Transferin iki ve üçüncü günleri kabizlik

hiç alakası yok canım ya olur mu öle şey ....ilaçlardan oluyor zaten büyük ihtimal kabızlıkk...bol bol su ,kayısı ,incir ye :)

kesınlıkle alakası yok canım..stres de etkılı tabıkı kabız da..sonucta yasanan surec streslı ve sıkıntılı bır surec..kabız olmamaya dıkkat et canım bol bol lıflı yıyecekler ye corba gaz yapıyor sebze yemeklerı ye bana doktorum oyle soylemıstı..sabahları da mutlaka kuru kaysı..bır de ananas tutunmaya cok ıyı gelıyormus..bol bol ananas tuket..hakkında hayırlısı olsun..

Kizlar sizce kabizlik emriyonun tutunmadiginami işarettir

selam canim ya inanmiyorum sana transferinmi oldu
sana kizdim insan bir haber verir artik bakiyorum bizden kaciyorsun ne dense neyse
insallah busefer tutarda Rabbim sana ikiz evlat birden nasip eder sakin sikma kendini bence eger transferin olmussa kabizlik olduysa tutunmustur demektir ben ise hep ishal olurdum transferden sonra komsum ise transferden sonra kabiz olmustu simdi ise ikizleri var.
nerde yaptin tüp bebegi canim kac tane transfer edildi?
Insallah Rabbim bu 3aylarin hürmetine sana ikiz evlat nasip eder insallah cok istiyorum inan kendim hamile kalmis gibi sevinecem sana yemin ederim....

Canım ne kaçması suan turkiyedeyim telefonla İnternet'e. Girmek çok zor bir hafta sonra ordayim detaylı yazarım opt

Arkadasim kabizligi kullandigimiz ilaclar ve transferden sonra hareketsiz kaldigimizla baglantili oldugunu dusunuyorum sabahlari kahvalti tabagina 2kuru kayisi ekle ve bol su ic problem kalmaz bu arada transferin hayirli olsun hayirli haberlerini bekliyoruz sen stres yapma en zararlisi stres unutma

Canım ne kaçması suan turkiyedeyim telefonla İnternet'e. Girmek çok zor bir hafta sonra ordayim detaylı yazarım opt

Selam canim insallah bebeklerin tutnmustur seni cok merak ediyorum bizi fazla bekletme sabirsizliklan burda hamileyim demeni bekliyorum.
Rabbim insallah bu sefer yüzüne güler insallllaaaaaahhhhhh alirsin o bekledigin mutlu haberi.
kendine iyi bak öptüm canim fazla bekletme catlarim yoksa:84:
Al bebeklerini öyle gel:118:

Selam canim insallah bebeklerin tutnmustur seni cok merak ediyorum bizi fazla bekletme sabirsizliklan burda hamileyim demeni bekliyorum.
Rabbim insallah bu sefer yüzüne güler insallllaaaaaahhhhhh alirsin o bekledigin mutlu haberi.
kendine iyi bak öptüm canim fazla bekletme catlarim yoksa:84:
Al bebeklerini öyle gel:118:

Edanur nasilsin ??? Sen almanyadqnsin sanirim ?? Yazdigin tropiklere hep denk geldim seni böylece az cok taniYorum. NapiYorsun bir tedavi sürecine baslicakmisin ?
Ben kendimi kisaca tanitiiyim isvicreedeyim ve 10 senelk veliyim 6 seneden beri cocuk istiyoruz 2 Tüp bebek tedavimizi burda isvicrede yapdirik sonuc alamadik en son mayis ayinda Istanbulda yapdirdik olmadi nasip degilmis kimset umarim bu yoda giden herkese Rabbim sabir ve guc versin .....

kabızlık mutlaka oluyor bunu %80-90 ilaçlar yapıyor bende kurtulamadım kabızlıktan ne yaptımsa olmadı sadece ıkınmamaya dikkat et kendi haline bırak ben öyle buldum çaresini bebeklerin tutunup tutunmamasıyla alakası yok

Edanur sana özel mesaj atamiyormusum mesaj hakkim daha 75 mis

Burdan sesleniyim dedim bende canim yazabildim an hemen sana mesaj aticammm

Ben Endometrosist hastasiyim ve 6 seneden beri bir cocugumuzunolmasini istiyoruz Senin dedigin gibi Rabbim ne zaman kismet ederse o zaman olur . Biz Mayis ayinda BrükselTüp Bebekde yapdirdik tedavimizi ne yaski olmadi kismetse Austosda gene gidicem denicem bakalim .
Sen neden bu kadar uzun bekliceksin sene sonuna kadar ??? Sizde soruneydi canimm ? OÖzelden olmazsa Mailini at bari ordan yazabilirim

selam canim ben daha 3ay önce 3 denemi yaptim 2taze 3üncü dondurulmustu bunaldim biraz zaman birakim dedim belki tiroidimde düzelir.
benim esimde sperm problemi var bendede tiroid var o yüzden yaptik bizde tam 4yildir ugrasiyoruz ama Rabbim kismet etmiyor iste insallah en kisa zamanda rabbim hepimize nasip eder.
türkiyede ne kadar masraf gitti gerci asagi yukari ayni fiyat burdakiylen ama bende türkiyeye üseniyorum burda hic olmazsa evimdeyim daha rahat olur diyede Almanyada deniyoruz bakalim belki bu seferde olmazsa bende türkiyeye giderim

Rabbimbu yolda gidenin herkesin yüzünü güldürsün isallah..

Haklisin isvicredeki tedavilerimde tabiki daha rahatim istanbulda akrabalarimizda kaliyoruz ama gene kendi evin degil ve tabiki rahat olamixorsun . Türkiyede biz 4500 TL Tüp Bebege ve ilaclar 2000Tl ve Co Culture 2000TL verdik kisaca ayni para geldi hemen hemen isvicredeykende biz kendimiz ödüyoruz . Rabbim nasip kismet ederse heryerde olur ama Türkiyedekilerin deneyimine daha cok inaniyorum bu konuda tutar tutmaz bunu kimse bilemez .

Troid ne Edanur????

aktardim öbur linke ......

Son düzenleme:

amin insallah.

benim kayinvalidem istanbulda yasiyor orasida kendi evim gibi olur ama iste bir türlü cesaret edip türkiyeye yapmayi düsünmüyorum hem orda yaparsam herkesin haberi olur burda sessiz sedasiz yapiyorum.sen co culturdemi yapptin ona ragmen olmadi demekki kismet degilmis bende türkiyeye gidersem onu yaparim bi yapmadigim co cultur ve pgt kaldi.

Troid bogazda olan bir hormon bogaz ve beyinden gelen hormonlarmis yani TSH diyorlar kanda bakilan birsey o dengesiz olunca bütün dengeler bozuluyor bebek zor tutunuyormus tutunsa bile eger yüksekse halen düsük bile oluyor benim ilac kullanmama ragmen hep yüksek cikiyor.

selam canim nasilsin umarim hersey yolundadir kac gündür seni cok merak ediyorum topiklerde seni ariyorum belki birseyler yazmissindir hamileyim diye ne oldu heralde en son transferin olmustu diger topikte gördüm sende PGT yapmissin insalah hamilesindir canim bu mübarek ayda Rabbim vermistir mucizeni insallah.
beni merakta birakma cevap yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…