Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar 1 yıldır tresan kullanıyrum.saclarımın dökulmesı okadar azaldı kı artık hıccc dökulmuyor.ıcıne badem yagı ve camterebentın koydum heppp...cok memnunum ama ıcerıgını okudumda SLS var...sız ne dıyorsunuz bu konuda
Bende tam şuan ısırgan özlüsünü denedim fakat birşey çok garip geldi benim duş esnasında çok saçım dökülürdü bu kez bi kaç tel döküldü tarayıpta girsem bile o kadar az dökülmezdi acaba şampuanın etkisimi bilemedim, bu kadar çabuk etkisini gösterebileceğini sanmıyorum ama oladabilir sonuçta diğer şampuanlarla yıkanırken duş esnasında da kimyasala maruz kalıyoruz, neyse göreceğiz benim saçım bayağı dökülüyor artık bunalıma girdim ya da az dökülüyor ama uzun olduğundan çok görünüyor bilemedim bildiğim tek şey psikolojimin bozulduğu(
tresan sac dökulmesını durduruyor ben hıc ara vermeden 1 yıldır yıkıyorum ama ıcıne badem yagı ve camterebentın koy bence.bır suru kucuk saclar cıktı bende:)))ama dedıgım gıbı ıcerıgını okudugumda SLS var???benımde kafam karıstı.bu konuda bılgısı olan yokmu
Ben buraya bugün kaydol nolur yardım edin tresanın içine 30 damla kadar çam terebentin yağı koydum işe yarıyordu duştan sonra tararken az saçım dökülüyodu eskisi gibi değildi şişe yarıya inince içine zeytinyağı koydum nolduysa o zaman oldu zaten saçlarım tutam tutam dökülmeye başladı napıcam bilemiyorum düğünüm yakında kuaföre gitmeye utanır oldum o şampuanı kestim tresan ısırgan otlu şampuan almayı düşünüyorum kafam karışık yardım edin nolur ;(