• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transverin 7. günü

Kuzucuk123

Bana yeni bir ben lazimm
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
250
14
98
43
:43:4. tüp bebek tedavimin 7. günündeyim dün kasık agrılarım biraz pembe lekelenmem olmuştu bugün iyiyim şükürler olsun ancak endişeler içindeyim ya bu kezde olmazsa diye düşünmekten alamıyorum kendimi

şirine tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olur ve bebeğine kavuşursun
lekelenme tutunma kanamasından olabilir genelde olabiliyormuş
inşallah herşey yolunda gider
bende 3 kere tüp bebek yaptırdım 4. yarım kaldı nisanda tekrar yaptırıcaz inşallah

canım bende 1 kere denedım ve suan hamileyim... 9 haftalık lekelenme bende 6. ve 7. gunlerde oldu.dıkkat et kendıne bana tutunma kanaması denıldı....insaallah senınkıde oyledır...

Benımde bugun 7 gunum 2 gunden berı cok az lekelenmeler var ..bugunbıraz daha fazla oldu herkez tutunma kanaması dıyor ısalla oyledır ..benımde bu 3 denemem dıyer ıkısı 10 gun dırek adet oldum cok uzulmustum ....ısalla bu sefer olur ...hepımıze allah yardım etsın ..herseyın hayırlısı...

:43:4. tüp bebek tedavimin 7. günündeyim dün kasık agrılarım biraz pembe lekelenmem olmuştu bugün iyiyim şükürler olsun ancak endişeler içindeyim ya bu kezde olmazsa diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Canim sakin stres yapma bende 8. Gun ve sonrasinda birkac gun lekelenmem olmustu ve halen bazen kahverengi bazen pembe akintim oluyor
crinone jel kullaniyosan o da yapabilecegi gibi tutunma kanamasi da olabilir
ben suan 6 haftalik hamileyim Allaha bin sukur tabi dusuk riskimde var istirahat edyorum bol bol
sende sakin moralini bozma bebisin sana tutunuyordur , mujdeli haberlerinide bizimle burda paylas arkadasim
allah cumle isteyenlere nasip etsin ins

inşallah dediginiz gibidir kızlar jel kullanıyorum hemde günde 3 kez bir sorun olmaması için dualar ediyorum rabbim bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımızın emegini boşa çıkarmasın

canım inş. olur bu defa hayırlısıyla benimde 4. denemem ve bugün transferimin 6. günü benimde arada bir çok hafif ağrılarım oluyo benim sorunum şuan sadece iğneden dolayı canım acıyo oturamıyorum artık.inş sonucu güzel olurda çektiğimiz acılara değer

bugün 10. günüm idrarda negatif çıktı dün jeli kullanma saatim gecikince kasıklarım agıyo bugün kanda baktırmak istedim ama cesaret edemedim bir türlü

bugün 10. günüm idrarda negatif çıktı dün jeli kullanma saatim gecikince kasıklarım agıyo bugün kanda baktırmak istedim ama cesaret edemedim bir türlü

canim bence acele etme benimde 10 dunum ....idrar testide kafana takma ....onda cikmasi cok zor daha sadece 10 g. nezaman tutunup nezaman teste cikicak ....bekle canim az kalmis...ALLAH hepimizin hakinda hayirlisini verir...........

canim bence acele etme benimde 10 dunum ....idrar testide kafana takma ....onda cikmasi cok zor daha sadece 10 g. nezaman tutunup nezaman teste cikicak ....bekle canim az kalmis...ALLAH hepimizin hakinda hayirlisini verir...........
inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bu kez. hala yatıyorum birşey olmasın diye sen yatıyormusun

canim test gunun nezaman ............sonucu bildir ...bekliyorum

yarın 12. günüm tekrar test yaptıracagım oldukça gerginim umarım herşey yolunda gidiyordur dün kanda baktırmıştım sonuç 94.17 çıkmıştı inşallah katlanmıştır yarını heyecanla bekliyorum

tatlim ne oldu sonucun merak etim yazarmisin canim?????????????????/

şükürler olsun herşey yolunda gidiyor bebegim benimle 12.gün 204 çıktı kanda bugun 14. gün 420 olmuş allah izin verirse 2 hafta sonra keseyi görmeye gidecegiz

amin canım senin test sonucun nasıl bir güzel haberde senden alalım inş

ben cuma gunu test yaptim ama sonucu bulmiyorum .....doktorum ben sizi aricam dedi ??????? ama aramadi ya sonuc onun eline gecmedi yada o yonukta unutu ..........kaldi pazartesiya ...ISALLA iyi bir haberde ben verebilirim .....

şükürler olsun herşey yolunda gidiyor bebegim benimle 12.gün 204 çıktı kanda bugun 14. gün 420 olmuş allah izin verirse 2 hafta sonra keseyi görmeye gidecegiz

çok güzel bi haber bu tebrik ederim seninde 4. denemenmiş benimde 4. denemem ve 13. gün 834 çıktı inş. hayırlısıyla kucağımızada alırız.

banada dua edin kizlar bende mart 14 de uzun protokolle basliycam
benimki pgt li olcak ama
gun sayiyorum cok korkuyorum cok heyecanliyim beni dualarinizda unutmazssaniz sevinirim allah sizede kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Back
X