TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Bahrik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
297
145
103
Herkese merhaba.bayağı bi bakındım buna benzer yeni tarihli başlık bulamadım bende yeni konu açayım dedim.
18 Ağustos ta dondurulmuş embriyo transferim oldu.ve şimdi 7.gün.sanki adet olacağım hissi var.umarım benim gibi olup hamis kalanlar vardır.zira bu 3.denememız

:kızgın:Galiba sadece ben bekliyorum
Hayırlı olsun canım inşallah positif sonuçlar görürüz.sorduğun şey hakkında henüz bilgim yok maalesef,çünkü yeniyim
bugün transfer oldum.Sana bir şey sormak istiyorum canım.Ben transfer esnasında baya stres yaptım elim ayağım buz kesti sende de oldumu.

Hoşgeldin :hamarat:
Hayırlı olsun canım.inşallah pozitifi görürüz.valla benim 3.sefer olduğu için bayağı rahattım.ama transferden sonra gerildim.wc olayı strese soktu

Hoşgeldin :hamarat:
Hayırlı olsun canım.inşallah pozitifi görürüz.valla benim 3.sefer olduğu için bayağı rahattım.ama transferden sonra gerildim.wc olayı strese soktu
benim tersi oldu.Canım inşallah bu 3.transferinde tutunmuştur bebişin:dua:Sen şuan bekleme aşamasındasın ne güzel Allah sonucu güzel hayırlı etsin inşallah:KK36:

benim tersi oldu.Canım inşallah bu 3.transferinde tutunmuştur bebişin:dua:Sen şuan bekleme aşamasındasın ne güzel Allah sonucu güzel hayırlı etsin inşallah:KK36:
Amin inşallah .doktorların bi önerisi oldu mu sana.mesela benim doktorum ananas ve kivi al dedi.bolca su

yok tatlım ya yarım saat içinde çıktım hastaneden.Bizden başka bekleyen yok mu hakkaten ya:KK34:Paylaşım yapardık iyiki açmışsın burayı belki yarın farkedilir
Umarim fark edilir.çünkü beklemek çok sıkıcı ve stresli hiç değilse yaşadıklarımızı paylaşırız.örneğin benim yanımda kardeşlerim var onlar tedavisiz bebek sahibi oldu çokşükür ama ben ne desem abartıyorsun kafanı takıyorsun diyor.daha çok geriliyorum:kızgın:

Bu arada yarım saat erken değil mi onlar mı gönderdi?ben yaklaşık 3saat kaldım.
Gerçi kuruma göre değişiyorMuş on dakika sonra gönderen de var

Son düzenleme:
Bu arada yarım saat erken değil mi onlar mı gönderdi?ben yaklaşık 3saat kaldım.
Gerçi kuruma göre değişiyorMuş on dakika sonra gönderen de var
üç saatmi kız kafama başka şeyler sokma:rolleyes:.Bak onuda takacam kafaya şimdi.Evet yarım saat dediler,internette de aradım yatıp beklemenin tutmasıyla bir alakası yokmuş,esas stresten uzak durmak gerekliymiş.Öyle valla öyle çocuk sahibi olanlar bizi ne çektiğimizi anlayamaz maalesef.Annem bile pek anlamıyor.

üç saatmi kız kafama başka şeyler sokma:rolleyes:.Bak onuda takacam kafaya şimdi.Evet yarım saat dediler,internette de aradım yatıp beklemenin tutmasıyla bir alakası yokmuş,esas stresten uzak durmak gerekliymiş.Öyle valla öyle çocuk sahibi olanlar bizi ne çektiğimizi anlayamaz maalesef.Annem bile pek anlamıyor.[/QUOT
Yok kız takacak bişey yok.doktor sizi görsün öyle çıkın dediler onunda işi uzadı mecburen bekledik benimde işime geldi tabi.valla bende az yattım diyordum nette transfer masasından yürüyerek gidenleri ve pozitif görenleri duydum.o yüzden sıkıntı yok .zaten ilk 20_30 dk önemli.

Yok kız takacak bişey yok.doktor sizi görsün öyle çıkın dediler onunda işi uzadı mecburen bekledik benimde işime geldi tabi.valla bende az yattım diyordum nette transfer masasından yürüyerek gidenleri ve pozitif görenleri duydum.o yüzden sıkıntı yok .zaten ilk 20_30 dk önemli.[/QUOTE]

Yok kız takacak bişey yok.doktor sizi görsün öyle çıkın dediler onunda işi uzadı mecburen bekledik benimde işime geldi tabi.valla bende az yattım diyordum nette transfer masasından yürüyerek gidenleri ve pozitif görenleri duydum.o yüzden sıkıntı yok .zaten ilk 20_30 dk önemli.
[/QUOTE]
Kız ben az biraz pinpirikli bir insanım da kusura bakma:KK23:Ayy hadi inşallah arkadaşım bu ay hamile kalırızda 2017 mayıs annelerine ekleniriz:KK36:

:anneadayı::anne:kulağa hoş geliyor (Mayıs anneleri) hadi inşallah.
Peki ilaçların neler.benimki crinone jel sabah akşam.clexane iğne günde bir.estrofem 3×2. imom ve coraspirin

:anneadayı::anne:kulağa hoş geliyor (Mayıs anneleri) hadi inşallah.
Peki ilaçların neler.benimki crinone jel sabah akşam.clexane iğne günde bir.estrofem 3×2. imom ve coraspirin
bana estrofem vermediler yaaa bana crinone jel kullanıyorum sen gibi bi de progesteron adında bir fitil vajina yine ayrıça 3 gün sonra vurulmak üzere gonapeptyl verildi , her doktor farklı ilaçla deniyor.İnşallah kuzum inşallah artık sınavımız bitmiş olur.:KK200::anne:Kız walla bizde böyle kucağımaza alıp salladığımız görürüz inşallah ,sana tekmi çift mi koyuldu embriyo

Selamlar..kendime uygun başlık ararken buldum sizi ben de 23 ağustosta yani 2 gün önce transfer yaptırdım. Çok heyecanlıyım :dua:inşallah hepimiz hayırlı mutlu sonuçlar alırız:anneadayı:

Selamlar..kendime uygun başlık ararken buldum sizi ben de 23 ağustosta yani 2 gün önce transfer yaptırdım. Çok heyecanlıyım :dua:inşallah hepimiz hayırlı mutlu sonuçlar alırız:anneadayı:
Aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun transferin canım

bana estrofem vermediler yaaa bana crinone jel kullanıyorum sen gibi bi de progesteron adında bir fitil vajina yine ayrıça 3 gün sonra vurulmak üzere gonapeptyl verildi , her doktor farklı ilaçla deniyor.İnşallah kuzum inşallah artık sınavımız bitmiş olur.:KK200::anne:Kız walla bizde böyle kucağımaza alıp salladığımız görürüz inşallah ,sana tekmi çift mi koyuldu embriyo
Çoğu kişi progerteron iğne oluyor jel yerine.benim üçünde de aynı jeli verdiler. Ama iğne yok.bu sefer farklı olarak yatağıma geçer geçmez hemşire iğne yaptı kalçadan

Hepimizinki hayırlı olsun inşallah.Fakat kafama takılan bi durum var.transferin ertesi günü açık kahve akıntım oldu.siz böyle bi durum yaşadınız mi..çok endiselendim normal mi acaba

Back
X