- 17 Ağustos 2023
- 216
- 53
- 18
- 20
- Konu Sahibi caresizlikzor
-
hayır yokCinsel birliktelik, yakınlaşma var mı?
olabilir internetten resimlere baktım onların biraz daha hafif hali gibi tehlikeli bir şey mi peki buUçuk olmadığına emin misiniz
Tehlikeli de cinsel yolla bulaşma dışında bulaş ihtimali sıfıra yakın.olabilir internetten resimlere baktım onların biraz daha hafif hali gibi tehlikeli bir şey mi peki bu
yurtta kalıyorum yurttan bulaşma ihtimali falan vardır diye düşünmüştümTehlikeli de cinsel yolla bulaşma dışında bulaş ihtimali sıfıra yakın.
molluskum olabilir mi?yurtta kalıyorum yurttan bulaşma ihtimali falan vardır diye düşünmüştüm
Yok çok zor. Bir dk arayla başkasının banyo havlusunu falan kullanmadıysan bulaşmaz.yurtta kalıyorum yurttan bulaşma ihtimali falan vardır diye düşünmüştüm
olabilir bu tehlikeli mi pekimolluskum olabilir mi?
bu nefes alma yoluyla bile bulaşan bir şey değil mi? internetten araştırdığım kadarıyla öyle ama yine de pek bilgili değilim dediğinize göre başka bir şeydir o zamanYok çok zor. Bir dk arayla başkasının banyo havlusunu falan kullanmadıysan bulaşmaz.
buna genelde zararsız diyorlar çıkanları yakıyorlar ama sorunun cevabını maalesef böyle bulamazsın, belki siğil, belki mantardan dolayı oldu. en kısa zamanda jinekoloji doktoruna git ve göster. ne olduğuna göre uygun tedavi yöntemi uygular.olabilir bu tehlikeli mi peki
haftaya çarşambaya randevu aldım gideceğim çok korkuyorum tehlikeli bir şey olmasından aklımda bir şeyler oluşsun diye sormak istedimbuna genelde zararsız diyorlar çıkanları yakıyorlar ama sorunun cevabını maalesef böyle bulamazsın, belki siğil, belki mantardan dolayı oldu. en kısa zamanda jinekoloji doktoruna git ve göster. ne olduğuna göre uygun tedavi yöntemi uygular.
hiç sanmıyorum inşallah iyi sonuçlar alırsın. belki de kremin yan etkisi. en kötü parça alıp patolojiye gönderirler.haftaya çarşambaya randevu aldım gideceğim çok korkuyorum tehlikeli bir şey olmasından aklımda bir şeyler oluşsun diye sormak istedim
Ahahah yok yahu olur mu öyle şey. Cinsel yolla bulaşır genelde. Ya da cinsel organa değen havlu çamaşır vs başka cinsel organa değerse bulaşır. Havayla falan mümkünatı yok.bu nefes alma yoluyla bile bulaşan bir şey değil mi? internetten araştırdığım kadarıyla öyle ama yine de pek bilgili değilim dediğinize göre başka bir şeydir o zaman
pardonn siz hpvden bahsediyorsunuz sanırım ben herpes sanmıştım kastettiğiniz hastalığıAhahah yok yahu olur mu öyle şey. Cinsel yolla bulaşır genelde. Ya da cinsel organa değen havlu çamaşır vs başka cinsel organa değerse bulaşır. Havayla falan mümkünatı yok.
teşekkürlerrhiç sanmıyorum inşallah iyi sonuçlar alırsın. belki de kremin yan etkisi. en kötü parça alıp patolojiye gönderirler.
Herpes de hava yoluyla bulaşmaz. Genital herpes hiç bulaşmaz.pardonn siz hpvden bahsediyorsunuz sanırım ben herpes sanmıştım kastettiğiniz hastalığı
teşekkürler söylediğiniz için umarım önemsiz bir şeydir..Herpes de hava yoluyla bulaşmaz. Genital herpes hiç bulaşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?