• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Travel sistem bebek arabası

Paraya ihtiyacım yok.yer sıkıntıMDA yok.ürünleri çok temiz kaliteli..alan olmasada bi derdim yok.ama temiz ürünü herkez bulamayabilir..ihtiyacı olan varsa diye koydum.

Paraya ihtiyacım yok.yer sıkıntıMDA yok.ürünleri çok temiz kaliteli..alan olmasada bi derdim yok.ama temiz ürünü herkez bulamayabilir..ihtiyacı olan varsa diye koydum.
Hımmmm.... Evet anladım. Allah yardımcın olsun

Oncelikle Sana yardimci olsun Allah. Banagerekyok.

Rabbim her daim yardımcım olsun inşallah...

Sen kendine konu açanıyormusun? Hep başkalarının sayfasına yazmışsın satılıklarını? Kendin aç oraya bütün satılıklarını koy.. Aaa dün açmışsın pardon:)))

Benim yorumları beğenenler var aynı dusuncedeyiz insanlarla.

Ama sen cidden satamazssin o fiyata.ya indir yada hiç satma.alisirsin kullanarak..

Benim yorumları beğenenler var aynı dusuncedeyiz insanlarla.

Ama sen cidden satamazssin o fiyata.ya indir yada hiç satma.alisirsin kullanarak..
Tamam tamam vazgeçtim satmıyorum hadi sen kendi konuna git artık satmıcam söz:)))

Satamiycan zaten en başından beri söylüyorum ☺

Satamiycan zaten en başından beri söylüyorum ☺
Tamam hadi git kendi sayfana satmıcam sözzzzz:KK48: hatta sen bebek arabanı satana kadar kimseye bebek arabadını sattırmayacağımda. Ben burda bekliyorum hadi sen git konuna

Satmıyorum onu canım. AlMA satarsam ilk sana haber veririm 2 sene sonra.

Bak incele ☺

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-04-13-42-23.webp
    Screenshot_2015-12-04-13-42-23.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 49
Sorma:) konuşasım varmış baya benimde
Yahu cgnarse adlı arkadaş baya sarmış sana anlaşılan :)) koca kadınlar deminden beri hiç yakışmıyor ama size tabi normalde tanışıyorsanız ve muziplik olsun die yapıorsanız bilemem

Yahu cgnarse adlı arkadaş baya sarmış sana anlaşılan :)) koca kadınlar deminden beri hiç yakışmıyor ama size tabi normalde tanışıyorsanız ve muziplik olsun die yapıorsanız bilemem
Evet sardı valla:) gitmiyor burdan:))) yoo tanışmıyoruz onun boş vakti çokmuş o yüzden satış yapıyor bende bayıla bayıla aldığım ama 4 kat inip çıkaramadığım kalitesiz arabamı satmaya çalışıyorum:KK70:

Back
X