Transferrin 7. günü idrar Testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ECCG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ECCG

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
7
4
1
30
Merhaba Arkadaslar , transferin 3. günü idrar testi yaptim ve cok silik cizgı çıktı. Bugun tekrar tekrarladım ve çizgi daha belirgindi. Sizce hamilelik mi yoksa çatlatma iğnesinin etkisi midir? Yardımcı olursanız Sevinirim 🙏🏻

Eklentiler

• 2E4F593C-D754-4612-8F03-420ECCE21D79.webp
    2E4F593C-D754-4612-8F03-420ECCE21D79.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 306
Merhaba Arkadaslar , transferin 3. günü idrar testi yaptim ve cok silik cizgı çıktı. Bugun tekrar tekrarladım ve çizgi daha belirgindi. Sizce hamilelik mi yoksa çatlatma iğnesinin etkisi midir? Yardımcı olursanız Sevinirim 🙏🏻
3 mu 7 mi? Catlatma ıgnesının etksı 12 gun kadar suruyor. 😌

3. Gün yaptım silik çizgiydi , 7. Gün yani bugun tekrar yaptım resimdeki gibi. İğnenin de üzerinden bugun tam 12. Gün geçmiş olacak🙈

3. Gün yaptım silik çizgiydi , 7. Gün yani bugun tekrar yaptım resimdeki gibi. İğnenin de üzerinden bugun tam 12. Gün geçmiş olacak🙈
3. Gün yaptım bugun de tekrarladım yani 7. Gün . Bugun ki çizgi fotoğraftaki gibi daha belirgindi. İğne üzerinden de tam 12 gün geçmiş olacak bugun 🙈

Merhaba senin yaptıgın erken gebelik testimiydi? Benim de 7. Gunum normal test yaptım fotoyu ekliyorum silik bi 2. Çizgi cıktı. Yarın kan da verecegim ama sabah olmuyor

Eklentiler

• BFE68E02-1931-41DB-9802-E10BA04A49B0.webp
    BFE68E02-1931-41DB-9802-E10BA04A49B0.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 258
Merhaba senin yaptıgın erken gebelik testimiydi? Benim de 7. Gunum normal test yaptım fotoyu ekliyorum silik bi 2. Çizgi cıktı. Yarın kan da verecegim ama sabah olmuyor
Gözün aydın canım önceki denemede benimde 7.gun öyleydi ve kanda da pozotifti için rahat olsun allah'ın izniyle ben burdayım diyo rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤗😍

Gözün aydın canım önceki denemede benimde 7.gun öyleydi ve kanda da pozotifti için rahat olsun allah'ın izniyle ben burdayım diyo rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤗😍
İnanamıyorum yaa okadar negatiften sonra şu yazdıklarının benim için olduguna bile inanamıyorum. İnşallah dediğin gibidir bugun kan vermeyi düşünüyorum 8. Günüm 🙏

İnanamıyorum yaa okadar negatiften sonra şu yazdıklarının benim için olduguna bile inanamıyorum. İnşallah dediğin gibidir bugun kan vermeyi düşünüyorum 8. Günüm 🙏
Inan canım inan rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 8.gun kanda güzel bir değer cikar inşallah haber ver rabbim yüzünü guldursun inşallah

Benim de bugün transferimin 8.günü. İdrar testi yaptım ve negatif çıktı. İdrar testi negatif olup, kanda pozitif çıkan var mı acaba?

Back
X