• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Travel Sistem Bebek Arabasi Tavsiyesi ?

Travel alıcaksanız çift yönlü ve hafif olmasına dikkat edin. Bide pusetinin içi büyük olsun. Benim oğlum baya iri bi bebekti 4.100 kilo doğdu mesela. Benim pusetim geniş olduğundan ben baya kullandım. Bi arkadaşım kraftın travelini aldı memnun değil ağır diyo. Bi diğer arkadaşımda jane baby nin travelini aldı bayada pahalı aldı 1.300 falandı fiyatı. Ama onunki hem tek yön hem çok ağır hemde puseti dıştan çok kaba ama içi çok ufak. Bence iyi araştır gidip birebir bak arabalara ve görüntülerine aldanma canm

Travel alıcaksanız çift yönlü ve hafif olmasına dikkat edin. Bide pusetinin içi büyük olsun. Benim oğlum baya iri bi bebekti 4.100 kilo doğdu mesela. Benim pusetim geniş olduğundan ben baya kullandım. Bi arkadaşım kraftın travelini aldı memnun değil ağır diyo. Bi diğer arkadaşımda jane baby nin travelini aldı bayada pahalı aldı 1.300 falandı fiyatı. Ama onunki hem tek yön hem çok ağır hemde puseti dıştan çok kaba ama içi çok ufak. Bence iyi araştır gidip birebir bak arabalara ve görüntülerine aldanma canm
senin arabanın markaı neydi canım nekadara aldın sen

Bende uzun arasrirmalar incelemeler sonucu wei b gloria aldim :) benim icime sindi umarim uzun sure kullanabiliriz
Güle güle hayırlı günlerde kullanın inş :) benim oğlum 1 hafta sonra 1 yaşına giriyo ve çok kilolu olmasına rağmen arabam baston kadar hafif olduğundan çok rahat kullanıyorum. Çok şükür hiç pişman olmadım bu arabayı aldığıma :) bu arada hayırlı doğumlar olur inş :)

Back
X