Transferin 9. Günü

aetos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
230
160
53
43
Arkadaşlar merhaba
Bugün transferimin 9. Günü. Normal şartlarda regl tarihindeyim. Yani tüp bebek tedavisi görmeseydim regl olmam gereken tarihlerdeyim. Transfer gününden beri kendini hissettiren bir kasık ağrısı zaten hep vardı ama sanki dün ve bugün biraz daha regl sancısı gibi geldi bana.
Boyle bir sey yaşayan var mı aranızda?

Bende de öyle ağırlar vardı tuttu ama öyle ağrısı olup adet olan da çok var. :/
Genel olarak o ağrı herkeste var sanırım.
İnşallah sizinki gebeliktendir.

Regl zamanı daha artan bir agri miydi sizinki?
Benim regl dönemime daha vardı diye hatırlıyorum, ama öyle artan azalan bi durum olmamıştı. Ben hatta tutmadığını düşünmüştüm. Kafam dağılsın diye temizlik yapacaktım ama emin olmak için test aldım 10. gün yaptım pozitif gördüm çok şükür. Dediğim gibi hiç beklemiyordum aynı adet belirtilerim vardı

zaten alıyorsun böyle için kıpır kıpır oluyor ve adet ağrısında biraz daha farklı oluyor sanırım

İlaçları bırakmadığınız sürece regli olmazsınız. hamile olsanız da her adet döneminizde hafif sancılar yaşayabilirsiniz. Yani bunun olumlu ya da olumsuz bir durumu yok

Ben de yaşadım hala da yaşıyorum ara ara. Kasıkta batmalar ağrı ve bel ağrısı. Transferimin 8. Günümdeyim. İlaççlardan da olabilirmiş

Benim de tek embriyo:)) 3. Gün taze transfer. Sizin?
Dondurulmuş transfer canım benim. 5. Gün transferi daha önceden 2 deneymim oldu ilki tutmadı. İkisincisi tuttu ama bi süre sonra düştü. Bakalım bunda nasip olur inşallah

Merhaba canım evet çok şükür tuttu kan değerlerim yükseldi. Nasipse bi kaç gğn sonra muayeneye gideceğim. Sende ne var ne yok?
Maalesef benim bir tahlilde yükseldi bugün yari yarıya düştüğünü öğrendim doktorum ilaclari kesmemi ve regl olmayı beklememi söyledi

Maalesef benim bir tahlilde yükseldi bugün yari yarıya düştüğünü öğrendim doktorum ilaclari kesmemi ve regl olmayı beklememi söyledi
Hiç moral bozmak yok allahım hayırlı zamanda nasip etsin. Benim 3. Denememde oldu ümidimi kaybetmek üzereydim

normal ıdrar testımı ertken debelık testımı aldınız

benımde bugun 10. gunum 2 gun kaldı gelen gıden bısey yok hala :/ ınsallah tutmustur ıdrar testı aldım 3 gun once idrar testı yaptm negatıftı ama bgn tekrar yapaym dıyorum erken gebelık testıde aldım amaonu yapmadım henuz kan testını bekleyeyım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…