- Konu Sahibi takeitorleave
Maşallah ya hep sağlıkla ilerlesinlerUltrason goruntumuz biraz kötü ama bu şekilde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ya hep sağlıkla ilerlesinlerUltrason goruntumuz biraz kötü ama bu şekilde.
Yaa ilk kez böyle yorum yaptı birisi hayırlısı olsun inşallah kız erkek sağlıkla gelsinSenin bebiş kıza benziyorkesen yuvarlak, hayırlısı olsun inşallah. Ben duphaston kullanmıyorum yumurta toplama zamanı kullanmistim bir daha kullanmadım. Nerede yaptırdın tüp bebeği canım
Kalçadan olanı bende kullanıyorum canım sıkıntı yoktur inşallah sen kalbini ferah tut. Bi de naçizane ya kuddüs zikrini çek hiçbişi olmaz Allah’ın izniyleYa benim kahverengi akintim devam ediyor, düşük riskim mi var sizce. Doktor iğne verdi progestan ampul kalçadan yaptır dedi. Biraz sıkıntılı geçecek sanırım gebeliğim.
Kanama alanı görmedi doktor ama neden öyle lekelenme oluyor bilemedim. Plasenta progesteron hormonunu kendi üretmeye başladığı için diyor bazı yerlerde, bazı yerlerde eski kan diyor kese geliştikçe sızıntı yapıyordur diyor. Doktor düşük riski yok dediği için biraz rahatım ama yine de korkuyorum, adet sancim oluyor ara ara korkutuyor beniKalçadan olanı bende kullanıyorum canım sıkıntı yoktur inşallah sen kalbini ferah tut. Bi de naçizane ya kuddüs zikrini çek hiçbişi olmaz Allah’ın izniyle![]()
Hayırlısı olsun canım, memleketim İzmir. Çok sevindim. İnşallah hayırlı evlat olurlar hepsi.Yaa ilk kez böyle yorum yaptı birisi hayırlısı olsun inşallah kız erkek sağlıkla gelsinben İzmir de yaşıyorum Ahmet zeki ışık doktorum özel kliniği var canım çok şükür çok memnun kaldım
![]()
Ara ara adet sancısı gibi bnde de oluyo doktor normal dedi . Düşük tehliken olsaydı doktor dikkat etmen için seni uyarırdı inan o yüzden hiç korkmaKanama alanı görmedi doktor ama neden öyle lekelenme oluyor bilemedim. Plasenta progesteron hormonunu kendi üretmeye başladığı için diyor bazı yerlerde, bazı yerlerde eski kan diyor kese geliştikçe sızıntı yapıyordur diyor. Doktor düşük riski yok dediği için biraz rahatım ama yine de korkuyorum, adet sancim oluyor ara ara korkutuyor beni
Benim ailem bergama da ben Bursa'ya gelin geldim. Sürekli gidiyorum ama çok seviyorum İzmir i BergamayıAra ara adet sancısı gibi bnde de oluyo doktor normal dedi . Düşük tehliken olsaydı doktor dikkat etmen için seni uyarırdı inan o yüzden hiç korkmamemleketim İzmir demişsin nerde yasıyosun
![]()
Hepimizde aynı korku inan. En ufak bi akıntım olsa korkuyorum hemen . İnşallah güzel sonuçlar alırız çok uğraştıkBenim ailem bergama da ben Bursa'ya gelin geldim. Sürekli gidiyorum ama çok seviyorum İzmir i Bergamayıinşallah dediğiniz gibidir. Arabada çok gezince bir de dışarıda yürümem gerektiğinde ağrım oluyor. Dediğiniz gibi doktor tehlikeye dair bir şey demedi ama leklenme geldikçe korku sarıyor beni, çok az az gelse de.
Yaa ben de kendi doktorum dan 1 ine aldım randevu. Daha önce kanamam olduğu için acile gitmiştik, 10 gün içinde tekrar gitme hakkımız vardı bugün akşam tekrar gittik miniğimjzin kalp atışını duyduk 6+3 te. Çok şükür Rabbim e içim rahatladı biraz dahaHepimizde aynı korku inan. En ufak bi akıntım olsa korkuyorum hemen . İnşallah güzel sonuçlar alırız çok uğraştıkbakalım bende ayın 31 ine aldım randevuyu
![]()
Çok sevındım inanYaa ben de kendi doktorum dan 1 ine aldım randevu. Daha önce kanamam olduğu için acile gitmiştik, 10 gün içinde tekrar gitme hakkımız vardı bugün akşam tekrar gittik miniğimjzin kalp atışını duyduk 6+3 te. Çok şükür Rabbim e içim rahatladı biraz daha![]()
İnşallah canım bol bol dua edelim. Ben evhamliyim yaa nolacak bu halim bilmiyorumÇok sevındım inankaç gündür girmemişim buraya misafirim vardı hep fırsatım olmadı o yüzden. Bende Pazartesi gününü iple çekiyorum bakalım inşallah her şey yolundadır
![]()
Canım nasılsın ? Konuşamadık ne zamandır merak ettim nasıl gidiyo hamilelikİnşallah canım bol bol dua edelim. Ben evhamliyim yaa nolacak bu halim bilmiyorumen ufak stres yapsam, ani hareket yapsam hemen doktora gidesim geliyor ki gidiyorum da
bugün de gittim bekleyemedim salı gününü. Çok şükür iyi ilerliyor
![]()
Çok şükür iyi gidiyor, bir sıkıntı yok. Salı günü muayenem vardı büyümüş bizimki biraz daha. Bazen çok yorunca kendimi leke geliyor ama onun dışında çok şükür ne mide bulantısı ne aserme bir şey yokCanım nasılsın ? Konuşamadık ne zamandır merak ettim nasıl gidiyo hamilelik![]()
Maşallah diyelimÇok şükür iyi gidiyor, bir sıkıntı yok. Salı günü muayenem vardı büyümüş bizimki biraz daha. Bazen çok yorunca kendimi leke geliyor ama onun dışında çok şükür ne mide bulantısı ne aserme bir şey yok![]()
O bende de oluyor. İştahım hep açık yaa, azıcık midem bulanır da kilo veririm hamile kalınca diyordum hayaller hayatlar olduMaşallah diyelimbende de öyle aşerme yok ama Tv de bişi görünce canım isteyebiliyo
![]()
Ay evet sorma bende hep aynı düşünürdüm ama nerdeee anca yemek yiyorumO bende de oluyor. İştahım hep açık yaa, azıcık midem bulanır da kilo veririm hamile kalınca diyordum hayaller hayatlar oldu, neyse rahat geçiyor demek bizimki şanslıyız
![]()
Neyse midesi bulananlar çok şanslısın diyorlar, çok kötü bir şeymiş. Şükredelim bari. 22 sinde tekrar muayeneye gidecem. Tahlil istedi doktor. Onları da götürecem inşallah sıkıntı çıkmadan devam ederiz hayırlısıyla.Ay evet sorma bende hep aynı düşünürdüm ama nerdeee anca yemek yiyorum![]()