3 mu 7 mi? Catlatma ıgnesının etksı 12 gun kadar suruyor.Merhaba Arkadaslar , transferin 3. günü idrar testi yaptim ve cok silik cizgı çıktı. Bugun tekrar tekrarladım ve çizgi daha belirgindi. Sizce hamilelik mi yoksa çatlatma iğnesinin etkisi midir? Yardımcı olursanız Sevinirim
3. Gün yaptım bugun de tekrarladım yani 7. Gün . Bugun ki çizgi fotoğraftaki gibi daha belirgindi. İğne üzerinden de tam 12 gün geçmiş olacak bugun3. Gün yaptım silik çizgiydi , 7. Gün yani bugun tekrar yaptım resimdeki gibi. İğnenin de üzerinden bugun tam 12. Gün geçmiş olacak
Merhaba senin yaptıgın erken gebelik testimiydi? Benim de 7. Gunum normal test yaptım fotoyu ekliyorum silik bi 2. Çizgi cıktı. Yarın kan da verecegim ama sabah olmuyorMerhaba Arkadaslar , transferin 3. günü idrar testi yaptim ve cok silik cizgı çıktı. Bugun tekrar tekrarladım ve çizgi daha belirgindi. Sizce hamilelik mi yoksa çatlatma iğnesinin etkisi midir? Yardımcı olursanız Sevinirim
Pozitif gibi duruyor.Merhaba senin yaptıgın erken gebelik testimiydi? Benim de 7. Gunum normal test yaptım fotoyu ekliyorum silik bi 2. Çizgi cıktı. Yarın kan da verecegim ama sabah olmuyor
3. Denememiz ve ben yine umutlanıp hayal kırıklığona ugramaktan cok korkuyorum.Pozitif gibi duruyor.
Hayırlı olsun
Gözün aydın canım önceki denemede benimde 7.gun öyleydi ve kanda da pozotifti için rahat olsun allah'ın izniyle ben burdayım diyo rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah hepimizeMerhaba senin yaptıgın erken gebelik testimiydi? Benim de 7. Gunum normal test yaptım fotoyu ekliyorum silik bi 2. Çizgi cıktı. Yarın kan da verecegim ama sabah olmuyor
İnanamıyorum yaa okadar negatiften sonra şu yazdıklarının benim için olduguna bile inanamıyorum. İnşallah dediğin gibidir bugun kan vermeyi düşünüyorum 8. GünümGözün aydın canım önceki denemede benimde 7.gun öyleydi ve kanda da pozotifti için rahat olsun allah'ın izniyle ben burdayım diyo rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah hepimize
Inan canım inan rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 8.gun kanda güzel bir değer cikar inşallah haber ver rabbim yüzünü guldursun inşallahİnanamıyorum yaa okadar negatiften sonra şu yazdıklarının benim için olduguna bile inanamıyorum. İnşallah dediğin gibidir bugun kan vermeyi düşünüyorum 8. Günüm
Bugun 9. Günüm ve kan değerim 8,5 cıktı sanırım gene olmadıInan canım inan rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 8.gun kanda güzel bir değer cikar inşallah haber ver rabbim yüzünü guldursun inşallah
Kaç olması gerekiyordu ki doktorunuzla konuştunuz mu bence hala olabilir 0 değil sonuçtaBugun 9. Günüm ve kan değerim 8,5 cıktı sanırım gene olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?