Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşamadım ama normal diye düşünüyorum çünkü doktorum ilk gün kan gelirse korkma transferden kaynaklanabilir dedi.bence sıkıntı etme canım.bazen muayene de bile olabiliyor içine alet giriyor sonuçta bi yeri kanatması normalHepimizinki hayırlı olsun inşallah.Fakat kafama takılan bi durum var.transferin ertesi günü açık kahve akıntım oldu.siz böyle bi durum yaşadınız mi..çok endiselendim normal mi acaba
Amin inşallah canım ya.6yıl oldu ben evleneli.3.yıldan beri bu 3.denememiz.öncekilerde 2şer tane bunda 3tane bebiş koydular. hepsinde doktorlar aynı şeyi söyledi herşey harika kesin olacak ama öncekiler negatif oldu maalesef.hatta ikincisinde doktor bile şaşırdı.en umutlu olduğum çift sizdiniz diye yani kısacası nasipÇok saol canım. Rabbim sagsalim tamamına erdirsin hepimizinkini.
Senin şimdi 3 embriyo mu konuldu..benim ilk transferim 1 tane koydular.Senin Şansın daha çok bizlere göre.
Ilk gün idrari baya tuttum embriyoya bişey olur diye..tühhh..hemşire Dr. Da hiç bilgilendirmiyorlarKızlar belki biliyorsunuzdur ama ben yinede söyleyim.kesinlikle idrara sıkışmayin.idrar torbası şisince embriyolaRa zarar veriyormuş.ben bunu sonradan öğrendim
Neden ki sürgü vermeleri lazım. Wc ye kalkmak yasak dediler bana ya sonda yada surguye yap dediler.ben de surguye tercih ettim...sırf bebislere bişey olmasın diye sabretmissin inşallah bu sefer olur canım senin.O günü sayma canım o gün resmen felaket.ben kıvrandim resmen.hemşire on dakika bekle sonra çıkabilirsin dedi.klozete.sürgü vermiyorlar mış gerek yok diye.benim tuvalet geldi ama gitmek istemiyorum ağlamaya başladım eşim şaşırdı yazık yaa![]()
Ilk transferi canım. 3 aşılama başarısız oldu.biz de tüp bebeğe karar verdik.bi umutttt.buarada 4 yıllık evliyimEfeakt senin kaçıncı deneme.inşallah pozitif olur.bi daha gerek kalmaz tedaviye
Neden ki sürgü vermeleri lazım. Wc ye kalkmak yasak dediler bana ya sonda yada surguye yap dediler.ben de surguye tercih ettim...sırf bebislere bişey olmasın diye sabretmissin inşallah bu sefer olur canım senin.
Ayy hadi bakalım .inşallah bu iyi olacak.çok dikkat et kendine sıcak tut kendini.bide hemen banyo yapma.yaz günü zor ama sabret biraz olur mu.Ilk transferi canım. 3 aşılama başarısız oldu.biz de tüp bebeğe karar verdik.bi umutttt.buarada 4 yıllık evliyim
Çok saol canım ya.bilgilere ve tecrübelere ihtiyacım Vardi..konuşmak iyi geldi.allah kucaklarimizi boş bırakmasın.Ayy hadi bakalım .inşallah bu iyi olacak.çok dikkat et kendine sıcak tut kendini.bide hemen banyo yapma.yaz günü zor ama sabret biraz olur mu.
Bide gerekirse telefonun saatini ayarla iğne ilaçları saatiyle yap.unutup gecikme
Amin kuzum amin.başka birşey sormak istersen elimden geldiğince cevaplarım canım.çünkü bana kimse bişey demedi öyle nette kendi çabalarımla öğrendim bişeyler.benim tahlil günü bu cumartesi Allah im inşallah bu sefer olur.benden sonraÇok saol canım ya.bilgilere ve tecrübelere ihtiyacım Vardi..konuşmak iyi geldi.allah kucaklarimizi boş bırakmasın.
Ayy çok az kalmış. Inşallah canı gönülden diliyorum pozitif sonuç alırsın..emeklerin zayii olmasın.Amin kuzum amin.başka birşey sormak istersen elimden geldiğince cevaplarım canım.çünkü bana kimse bişey demedi öyle nette kendi çabalarımla öğrendim bişeyler.benim tahlil günü bu cumartesi Allah im inşallah bu sefer olur.benden sonra
Valla az kaldı.ama bi tuhaf im.millette belirti bolluğu var maşallah bende tık yok.ne kasık batması,ne göğüs,ne bulantı,uyku.Tirt yani.sadece vajinal ağrım var bide sürekli adet oldum sanıyorum .hayırlı si bakalım.Ayy çok az kalmış. Inşallah canı gönülden diliyorum pozitif sonuç alırsın..emeklerin zayii olmasın.mutlu haberini aliriz inşallah
![]()
Bu arada canım sende hoş geldin arkadaşımız Bahrik'in açtığı bu topik hepimize uğurlu gelir mercimeklerimiz göbişimize yerleşirlerSelamlar..kendime uygun başlık ararken buldum sizi ben de 23 ağustosta yani 2 gün önce transfer yaptırdım. Çok heyecanlıyıminşallah hepimiz hayırlı mutlu sonuçlar alırız
![]()
kız inşallah bu onun belirtisidir.Walla adet olacaksa insan en fazla 2 gün ağrı yapıyor sonra kendini gösteriyor.Göstermediyse iyiye işaret işteValla az kaldı.ama bi tuhaf im.millette belirti bolluğu var maşallah bende tık yok.ne kasık batması,ne göğüs,ne bulantı,uyku.Tirt yani.sadece vajinal ağrım var bide sürekli adet oldum sanıyorum .hayırlı si bakalım.