- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
- Konu Sahibi Floydblack
Kızlar vajinal ultrason sırasında acı hisseden var mı 6+2 günlük gebeyim ve vajinal ultrasonda sag tarafımı kontrol ederken acı hissettim bu beni korkuttu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişiyor kisiye gore ben bugün hsg yaptırdım benden onceki tamamen acısız hic korkma dedi benim ağrılı oldu malesefKızlar vajinal ultrason sırasında acı hisseden var mı 6+2 günlük gebeyim ve vajinal ultrasonda sag tarafımı kontrol ederken acı hissettim bu beni korkuttu
Bende 7+1 de olsun ama hiç ağrı olmadı, kişinin hassasiyetine de bağlı olabilirKızlar vajinal ultrason sırasında acı hisseden var mı 6+2 günlük gebeyim ve vajinal ultrasonda sag tarafımı kontrol ederken acı hissettim bu beni korkuttu
Daha önce cok kez vajinal ultrasona girdim hiç agrı olmuyordu hatta ilk 4+2iken girdim agrı yoktu daha sonra girdiğim iki ukyrasonda agrı vardı anlamadım cıft embriyo yranaferi olmustum teki tuttu acı olunca acaba biri baska yeremi tutundu tüplere mesela acı odlu diye düşünmeden kendimi alamıyroumBende 7+1 de olsun ama hiç ağrı olmadı, kişinin hassasiyetine de bağlı olabilir
Hsg de bende acı yasamadım daha önceki vajinal ultrasonlarımda da yaşamadım o yğzden acaba sorunmu var siye düşğnmeden edemiyorumDeğişiyor kisiye gore ben bugün hsg yaptırdım benden onceki tamamen acısız hic korkma dedi benim ağrılı oldu malesef
bende de acı oldu bende 6 hafta 2 de vajinal ultrason yaptırdım. kese ve bebek gorundu kalp atisi duyulmadı bende. Sizde duyuldu mu acaba. 8. haftada tekrar gideceğim.Kızlar vajinal ultrason sırasında acı hisseden var mı 6+2 günlük gebeyim ve vajinal ultrasonda sag tarafımı kontrol ederken acı hissettim bu beni korkuttu
Bende kal atısı duyuldu canım yolkesesi göründümü bebek varmı kesedeBenim yasadigim ülkede smear testi de yapiliyor ilk 3 ayda zorunlu. hem vajinal ultrason hem digeri yapilinca canim çok yandı. kalp sesi de duyulmadı 6 hafta 2 de. muayeneden sonra karnımın üst tarafında agri oluyor sürekli.
Bende kal atısı duyuldu canım yolkesesi göründümü bebek varmı
bana da yapılacak yarın çok mu ağru oluyor bir de ne kadar sürüyorDeğişiyor kisiye gore ben bugün hsg yaptırdım benden onceki tamamen acısız hic korkma dedi benim ağrılı oldu malesef
hsg den sonra mı hamile kaldınız ben de yarın hsg çekileceğim.Hsg de bende acı yasamadım daha önceki vajinal ultrasonlarımda da yaşamadım o yğzden acaba sorunmu var siye düşğnmeden edemiyorum
Hayır benim tüp bebekhsg den sonra mı hamile kaldınız ben de yarın hsg çekileceğim.
Yok ben henuz hamile degilim ...benden önceki hasta hic ağrı olmadığıni söyledi....benim benden kaynaklı oldu gerci siz coktan oldunuz ben giremedim günlerdir kusura bakmayınhsg den sonra mı hamile kaldınız ben de yarın hsg çekileceğim.
32 haftalık hamileyim kendi doktoruma gidince çok nazik ve acıtmadan yapıyor ultrasonu geçen gün ağrım var diye şehir hastanesine gittim açıklık için vajinal baktılar ve canımı yaktı. İğne gibi düşünün bazı doktorların eli hafif oluyor bazılarının sert. Nazik davranmamıştır ondan acımıştırKızlar vajinal ultrason sırasında acı hisseden var mı 6+2 günlük gebeyim ve vajinal ultrasonda sag tarafımı kontrol ederken acı hissettim bu beni korkuttu