• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Travel Sistem Bebek Arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

shimmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
172
1
96
Travel sistem bebek arabası almaya karar verdik. Tavsiye edebileceğiniz marka ve model var mı?

Kraft Fit Travel Bebek Arabası düşünüyorum bende. Ama daha tam kesinleştirmedik :)

Travel sistem bebek arabası almaya karar verdik. Tavsiye edebileceğiniz marka ve model var mı?
Casual Quantum aldim. Cok memnunum. Disaridan cok evde kullanıyorum pusetini.Mutfaga filan onla götürüyorum oglumu iyi oluyor.Kullanimi da pratik arabanin mTek elle kapanip aciliyor.Ben 1 300 e almistim 6 7 ay once .Simdi fırlamıştır fiyati.

Uzuuun bi araştırmadan sonra Yoyko Elegance Travel Sistem bebek arabasını aldık. Kaliteli ve kullanışlı.

Bizde yoyko travel sistem aldık tek başıma taşımam mümkün değil bebekle tek elle kapanmıyor bagajda çok yer kaplıyor üstü ayrı asası ayrı çıkar tak şimdiki aklım olsa daha hafif birşey alırdım

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim... 1000 tlye kadar travel sistem bebek arabası arıyoruz.. Ben welgro q3 istiyorum ama kullanan var mı kullanan varsa memnun mu değil mi yazsın lütfennn...

biz de chicco lite way plus tercih ettik. baston olusu ileriki donemlerde daha rahat kullanilir diye dusunduk cunku cevremizdeki herkes ilerki donemlerde bastona gecis yapiyor. liteway baston olmasinin yaninda kendi puseti de olmasi ve ustune cok rahat yerlesmesi tercih sebebimizdi. hem hafif bir baston model hem de kolaylikla acip kapanabilen. fiyat olarak da cok pahali degil zaten.

mamas&papas almayı düşünüyorum şimdilik. Forumda kullanan var mıdır acaba:KK64: Travel sistem olacak mecbur çünkü ilk aylar puşet takıcaz.
sonraki aylarda ise yine kapanması ve açılması çok pratik. Tek sorunumuz chicco, kraft gibi arabalara göre biraz pahalı olması. Eğer sonradan bastona geçmek istersem, verdiğim paraya üzülürüm. O yüzden baston niyetine de kullanılacağını düşündüğüm bir model ama kullanmadan emin olamıyorum.

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim... 1000 tlye kadar travel sistem bebek arabası arıyoruz.. Ben welgro q3 istiyorum ama kullanan var mı kullanan varsa memnun mu değil mi yazsın lütfennn...
Biz babybee aldık canım hepsiburadada şu an 699 tl

Ben Casual Quantum almıştım 8. Ayında sattım internet üzerinden.Çok kullanışlı rahat falan ama ağır,kapatması zor.

Bir de garantiye yollamam gerekti.Yolun ortasında kendi kendine kapandı.Bikaç daha böyle şikayet okudum .Komşumla beraber almıştık o sıkıntı yaşamadı

Baston travel sistem bebek arabası öneririm.Chicco litre way gibi.

Baston olarak da Kraft cabin aldık memnunuz.

Elelebaby offoraod travel sistem bebek arabalarida cok guzel 1.000tl pusetli tek elle acilip kapaniyor ustelik cok yerde kaplamiyor tavsiye ederim

Casual quatro trona aldik inşallah kullanmak nasip olur kapanınca filan çok yer kaplamıyor kullanışlı tavsiye ederim

Back
X