Translokasyon

Bu arada normalde Mayıs ayında transfer olacaktım fakat bir ay ertelemeye karar vermiştim, biraz hazır hissetmediğimi düşündüğüm için. Bu ay bayramın 2. Gününe transfer günü aldım. İnşallah çifte bayram olacak benim için. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız 🙏🏻

Evet hanımlar bugün transferim gerçekleşti. 11 temmuza gün verdi doktor test için. İnşallah tutunur bebeğim. Haberdar etmeye çalışacam buradan 🥰

Benim yarın opum var ama hafif grip gibi oldum iptal ederler diye çok korkuyorum
Korkmayın, ben de opu olacağım zaman grip olmuştum. Nefes almakta zorlanıyordum. Hatta maske takıyorlar opu sırasında ben hafif gribim de takmasam olur mu demiştim. İptal etmediler. Çok kötüyseniz bilemiyorum ama hafifse sıkıntı olmuyor.

Korkmayın, ben de opu olacağım zaman grip olmuştum. Nefes almakta zorlanıyordum. Hatta maske takıyorlar opu sırasında ben hafif gribim de takmasam olur mu demiştim. İptal etmediler. Çok kötüyseniz bilemiyorum ama hafifse sıkıntı olmuyor.
4
Opum gerçekleşti 13 yumurta toplandı 9 tanesi olgun dendi 2. Güne normal 7 tane anormal 1 tane yaşıyor moralim baya bozuldu çoğu baştan genetiğe gitmeden elendi

Doktor dengeli translokasyon taşıyıcısı olduğum için 5 tane altı yumurtadan pgt de sağlıklı olma ihtimali yok gibi bi şey dedi malesef
Allah Allah ne ilgisi varmış ki. Ben de dengeli translokasyon taşıyıcısıyım, ilk etapta 5 embriyo gönderdik genetiğe 3 ü sağlıklı geldi. Doktorun öyle demesi saçma geldi bana. Benim doktorum hep olumlu düşün pozitif düşün dedi. Yaş da etkili oluyor heralde. Yaşınız kaç. Allah'tan ümit kesilmez. Sağlıklı embriyo geleceğine inanın dua edin.

Allah Allah ne ilgisi varmış ki. Ben de dengeli translokasyon taşıyıcısıyım, ilk etapta 5 embriyo gönderdik genetiğe 3 ü sağlıklı geldi. Doktorun öyle demesi saçma geldi bana. Benim doktorum hep olumlu düşün pozitif düşün dedi. Yaş da etkili oluyor heralde. Yaşınız kaç. Allah'tan ümit kesilmez. Sağlıklı embriyo geleceğine inanın dua edin.
28 yaşındayım normalde havuz yapabiliriz başta demişti sonra 13 yumurta toplanınca gerek yok diye düşündü ama 5 altı bile olsa genetipe Gitmesini isteyeceğim havuz yaparsak yine yaparız ama genetiğe gitsin isticem çünkü kromozom bozukluğu olanlar ölüp elenmiş olabilir 5. Güne yaşamama nedeni o olabilir diye yaşayanlar bi umut

28 yaşındayım normalde havuz yapabiliriz başta demişti sonra 13 yumurta toplanınca gerek yok diye düşündü ama 5 altı bile olsa genetipe Gitmesini isteyeceğim havuz yaparsak yine yaparız ama genetiğe gitsin isticem çünkü kromozom bozukluğu olanlar ölüp elenmiş olabilir 5. Güne yaşamama nedeni o olabilir diye yaşayanlar bi umut
Hiç moralinizi bozmayın, elenenler zaten sağlıksız olup gidenlerdir. İnşallah genetiğe diğer kalanları göndereceksiniz🙏🏻

Hanımlar bir şey soracam size, benim transfer 29 Haziran'da oldu, o günü de sayarsak tam tamına 6 gün geçti üzerinden. İki gündür göğüs uçlarımda acıma hissi hissettiğim için acaba tutunuyor mu diye düşünüyordum. Doktor 11 temmuza gün vermişti kesin sonuç için ama dayanamadım bugün kaset test yaptım. Öylesine yaptım, çıkmazsa da erken diye düşünecektim ama çok hafif silik çizgi gördüm. Doğru mu sizce tutunmuş mudur. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz. Yanlış mı görüyorum 😅

Eklentiler

• IMG_20230704_131747.webp
    IMG_20230704_131747.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 144
Hanımlar bir şey soracam size, benim transfer 29 Haziran'da oldu, o günü de sayarsak tam tamına 6 gün geçti üzerinden. İki gündür göğüs uçlarımda acıma hissi hissettiğim için acaba tutunuyor mu diye düşünüyordum. Doktor 11 temmuza gün vermişti kesin sonuç için ama dayanamadım bugün kaset test yaptım. Öylesine yaptım, çıkmazsa da erken diye düşünecektim ama çok hafif silik çizgi gördüm. Doğru mu sizce tutunmuş mudur. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz. Yanlış mı görüyorum 😅

Eklentiler

• IMG-20230704-WA0022.webp
    IMG-20230704-WA0022.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 98
İnşallah tutunmuştur. Kasıklarımda ağrı var iki gündür. Henüz yerleşme kanaması yaşamadım, yaşayacak mıyım bilmiyorum da. Kanama olmadan tutunma olmadığı anlamına gelir mi acaba. Daha önce normal yoldan 3 kez kimyasal gebelik geçirdim her seferinde bu çizgileri görüyordum ama sonuç hüsran, çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi o yüzden ☺️

Back
X