transverin 8. günü kanama

Kuzucuk123

Bana yeni bir ben lazimm
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
250
14
98
43
arkadaşlar bu sabah pembe bir kanamam oldu iç çamaşırımı kirletecek kadar ayrıca bir parçada kan pıhtısı vardı çok korkuyorum sanırım bebegimi kaybettim:çok üzgünüm:

sakın üzme kendını oyle düşünme sabret herşeyın hayırlısı olsun

cnm ben 2.ci tüpbebek denememda gebelik oldu 9.cu gün öğlene doğru kanamam geldi bende tutmadığını düşündüm deli gibi ağladım 1 hafta sonra teste gittim gebe olduğumu öğrendim 3 embriyo transfer edilmişti meğersi tutmayanları vücut atıomuş ama nasip değilmiş düşük yaptım..hiç üzülme belli olmuo bu işler bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişio bu durum cnm test tarihini bekle ve kanda bhcg baktır cnm sevgilerimle...

cnm benimde transferin 6. gününde kanamam olmuştu

bende çok endişelenmiştim ama 12.gününde sonuçum hamileydim

hemde 4 meleğim olacaktı

tatlım nolur sıkıntıya sokup ağlayıp moralini bozma.Bak yaşayan arkadaşlar var senin gibi ama hamileliklerini öğrenmişler.Üzme annesi bebişlerini...Hadi bakalım az cesaret...

bol su iç yat dınlen canım ben 5 sfere kanama gecırdım
bebegım benımle cok şükür kaydirigubbakcemile5

canım bence üzülme benimde 9. günü kahverengi kanamam oldu hemşire tutunma kanaması olduğunu söylemişti tutunmuş ama yanlış yere tutynmuş dış gebelik olmuştu bence üzülme bende hemen ağlamıştım kanamam başladı diye herşeyin hayırlısı içini ferah tut inş bikaç gün sonra pozitif sonucunu duyarız kaydirigubbakcemile5

canım bence de korkma tutunma kanamasıdır o bak sana internetten bulduğum bir yazıyı göstereyim.

2 hücre, 4 hücre, 8 hücre ve 16 hücre şeklinde oluşan bölünme devam ederken Fallop tüplerinin içindeki yolculuk yeni canlıyı yerleşeceği rahim içine doğru götürdü.

Morula aşamasındayken rahim iç tabakasına ulaşan canlı artık blastosist olarak anılır. Bebeğinizi oluşturacak bu hücre topluluğu rahim iç tabakasına geldiğinde kendisi için en mükemmel yeri bularak bu haftanın başında buraya yerleşir. Çoğu durumda en mükemmel yer damarlanmanın en iyi olduğu rahim arka duvarının üst kısımlarıdır.

ımplantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.

ben yazının bir kısmını aldım kopyaladım ama seni ilgilendiren kısım zaten dinlen bol bol bebeğinde rahat rahat büyüsün bu arada.

sağolun arkadaşlar desteğiniz için beni endişendilen kanpıhtısı olması zaten tek embriyo transveri yapılmıştı o da gitti sanırım:roflol:

kendini boşuna üzme bu aralar moralini çok yüksek tutmalısın unutma test gününe kadar umutsuzluk yokkkkkkk.çünkü bebeğin hala seninle.

inşallah canım dediginiz gibidir bu 3. denemem çünkü kaybetmek istemiyorum doktorum cumartesiden önce test yaptırma dedi nasıl dayanacağım bilmiyorum

çok haklısın beklemek çok zor allah yardımcın olsun canım sabırlı olmaya çalış bence cumartesi çok güzel haberler alacaksın.bolca dinlen bu arada.

Benimde 7,8,9. günler kanamam oldu.ıkizlere hamileydim..Dr progesteronun dozunu arttırınca kanamam geçti..:)

Şirineciğim sen cok sırınsın.Insallah bebısınde senın gıbı sırın olur.Korkma Allah'ın ıznıyle bebısın sımsıkı sana tutunmustur.Telaslanma kendıne sureklı moral ver,ıyı dusun ıyı gelsın basına canım hayırlı evlat versın Allah sana da herkese yanısırada bana :ecrin_bebek::teselli:

canım tutunma da olabilir ya da embriyolar sağlıksızsa vücut atma döneminde
ben de aynen yaşadım.
test gününe kadar bekle.kendini de çok üzmemeye çalış...
(seni çok iyi anlıyorum aynı endişeyi ben de 3 ay önce yaşadım)

artık umudumda kalmadı malesef kanamam öyle çokki adet görmüş gibiyim:roflol:

artık umudumda kalmadı malesef kanamam öyle çokki adet görmüş gibiyim:roflol:

canım doktorunla görüşmedin mi :bbo: belki test filan yaptır der ona göre önlemini alırsınız CADIARZU umarım hamilesindir bol bol su iç sırt üstü yat inşallah hamilesindir yerimseniben

mrh cnm bence kan ver tahlil yaptır bhcg sana gerçeği söyler die düşünüom cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…