Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutcum yazdıkların ıcın tesekkurler,ben ılk tüp bebegımde cok acemıydım ve senın yazdıklarını okuyunca merkezımdede bı sıkıntı oldugunu daha ıı gordum.ben ıdrarımı abartısız 2 saat tuttum masaya alındım 15 dakıkada orda yattım buaradada sonda takıldı anlıycan daha bebek konmadan cok kotu olmustum.Ikıncıye bu yasadıklarımdan dolayı korkarak bakıyorum.....canım benim bugün transferim oldu hiç korkma idrarına sıkışacagın zamanı söylüyorlar sonra sıkışınca yarım saat sonra falan içeriye alıyorlar ben çok sıkışmıştım hemşire birazını yapabilirsin dedi sonra masaya yattım doktor bi alet takıyor alttan sonra embriyoyu koyuyorlar sonra kalkıp kalan tuvaletini yapıyorsun sonra yürüyerek yatagına gidiyorsun yarım saat yatıyorsun sonra evine gidiyorsun işte bu kadar canım
-Transver günü nekadar süre idrar tuttunuz -Masadan nasıl kaldırıldınız -Yataga nasıl alındınız -Ne kadar sure ıdrar tuttunuz -Ne kadar süre merkazde kaldınız bunları paylasalım lütfen
transfere gitmeden önce evden çıkarken 2 bardak su içtim merkezde de 5 bardak su içtim,yarım saat fln sonra ultrasonla transfer için mesane durumunun yeterli olup olmadığına baktılar ve transfere aldılar
transferden 3-5 dakika sonra sedyeye aldılar odaya götürdürler ve odaya geldikten 10 dk. sonra sürgü verdiler sonrasında da sedyeden hiç kalkmadan 3 saate yakın hiç hareket etmeden yattım sonrada merkezden çıktık eşimle birlikte yemeğe gittik eve geldikten sonra 7 gün kadar yattım ama yemek wc ihtiyacı için kalktım ve arada da evin içinde yavaş hareketlerle gezindim....
Allah çok şükür bebişim benimleee
inşaAllah senin de transferin başarılı olur bebişin sana sıkıca tutunurrr
transfere giderken sevincten ucarak gittim
cunku iki tane saglam embiryom cikmisiti pgd den
ve ayni dakka da ben sinavdaydim esim beni sinavdan aldi
hastaneye varinca abdest aldim
sonra cagirdilar masya yatirip icime siiktilar ve kalk giyin normal hayatina devam et dediler
sonra hemen giyindim ve 3 saat yol gittik
sonrasinda yatmadim pek sadece sakin yasadim
simdi sali gunu ilk kontrolum var
hamileyim
bugün transferimin ikinci günü heyecanla bekliyorum resmine bakıp duruyorum sanki beni görüyomuş gibi çok mutluyum vede umutluyum ilk denemede tutmuyor diyorlar ama olsun ben genede umutluym allahıma emanet yavrum onu şimdiden çok seviyorum inşallah beni bırakmaz ama bırakırsada üzülmem allahım herşeyin daha iyisini bilir çünkü ona karşı gelemem isyan edemem iyiki varsınız arkadaşlar kib öpüldünüz:79::80::81:
Benim transferim inşallah yarın sabah 9'da yapılacak...Yaklaşım 3 ay önce ilk tedavime başladım.2 yumurtamdan sadece bir tanesi büyük olduğu için doktorum tedavime ara verdi.Peşinden adet gecikmem oldu sonrasında da bir kist oluştu gecikmeydi kist derken bu zamanı buldu.3 yumurtam oldu 2 sine işlem yapmışlar 1 tanesi döllenmiş 2 hücreye ayrılmış akşam saat 4 gibi yeniden bilgi alıcam...Çok heycanlıyım hiç olumsuz bir şey doğmuyor içime ALLAH'ın izniyle miniğim bende can bulacak...İnşallah burdan mutlu haberi vermek kısmet olur...Dualarım evlat sahibi olmak için tedavilerle uğraşan tüm anneler için sadece kendime hiç dua etmedim ALLAH hepimize sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün ALLAH'a iyi bir kul olacak (ona iyi bir kul olursa bizede zaten hayırlı bir evlat olur) evlatlar nasip etsin...
cahilliğime verin transfer günü ne demek? okudum da anlamadım.. googledan da baktım ama anlaşılır değil![]()
Sizler transverde sanslıymıssınız arkadaslar ben ılk denememde hıc ıstemedıgım seylerle karsılastım.Bana su ıcmeye baslayın,saat 12 de burda olun dedıler bende 11.30 da su ıcmeye basladım.gıttıgımde sıkısmıstım ve soyledım ama benı kımse dınlemedı,dr cumaya gıtmıs,gelmıs hasta bakmıs,tabı ben bu sırada kıvranıyorum yalvarıyorum artık onları dınlemedım ve cok az ıdrara cıktım ama yıne olmuyo sonunda heralde acıdılar benı masaya aldılar saat 13.30 masadayım 15 dakıkada burda bekle bıde sonda taktılar,sondayıda once yanlıslıkla vajene sonra ıdrar yoluma mahvoldum.Neyse dr.ındı sonunda konuldu ve yatagıma cıktım tekerleklı sandalyeyle.1 saat falan yattım eve cıkardılar evde ıdrara cıkarken ıdrarın tam bıtımınde muthıs bır agrı ve gaz problemı.Bu asamalarda yıpratıldım okadar pozıtıf basladıgım tedavı burnumdan geldı ve bebegım benımle degıl.Oyüzden bu topıgı actımkı ınsanlar dogru uygulama seklını gorup en azından hazırlıklı gıtsınler.:2::2::2::2::2::2::2:
Canım bebegın sana konuldugu gun..........