Transferle birliktr 6.gün belirti yok

aydodo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
1.716
1.855
333
34
Ankara
Kızlar 27 eylül de transfer oldum 3.gün 2 tane iyi kaliteli yunruta transfer oldum geride döndürülecek yumurtam yok malesef bu beni çok üzdü ve transferden üçüncü dördüncü gün kasik batmalari yaşadım dünde hafif bel ağrısı oldu başka bir belirti yok belirti de aramak istemiyorum bilemiyorum tutsa göğüslerde bir şişkinlik olmaz mıydı kafam karışık erken gebelik testi aldim 2 gün sonra yapacağım

Kızlar 27 eylül de transfer oldum 3.gün 2 tane iyi kaliteli yunruta transfer oldum geride döndürülecek yumurtam yok malesef bu beni çok üzdü ve transferden üçüncü dördüncü gün kasik batmalari yaşadım dünde hafif bel ağrısı oldu başka bir belirti yok belirti de aramak istemiyorum bilemiyorum tutsa göğüslerde bir şişkinlik olmaz mıydı kafam karışık erken gebelik testi aldim 2 gün sonra yapacağım
Lütfen rahat olun. Ben iki gebeliğimde de hiçbir belirti olmadan pozitifi gördüm şu anki sizinki gibi tüp bebek. Aylarca negatifken de hep belirtim var zannediyordum psikolojik oluyor

bence bu kadar düşünmeyin çok düşünmek aksini çeker, kimsenin bünyesi bir değil hiçbir şey hissetmeden de pozitif çıkabilir yani :)

Bende 27 Eylül transfer oldum 😇 okdar heyecanlı bekliyorum ki 8 ekımde tahlil vericem hiç bir belirtim yok ona üzülüyorum bende bir yumurta transfer edildi sadece dondurulmustı 3. Günde bakalaım hakkımız da hayırlısı kendimi dinlemekte istemiyorum ama sol kasık bacak sureklo kasılıyo ve belim cok ağrıyor yada ben kendimi dinliyorim bilmiyorum

Tutsa gögüs lerde belirti olmazdı. Bende olmadı 7 buçuk haftalıgım hala gögüs lerim agrımıyor bile çok hafif şişti adetteki gibi. Tutunduysa bile stresten gidecek az bi sal vucudunu dagıt kafanı

Tutsa gögüs lerde belirti olmazdı. Bende olmadı 7 buçuk haftalıgım hala gögüs lerim agrımıyor bile çok hafif şişti adetteki gibi. Tutunduysa bile stresten gidecek az bi sal vucudunu dagıt kafanı
Transferle birlikte 9.gün testi yarın gidip kan vericem evet ama hala belirti sadece belim ağrıyor bazen de kaşıklar ayy keske salabilsem rüyalarıma giriyor😅

Eklentiler

• 20221005_143333.webp
    20221005_143333.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 78
Transferle birlikte 9.gün testi yarın gidip kan vericem evet ama hala belirti sadece belim ağrıyor bazen de kaşıklar ayy keske salabilsem rüyalarıma giriyor😅
Hayirli olsun. Sizindemi 3.gundu. peki dun falan yapmiskiydiniz test. Benimde 6.gunum test yaptim cikmadi🥺

Hayirli olsun. Sizindemi 3.gundu. peki dun falan yapmiskiydiniz test. Benimde 6.gunum test yaptim cikmadi🥺
Evet 3.gün embriyosu 9.gün yaptım ama belirtim yok öyle bir yerim ağrıyor biraz bel var göğüslerde vs bir şey yok 6.gun cok erken yapmışsınız Bence aslında 10.gunden önce yapmamak lazım dayanamıyoruz gerçekten olsa bile çok erken 6.gün çıkmaz merak etmeyin 4 gün geçsin tekrarlayın

Bende 6. Gün yaptım çkmadı:⁠'⁠( şuanda yapmak istemiyorum kan testi wermeyi beklicem

Merhaba anlattığınız tıpa tıp aynı şeyler yaşamışız merak ettim ne oldu sonucunuz?

Mrb pozitif oldu kanda artışlar da oldu cuma günü randevum var keseye bakcak insallah🤗
Ya çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun inşallah bu arada transfer sürecinde neler yaptınız sürekli yattınız mı benim bugün altıncı günüm çok heyecanlıyım korkuyorum da dünden beri sağ kasık ve bacağım ağrıyor

Back
X