Trendyol'da elbise fiyatı

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.759
1.144
698
Ankara
Tekrardan selamlar arkadaşlar. Trendyol'da favorilerime eklediğim, daha birkaç gün önce fiyatı 100 lira olan elbise, olmuş 230 lira. Bu ani ve yüksek fiyat artışının sebebi mezuniyet balolarının vs bu aylarda yapılacak olması mı acaba diye düşündüm? Mezuniyet balosunda da giyilebilecek türden bir elbiseydi çünkü. Zaten yanında "abiye&mezuniyet elbisesi" diye yazıyor. Fiyatının düşmesini beklemekten başka çarem yok. Fiyat düşerse ne zaman düşer sizce herhangi bir fikriniz var mı?

Favoriye eklediğiniz donem indirim dönemiydi ve indirim donemi bitti. Ne zaman düşer belli olmaz. O kadar indirime girmez diye düşünüyorum.
Peki bir giysinin indirim döneminde olduğunu nasıl anlıyoruz trendyolda? Hatırladığım kadarıyla elbisenin yanında öyle bir ibare yoktu.

Peki bir giysinin indirim döneminde olduğunu nasıl anlıyoruz trendyolda? Hatırladığım kadarıyla elbisenin yanında öyle bir ibare yoktu.
Anasayfada indirimli butikler oluyor ne kadar indirim yazdigi oluyor. Bazen stok dışı oldugu icin fiyat yukseltme yapiyorlar ama 100 tl den 230a çıkararak yapilmaz bu. 100 tl iken stok biter. 1000 tl yazarlar satin alinmasin diye.

Elbisenin ismini arama çubuğuna yazin. Belki baska saticida aynisini bulursunuz. Ben cok urun buldum boyle yari fiyatina. Mesela su sekilde bir sey yaziyordur, kadın siyah tek omuz kalem elbise. Bu sekikde arama çubuğuna yazın. Markasini yazmayin. Belki aynisindan bulursunuz.

Anasayfada indirimli butikler oluyor ne kadar indirim yazdigi oluyor. Bazen stok dışı oldugu icin fiyat yukseltme yapiyorlar ama 100 tl den 230a çıkararak yapilmaz bu. 100 tl iken stok biter. 1000 tl yazarlar satin alinmasin diye.
Sizce yakın bir zamanda tekrar fiyatının düşmesi mümkün mü?

Elbisenin ismini arama çubuğuna yazin. Belki baska saticida aynisini bulursunuz. Ben cok urun buldum boyle yari fiyatina. Mesela su sekilde bir sey yaziyordur, kadın siyah tek omuz kalem elbise. Bu sekikde arama çubuğuna yazın. Markasini yazmayin. Belki aynisindan bulursunuz.
Arama çubuğu dediğiniz google mı?

Bilemem hangi markadır nedir ne degildir. Yakinda düşse bile 100e kadar inmez bence.
Bu arada favorilerime eklediğim bir elbise daha var. Zaman zaman bazı bedenleri tükeniyor, bazen bütün bedenleri tükeniyor ama tükendikten sonra tekrar geliyor. İki gündür yine tüm bedenleri gelmiş durumda. Sizce yine bitmesi halinde bu sefer tekrar gelmeme ihtimali var mı? Yoksa her zaman olduğu gibi tekrar gelir mi dersiniz?

Bu arada favorilerime eklediğim bir elbise daha var. Zaman zaman bazı bedenleri tükeniyor, bazen bütün bedenleri tükeniyor ama tükendikten sonra tekrar geliyor. İki gündür yine tüm bedenleri gelmiş durumda. Sizce yine bitmesi halinde bu sefer tekrar gelmeme ihtimali var mı? Yoksa her zaman olduğu gibi tekrar gelir mi dersiniz?
Bunu nereden bilebilirim? 😊 sezonu biter gelmez, yenilenir gelir. Bilemem, trendyol bir okyanus gibi.

Back
X