• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transvajinal ultrason

Floydblack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
942
369
53
Kızlar vajinal ultrason sırasında acı hisseden var mı 6+2 günlük gebeyim ve vajinal ultrasonda sag tarafımı kontrol ederken acı hissettim bu beni korkuttu

Kızlar vajinal ultrason sırasında acı hisseden var mı 6+2 günlük gebeyim ve vajinal ultrasonda sag tarafımı kontrol ederken acı hissettim bu beni korkuttu
Değişiyor kisiye gore ben bugün hsg yaptırdım benden onceki tamamen acısız hic korkma dedi benim ağrılı oldu malesef

Bende 7+1 de olsun ama hiç ağrı olmadı, kişinin hassasiyetine de bağlı olabilir

Bende 7+1 de olsun ama hiç ağrı olmadı, kişinin hassasiyetine de bağlı olabilir
Daha önce cok kez vajinal ultrasona girdim hiç agrı olmuyordu hatta ilk 4+2iken girdim agrı yoktu daha sonra girdiğim iki ukyrasonda agrı vardı anlamadım cıft embriyo yranaferi olmustum teki tuttu acı olunca acaba biri baska yeremi tutundu tüplere mesela acı odlu diye düşünmeden kendimi alamıyroum

Değişiyor kisiye gore ben bugün hsg yaptırdım benden onceki tamamen acısız hic korkma dedi benim ağrılı oldu malesef
Hsg de bende acı yasamadım daha önceki vajinal ultrasonlarımda da yaşamadım o yğzden acaba sorunmu var siye düşğnmeden edemiyorum

bende de acı oldu bende 6 hafta 2 de vajinal ultrason yaptırdım. kese ve bebek gorundu kalp atisi duyulmadı bende. Sizde duyuldu mu acaba. 8. haftada tekrar gideceğim.

Benim yasadigim ülkede smear testi de yapiliyor ilk 3 ayda zorunlu. hem vajinal ultrason hem digeri yapilinca canim çok yandı. kalp sesi de duyulmadı 6 hafta 2 de. muayeneden sonra karnımın üst tarafında agri oluyor sürekli.

Benim yasadigim ülkede smear testi de yapiliyor ilk 3 ayda zorunlu. hem vajinal ultrason hem digeri yapilinca canim çok yandı. kalp sesi de duyulmadı 6 hafta 2 de. muayeneden sonra karnımın üst tarafında agri oluyor sürekli.
Bende kal atısı duyuldu canım yolkesesi göründümü bebek varmı kesede

Ortalama kese capina sahip tek bir intrauterin gebelik mevcut yazıyor. Kese ve bebek var göründü. Kardiyak aktivite takdir edilcek düzeyde yazıyor ama fetal kalp aktivite yok izlenmesi gerekiyor yazıyor. Kardiyak aktivite dediği kalp atımının varlığı gibi okudum nette. Var ama sesini mi duymadılar acaba. 8. Haftaya tekrar gideceğim. 9,5 mil boyuytunda bebek.

Kızlar selam benim doktor randevum salı günü ,9. Haftaya giriorum ama gece parçalı kanamam oldu. Acaba düşük mü yapıyorum. Ağrı yok kanamada devam etmedi ama Daha önce parçalı kanama yaşayan var mı acaba

32 haftalık hamileyim kendi doktoruma gidince çok nazik ve acıtmadan yapıyor ultrasonu geçen gün ağrım var diye şehir hastanesine gittim açıklık için vajinal baktılar ve canımı yaktı. İğne gibi düşünün bazı doktorların eli hafif oluyor bazılarının sert. Nazik davranmamıştır ondan acımıştır

Back
X