Saç Şekillendiriciler tresan şampuan ve kaşıntı sorunu

cookiesss

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
53
2
18
Ankara
Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır düzenli olarak tresan ısırgan otlu şampuanı kullanıyorum.2-3 aydır kaşıntı sorunum vardı ama çok düşündürecek kadar çok değildi.Son bir haftadır deli gibi kaşınıyor.Dermatologa gittim ve sağlıklı saç derim olduğunu ve kaşıntı için losyon verdi.Eczanede saç analizi yaptırdım saçımın çok kuruduğunu söyledi bu yüzden kaşıntı olabileceğini söyledi.Sanırım tresan saçımı baya kuruttu.Bana hangi şampuanı önerebilirsiniz arkadaşlar :(

Enteresan ben de nerdeyse 5-6 aydır kullanıyorum ve çok beğeniyorum tresanın ısırgan otlu şampuanını.Aslında tresanın kuru saçlara yağlı saçlara gibi çeşitleri var doğrusunu mu kullandın acaba?

Ben tresan papatya kullanıyorum oldukça memnunum.. Saçlarına haftada bir otacı bakım yağını uygula mesela. Yada herhangi tercih ettiğin yağları uygula. Belki düzeltir kuruluk problemini. Denemekten zarar gelmez yani.

bende tresanı kullanıyorum saclarım okadar yaglıki hergun yıkamam gerekiyo içine cam telebentin koydugum halde hiç kuruluk yapmıyo bende yaglı saclar için olanını kullanıyorum bide

bende tresanı denicektim son dakika vazgeçtim hakkında iyi yorumlar kadar kötü yorumlarda var saça saç derisine göre değişiyor şampuan seçimleri tabi saçlarım yağlıydı benimde ama çoğu bitkisel şampuan bile yağı azaltmaya yetmeyebiliyor hatta aksine çoğaltıyor

Bende tresan kullanıyorum yeni aldım. içine evigan,bepanten,bemix koydum.ilk gün kaşıntı bendede oldu şimdi geçti artık olmuyo ben organik olmasından kaynaklanabilir diye düşünüyorum.bitkiler kaşıntı yapabilir ben ısırgan özlüsünü aldım şimdilik memnunum yanlız benim saçım kuru olduğu için illaki krem kullanmam gerekiyor yoksa açılmıyor tararken:KK6:

İçinde sülfat olmayan şampuanlar kullanabilirsiniz. Sodyum sülfat saçı kurutur. Tresan'ın içeriğinde sülfat var.

Bende tresan kullanıyorum yeni aldım. içine evigan,bepanten,bemix koydum.ilk gün kaşıntı bendede oldu şimdi geçti artık olmuyo ben organik olmasından kaynaklanabilir diye düşünüyorum.bitkiler kaşıntı yapabilir ben ısırgan özlüsünü aldım şimdilik memnunum yanlız benim saçım kuru olduğu için illaki krem kullanmam gerekiyor yoksa açılmıyor tararken:KK6:
canim sampuandan fayda gördün mu

Back
X