• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol-Limango-Makrafoni-Moda Elinizde-Elfe bunlar ve diğerleri

Sizce Hangisi?

• Trendyol

OY: 9 45,0%
  • Limango

OY: 3 15,0%
  • Makrafoni

OY: 9 45,0%
  • ModaElinizde

OY: 1 5,0%
  • Daybuyday

• Gittigidiyor

OY: 4 20,0%
  • HepsiBurada

OY: 7 35,0%
  • Outletim

• Elfe

• Moda Bedava

OY: 0 0,0%
  • Style Butik

OY: 0 0,0%
  • diğeri

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Merhaba arkadaşlar,

Trendyol...Limango...Makrafoni...Moda Elinizde...Elfe...Gitti Gidiyor ...Daybuyday...Moda Bedava...Giyim Modam...Style Butik...Hepsiburada...Outletim bunlar ve sizin aklınıza gelenler...........

Hangisi daha kaliteli? Neden..........
Hangisi daha uygun fiyatlı? Neden ............
Hangisi daha güvenilir? Neden ............
Hangi siteden hangisi sorunsuz alınabilir? Neden.........

Sizin tecrübeleriniz neler?

İnternetten hiç alışveriş yapmadım ama yapmak istiyorum fakat tercih yapamıyorum...Eminim benim gibi kişi sayısı fazladır....İnternetten alışveriş yapan arkadaşlar bizimle paylaşırsa sevinirim....

Saygılarımla....

Trendyol, Markafoni ve gitti gidiyordan alışveriş yaptım daha önce... Gitti gidiyorda farklı dükkanlardan yani farklı satıcılardan alış veriş yaptığın için daha çok dikkat edilmesi gerekiyor..
Trendyol ve Markafoni kurumsal olarak çalışıyor.Ürünlerin bize ulaşımı geç te olsa sağlıklı bir şekilde oluyor.
GG den alışveriş yaparken satıcının puanına ve sayfasındaki yorumlara dikkat edilmesini tavsiye ederim. Yorumları okumadan alışveriş yapmıyorum. Çünkü yorumlar sadece ürünü alan kişi tarafından yapılıyor.Yani kimse kafasına göre ürün almadan yorum yapamıyor.
İyi Alışverişler :71:

trendyol ve limango dan alışveriş yaptım. markafoniden hiç yapmadım ama yaparım yakın zamanda. güvenlik açısından ikiside güvenli bi sorun yaşamadım.
kalite markaya göre deişir. aynı markalar ikisinde deoluyo çoğunlukla. ama site olarak trendyol daha kaliteli duruyo. aynı ürünü iki sitede gördüm mesela. trendyolda daha kaliteli gözüküyo aynı ürün. ışıklardan veya çekimden olabilir.
fiyat ta markaya göre değişir. ancak trendyolda kargo 5 tl iken limangoda 7 tl. limango hediye çeki açısından daha iyi. arada sürpriz hediye çekleri oluyo.
kargo ya gelince trendyol tam zamanında gönderiyor. o yüzden süper. ancak limangoda biraz daha gecikmeli geliyo kargolar.

benim tecrübelerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur. yaptığım alışverişlerden çok memnun kaldım.

Merhaba arkadaşlar,

Trendyol...Limango...Makrafoni...Moda Elinizde...Elfe...Gitti Gidiyor ...Daybuyday...Moda Bedava...Giyim Modam...Style Butik...Hepsiburada...Outletim bunlar ve sizin aklınıza gelenler...........

Hangisi daha kaliteli? Neden..........
Hangisi daha uygun fiyatlı? Neden ............
Hangisi daha güvenilir? Neden ............
Hangi siteden hangisi sorunsuz alınabilir? Neden.........

Sizin tecrübeleriniz neler?

İnternetten hiç alışveriş yapmadım ama yapmak istiyorum fakat tercih yapamıyorum...Eminim benim gibi kişi sayısı fazladır....İnternetten alışveriş yapan arkadaşlar bizimle paylaşırsa sevinirim....

Saygılarımla....

ben bu sitelereden limango,markafoni,hepsiburada,trendyol,gittigidiyordan alış veriş yapıyorum sürekli
güvenilirlik açısından bir sorun yok,indirimler sizin bütçenize kalmış.ancak markafoni trendyol ve limangoda şöyle bir durum var ancak aynı kampanya ürünlerini sepete atabiliyorsunuz yani farklı kampanyalardan alıp tek kargo ücreti olmuyor hepsi için ayrı kargo ücreti ödüyorsunuz.bunlar arasında da en yüksek ücret limangonun.genelde en hızlı teslim gittigidiyor ile hepsiburadada çünkü oralarda kampanya bitiminin beklenilmesi durmu yok.ama genelde indirim sitelerinde çok iyi markaları piyasanın çok altında alabiliyorsunuz.dediğim gibi güvenlik sorunu kesinlikle yok.zaten kredi kartınızla 3D güvenlik sistemine üye olursanız o zaman dahada güvenli oluyor.iyi alışverişler dileyelim size.

Back
X