Şampuan ve Saç Kremleri Tresan kullananlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi blk10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blk10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
968
1
46
arkadaslar 1 yıldır tresan kullanıyrum.saclarımın dökulmesı okadar azaldı kı artık hıccc dökulmuyor.ıcıne badem yagı ve camterebentın koydum heppp...cok memnunum ama ıcerıgını okudumda SLS var...sız ne dıyorsunuz bu konuda

arkadaslar 1 yıldır tresan kullanıyrum.saclarımın dökulmesı okadar azaldı kı artık hıccc dökulmuyor.ıcıne badem yagı ve camterebentın koydum heppp...cok memnunum ama ıcerıgını okudumda SLS var...sız ne dıyorsunuz bu konuda

Bende tam şuan ısırgan özlüsünü denedim fakat birşey çok garip geldi benim duş esnasında çok saçım dökülürdü bu kez bi kaç tel döküldü tarayıpta girsem bile o kadar az dökülmezdi acaba şampuanın etkisimi bilemedim, bu kadar çabuk etkisini gösterebileceğini sanmıyorum ama oladabilir sonuçta diğer şampuanlarla yıkanırken duş esnasında da kimyasala maruz kalıyoruz, neyse göreceğiz benim saçım bayağı dökülüyor artık bunalıma girdim ya da az dökülüyor ama uzun olduğundan çok görünüyor bilemedim bildiğim tek şey psikolojimin bozulduğu :((

Bende tam şuan ısırgan özlüsünü denedim fakat birşey çok garip geldi benim duş esnasında çok saçım dökülürdü bu kez bi kaç tel döküldü tarayıpta girsem bile o kadar az dökülmezdi acaba şampuanın etkisimi bilemedim, bu kadar çabuk etkisini gösterebileceğini sanmıyorum ama oladabilir sonuçta diğer şampuanlarla yıkanırken duş esnasında da kimyasala maruz kalıyoruz, neyse göreceğiz benim saçım bayağı dökülüyor artık bunalıma girdim ya da az dökülüyor ama uzun olduğundan çok görünüyor bilemedim bildiğim tek şey psikolojimin bozulduğu :((

tresan sac dökulmesını durduruyor ben hıc ara vermeden 1 yıldır yıkıyorum ama ıcıne badem yagı ve camterebentın koy bence.bır suru kucuk saclar cıktı bende:)))ama dedıgım gıbı ıcerıgını okudugumda SLS var???benımde kafam karıstı.bu konuda bılgısı olan yokmu

tresan sac dökulmesını durduruyor ben hıc ara vermeden 1 yıldır yıkıyorum ama ıcıne badem yagı ve camterebentın koy bence.bır suru kucuk saclar cıktı bende:)))ama dedıgım gıbı ıcerıgını okudugumda SLS var???benımde kafam karıstı.bu konuda bılgısı olan yokmu

Çam terebentin kullanıyordum bir ara masaj filan yapıyordum ve şampuanın içine koyuyordum ama bu şampuana değil. Biraz daha böyle kullanayım koyarım. Ve ayrıca dedikleri gibi ne saçı kurutuyor ne de dipleri soyuyor. Hatta aksine yumuşacık yapıyooor, alerji testi yapmadan kullanılırsa olacağı bu :) bileğin içine azcık sürüp biraz beklemek bu kadar zor olmamalı :).. Ve dökülmeye de ilk günden etkisini gösteriyor kesinlikle yani bende öyle oldu yarı yarıya azaldı dökülme şuanlık, ilerleyen zamanlarda göreceğiz gelişimi umarım :) SLS konusunda bişey diyemeyeceğim ama daha aza indirgenmiştir herhalde tresanda normal şampuanlar gibi değildir ya da daha zararsız hale getirilmiştir diye düşünüyorum ama emin değilim tabi. Neyde yokki SLS kullanılan diş macunlarında bile varmış yahu, gerçi benimkinde yokmuş şimdi baktım ama genelde varmış.

ben şimdi market şampunı kullanmıyorum ama evde tresan eksik olmaz yine de. bana market şampuanları arasında en doğalı gibi geliyo. elseveden sonra da en uzun süreyle kullandığım şampuan oldu hiç memnuniyetsizliğim olmadı. ama yanında krem ya da durulanmayan saç fısfıslarından gerektiriyo.

Son düzenleme:
arkadaşlar tamam tresan çok güzel ama benim merak ettiğim de şu:
önce şampuan sonra kremi,sonra maskesi en son da toniği mi uyguluyoruz tam bakım için?
ve hangi sıklıkla maske ve tonik kullanılmalı ki bilemedim...

Sonunda seriyi tamamladım ve yazıyorum arkadaşlar.Ben saç kremini,toniğini ve maskesini aldım.Kreminin içinde biçok bitki var ve maskesinde de o kadar vitamin.Maskesinden inanılmaz memnunum.İlk kullanımdan itibaren yumuşak ve parlak saçlara ulaştım.Şiddetle tavsiye ediyorum.

Kızlar ben dün gece ilk defa denedim acayip sert yaptı ısınamadım ama 500ml biraz daha şans vericem maskesiz asla kullanamayağım ürünlerden saç tipim kuru kıvırcık kalın telli :(

evet özellikle de kalın telli ise saçlarınız epey sert yapmıştır.kesinlikle maskesi çok iyi.ben kremini de kullanıyorum ama elim hep maskeye gidiyor.anında iyileştiriyor saçı maske.hatta kreminden çok maskesini kullanıyorum her yıkamadn sonra: )

Ben bırakmak zorunda kaldım kısa sürede olsa kuru olan saçlarımı dahada kuruttu :((

bence kuru ve sert saçlılar kullanmasın
ama ince ve yaglı sacları olanlar için gayet iyi bence
bana en iyi gelen şampuann. saçlarımı en iyi temizleyen şampuan tresan

Kızlar saçları kuru ve sert olanlar tresan ı kullanırken mutlaka krem kullansın. Çünkü benim saçlarım yağlı ve ince tellidir bu şampuan saçı biraz sertleştiriyor ve sabunla yıkamış gibi gıcır gıcır oluyor biraz :1: üstelik yağlı saçlar için olanını almadım kuru ve normal saçlar için olanı kullanmama rağmen öyle ..
Ama dökülmesine iyi geldi gibi geliyor. 2 haftadır kullanıyorum tavsiye ederim :21:

ben sırf şampuanını kullandım. ilk yıkamadan itibaren saçımdaki dökülmeyi azalttı fakat saçım kalın telli ve kuru olduğundan dolayı saçımı iyice kuruttu o sebeple şampuan bittikten sonra 2. kutuyu almadım.

evet saçı tek başına kullanıldığında çok kurutuyor,muhakkak krem kullanılması gerekiyor.ben şampuandan sonra her seferinde maske kullanıyorum çok çok memnunum.eskiden cansız,kuru,mat olan saçlarım şu anda sağlıklı,parlak ve dolgun.üstelik önlerden minik saçlarım dahi çıkmaya başladı.daha da az dökülüyor cabası.uzun zaman devam ederim ben bu seriye...

benim saçlarımı çok feci sertleştirmişti. o yüzden sevemedim tresan ı bir türlü .belki saç kremiyle birlikte kullansam faydasını görürdüm :(

bu şampuanın farklı farklı çeşitleri var. saçımı kurutuyor diyenler buna dikkat ediyor mu? kuru saçlıysanız papatyalı olanı kullanacaksınız ve saçınızı şampuanladıktan sonra kremleyeceksiniz. saç maskesi de gayet iyibu konuda. ürünleri kullanırken biraz bilinçli olmak lazım. ihtiyacınıza göre ürün almalısınız.....

Ben buraya bugün kaydol nolur yardım edin tresanın içine 30 damla kadar çam terebentin yağı koydum işe yarıyordu duştan sonra tararken az saçım dökülüyodu eskisi gibi değildi şişe yarıya inince içine zeytinyağı koydum nolduysa o zaman oldu zaten saçlarım tutam tutam dökülmeye başladı napıcam bilemiyorum düğünüm yakında kuaföre gitmeye utanır oldum o şampuanı kestim tresan ısırgan otlu şampuan almayı düşünüyorum kafam karışık yardım edin nolur ;(:(:(:(:(:(

Ben buraya bugün kaydol nolur yardım edin tresanın içine 30 damla kadar çam terebentin yağı koydum işe yarıyordu duştan sonra tararken az saçım dökülüyodu eskisi gibi değildi şişe yarıya inince içine zeytinyağı koydum nolduysa o zaman oldu zaten saçlarım tutam tutam dökülmeye başladı napıcam bilemiyorum düğünüm yakında kuaföre gitmeye utanır oldum o şampuanı kestim tresan ısırgan otlu şampuan almayı düşünüyorum kafam karışık yardım edin nolur ;(:(:(:(:(:(

Çok fazla çam terebentin koymuşsunuz, şampuanı sulandırır o. Ayrıca şampuana neden zeytinyağı kattınız, saçınızı yıkamadan önce saça az miktarda zeytinyağa sürüp; sonra şampuanla durulamanız gerekirdi. Şampuana yağ katılırsa temizleme özelliğini kaybeder. Sebamed'in "saç dökülmesi için" olan şampuanını alın, içine de hiçbir şey katmadan kullanın. Düğününüze kadar saçınıza ekstra hiçbir işlem yapmayın.

Son düzenleme:
çok saolun ama telefondan girdiğim için mesajınızı geç gördüm tresan aldım kullanmadan önce içine 40 damla cam terebentin yagı koydum ve cam yagıyla badem yagını sacıma sürüp 30 dakika beklettim sonra cam yagıyla yıkadım şimdilik sanki azda olsa azalma var yada piskolojik bılmıyorum :50:ALLAH herkese yrdım etsin bana da öyle ve çok saolun tekrar:54:

Back
X