- Konu Sahibi Gizemmidir
Kızlar burda kaynak yaptıran var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ediyorum dönüş yapabilecek olan var mı? hatta boya felan yaptıran varsa tria da görüşlerinizi bildirebilir misiniz
Peki ayıp olmazsa ne kadar tutuyor, kaynak ve boya?Ben kaynakda yaptırdım boyada çok memnun kaldım kaliteli iş yapıyorlar
Peki ayıp olmazsa ne kadar tutuyor, kaynak ve boya?
cookk tesekkür ettim kendi adıma özellikle bilgilendirdiğin için ben de ombre istiyorum fakat fiyatlar ne kadar olur cok yıpranır mı merak ediyordum...
Ombre fiyatı uzunluğa göre değişiyor saçların belindeyse 300 yıpranma konusunda yıpranıyor tabi boya var balyaj var neticede ama işlerinde çok iyiler emin olabilirsin ben gözüm kapalı giderim![]()
harikasın valla merakımı giderdin en kısa zamanda gitmek şart oldu![]()
Valla canım ben ümraniyedeyim orası florya düşün gitmek 2 saat sürüyor neredeyse ama değer diyorum![]()
iyi bir kuaför bayanlar için artık o kadar önemli ki özellikle de önüne gelenin kuaförüm diye dükkan açıp saçlarımızı rezil ettiiği son zamanlarda bizde mecburen iyi neredeyse onu bulma çabasına giriyoruz gözümüze gelmiyor bir şey bir de canım bu kaynağı yaptırdıktan sonra kullanımı nasıl oluyor yani illa fön çektirmen ya da kuaför de mi yaptırmak gerekiyor yoksa kendi saçımız gibi kullanımı kolay mı ?
Kendi saçlarınada bağlı bu benim saçlarımın uçları çok kırık olduğundan kaynamadı takılan saçla şimdi hep düzleştiriyorum ama güzel talgalı kabarmayan bi saç takıldığında hiç sorun olmuyor yıka çık yetiyor yani![]()