- 23 Mayıs 2012
- 297
- 145
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım inşallah positif sonuçlar görürüz.sorduğun şey hakkında henüz bilgim yok maalesef,çünkü yeniyimGaliba sadece ben bekliyorum
benim tersi oldu.Canım inşallah bu 3.transferinde tutunmuştur bebişinHoşgeldin
Hayırlı olsun canım.inşallah pozitifi görürüz.valla benim 3.sefer olduğu için bayağı rahattım.ama transferden sonra gerildim.wc olayı strese soktu
yok tatlım ya yarım saat içinde çıktım hastaneden.Bizden başka bekleyen yok mu hakkaten yaHala hastanedemisin peki?
Amin inşallah .doktorların bi önerisi oldu mu sana.mesela benim doktorum ananas ve kivi al dedi.bolca subenim tersi oldu.Canım inşallah bu 3.transferinde tutunmuştur bebişinSen şuan bekleme aşamasındasın ne güzel Allah sonucu güzel hayırlı etsin inşallah
![]()
Umarim fark edilir.çünkü beklemek çok sıkıcı ve stresli hiç değilse yaşadıklarımızı paylaşırız.örneğin benim yanımda kardeşlerim var onlar tedavisiz bebek sahibi oldu çokşükür ama ben ne desem abartıyorsun kafanı takıyorsun diyor.daha çok geriliyorumyok tatlım ya yarım saat içinde çıktım hastaneden.Bizden başka bekleyen yok mu hakkaten yaPaylaşım yapardık iyiki açmışsın burayı belki yarın farkedilir
üç saatmi kız kafama başka şeyler sokmaBu arada yarım saat erken değil mi onlar mı gönderdi?ben yaklaşık 3saat kaldım.
Gerçi kuruma göre değişiyorMuş on dakika sonra gönderen de var
üç saatmi kız kafama başka şeyler sokma.Bak onuda takacam kafaya şimdi.Evet yarım saat dediler,internette de aradım yatıp beklemenin tutmasıyla bir alakası yokmuş,esas stresten uzak durmak gerekliymiş.Öyle valla öyle çocuk sahibi olanlar bizi ne çektiğimizi anlayamaz maalesef.Annem bile pek anlamıyor.[/QUOT
Yok kız takacak bişey yok.doktor sizi görsün öyle çıkın dediler onunda işi uzadı mecburen bekledik benimde işime geldi tabi.valla bende az yattım diyordum nette transfer masasından yürüyerek gidenleri ve pozitif görenleri duydum.o yüzden sıkıntı yok .zaten ilk 20_30 dk önemli.
[/QUOTE]Yok kız takacak bişey yok.doktor sizi görsün öyle çıkın dediler onunda işi uzadı mecburen bekledik benimde işime geldi tabi.valla bende az yattım diyordum nette transfer masasından yürüyerek gidenleri ve pozitif görenleri duydum.o yüzden sıkıntı yok .zaten ilk 20_30 dk önemli.
bana estrofem vermediler yaaa bana crinone jel kullanıyorum sen gibi bi de progesteron adında bir fitil vajina yine ayrıça 3 gün sonra vurulmak üzere gonapeptyl verildi , her doktor farklı ilaçla deniyor.İnşallah kuzum inşallah artık sınavımız bitmiş olur.kulağa hoş geliyor (Mayıs anneleri) hadi inşallah.
Peki ilaçların neler.benimki crinone jel sabah akşam.clexane iğne günde bir.estrofem 3×2. imom ve coraspirin
Aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun transferin canımSelamlar..kendime uygun başlık ararken buldum sizi ben de 23 ağustosta yani 2 gün önce transfer yaptırdım. Çok heyecanlıyıminşallah hepimiz hayırlı mutlu sonuçlar alırız
![]()
Çoğu kişi progerteron iğne oluyor jel yerine.benim üçünde de aynı jeli verdiler. Ama iğne yok.bu sefer farklı olarak yatağıma geçer geçmez hemşire iğne yaptı kalçadanbana estrofem vermediler yaaa bana crinone jel kullanıyorum sen gibi bi de progesteron adında bir fitil vajina yine ayrıça 3 gün sonra vurulmak üzere gonapeptyl verildi , her doktor farklı ilaçla deniyor.İnşallah kuzum inşallah artık sınavımız bitmiş olur.Kız walla bizde böyle kucağımaza alıp salladığımız görürüz inşallah ,sana tekmi çift mi koyuldu embriyo