Transver gününüzü bizimle paylaşın

Yaşadıklarına çok üzüldümm ayrıca çok öfkelendim evlat sahibi olmak için maddi manevi bir sürü sıkıntı çekiyoruz sonra iyisine denk gelmeyince gereksiz sıkıntılar yaşanıyor...Şu anda ki durumun nedir canım tedavi oluyormusun? ALLAH işlerini bundan sonrasında rast getirir inşallah..Ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Canım suan merkez arastırıyoruz muhtemelen temmuz sonu baslıycaz dr esıme ıgne verdı onu kullanıyoruz.Tüp bebekteki sansı artırmak ıcın ınsallah ıkıncıde hersey guzel sonuclanır,surecınden haberdar et oldumu....ıı geceler

Canım suan merkez arastırıyoruz muhtemelen temmuz sonu baslıycaz dr esıme ıgne verdı onu kullanıyoruz.Tüp bebekteki sansı artırmak ıcın ınsallah ıkıncıde hersey guzel sonuclanır,surecınden haberdar et oldumu....ıı geceler

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer İstanbul'daysan Amerikan Hastahanesi Bülent Urman'ı tavsiye ederim...laboratuarları çok iyi Bülent Bey'de gerçekden işinin ehli bir bilim adamı doktorluğu bir kaç tık aşmış artık şimdiden tedaviniz hayırlı olsun..

Benim bu gün transferim oldu çok şükür şimdi istirahat ediyorum 21 Mayıs yada 23 Mayıs gibi sonucumu alıcam inşallah yüzümüz gülücek..Dualarınızı eksik etmeyin...

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer İstanbul'daysan Amerikan Hastahanesi Bülent Urman'ı tavsiye ederim...laboratuarları çok iyi Bülent Bey'de gerçekden işinin ehli bir bilim adamı doktorluğu bir kaç tık aşmış artık şimdiden tedaviniz hayırlı olsun..

Benim bu gün transferim oldu çok şükür şimdi istirahat ediyorum 21 Mayıs yada 23 Mayıs gibi sonucumu alıcam inşallah yüzümüz gülücek..Dualarınızı eksik etmeyin...
Canım hadı hayırlı olsun insallah pozıtıf sonucunu alırız.Ben Kayserideyim ama İstanbulda dusunuyorum......

kızlar ben şuan 11 haftalık hamileyim :))))))
ilk denemem transferimi 12 martta yaptılar bol su içtim.10 dakika sürdü toplam işlem transferden sonra sedyeyle yatağa alındım 1 saatten fazla yattım transferden 15 dakka sonra tuvaletimi yapmam söylendi. hatta çok sıkışmadıysam biraz daha tutabilirsin dediler. sonra sürgü verdiler ona yaptım kaldırmadılar 1 saat sonra tekrar kendim kalkıp gittim.ilk gün hiç kalkmadım yerimden 2. gün evin içinde dolaşmaya başladım.Çok hareketsizlik de iyi değilmiş.İstanbulda tedavi olmak isteyen arkadaşlar kesinlikle kadıköy şifa engin enginsu beyi tavsiye ederim ben çok araştırdım ve malesef gereksiz bi ameliyat bile oldum bunun için :(((
Engin bey hem çok ilgili hem çok anlayışlı ve tecrübeli tüm personel çok içten başarı oranlarıda oldukça yüksek :66:

Merhaba arkadaşlar benım transferım 16 mayıs pazartesi gunu yapıldı.transfer sırasında bıraz heyecan yaptım.Rahım ağzı yaram yuzunden sılme işleminde canım yandı bıraz.Aynı şey aşılamalarımda da olmuştu.
embrıyo tranfer edıldıkten sonra kateteri çıkarıyorlar ya ben bır sıcaklık sankı bır sıvı hıssetım sızlerde boyle bır hıssıyat oldumu? o sıvı acaba rahım agızı sılınınmesınden kalan sııvı mı:(

Back
X