değil ki. dondurulmuş mu taze transfer mi oldun?
Kan gününde kan ver sen inşallah güzel sonuç alırsınTaze 5. Gün embriyosu
Hiç ümidim kalmadı artıkKan gününde kan ver sen inşallah güzel sonuç alırsın
Ama bak böle kendini stres yapıyorsun canim bu yüzden erken test yapmayın diyor Dr lar .kan günün ne zamanHiç ümidim kalmadı artık
Cumartesi günüAma bak böle kendini stres yapıyorsun canim bu yüzden erken test yapmayın diyor Dr lar .kan günün ne zaman
Ohoo daha var zaman canim.bnde aynı şekilde transfer olmuştum şuan kan takibinde ilerliyoruz inşallah sende güzel sonuçlar alcaksin Allah'ın izniyleCumartesi günü
Sen idrar testi yaptın mı peki kandan önceOhoo daha var zaman canim.bnde aynı şekilde transfer olmuştum şuan kan takibinde ilerliyoruz inşallah sende güzel sonuçlar alcaksin Allah'ın izniyle
Evet yaptım canim testten 1gun önce böle ciktiSen idrar testi yaptın mı peki kandan önce
Canım ne yaptın bir daha test yaptın miKızlar merhaba
Bugün transferimin 9.günü ve erken gebelik testi de yaptım normal idrar testi de yaptım negatif moralim çok bozuldu
Hayır bugün daha test yapmadım canımCanım ne yaptın bir daha test yaptın mi
Merak ettim ya ben de 24 te olmuştum transferHayır bugün daha test yapmadım canım
Ben dün yani 9. Gün yaptım çıkmadı bişeyEvet yaptım canim testten 1gun önce böle cikti
Ben dün yaptım çıkmadı bugünde yapmadım açıkcasıMerak ettim ya ben de 24 te olmuştum transfer
Senden 2 gün sonra benim de transfer ama test günüm aynı cumartesi . Bana erken vermiş sanırımBen dün yaptım çıkmadı bugünde yapmadım açıkcası
Benim normalde yarın çağırdı ama işten izin alamadığım için gidemiyorum o yüzden cumartesi gideceğim bu arada gene test yaptım negatifSenden 2 gün sonra benim de transfer ama test günüm aynı cumartesi . Bana erken vermiş sanırım
İş yerinde yaptıysan gün içinde idrara gecmesi zor olur canım inşallah seninledirBenim normalde yarın çağırdı ama işten izin alamadığım için gidemiyorum o yüzden cumartesi gideceğim bu arada gene test yaptım negatif
Evet iş yerinde öğlen arasında yaptımİş yerinde yaptıysan gün içinde idrara gecmesi zor olur canım inşallah seninledir
Ben dün yaptım çok silik çıktı yarın 9. Gün yeniden deneyeceğim
Hayırlısı olsun inşallah kandan idrara geç geçiş olmuştur. Bebeğin seninledirEvet iş yerinde öğlen arasında yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?