Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Tria Kuaför Florya

bende merak ediyorum dönüş yapabilecek olan var mı? hatta boya felan yaptıran varsa tria da görüşlerinizi bildirebilir misiniz

Peki ayıp olmazsa ne kadar tutuyor, kaynak ve boya?

Valla benim saçlarım seyrek olduğundan 120 gram takıldı takılan saçların ucuna sarı balyaj atıldı benim saçlarımda boyandı hepsi toplam 1000 e çıktı. Ben mikro da yaptırdım saçlarımdan döküldü hep çok ince tutamlara takıldığı için bu tutamlar kalın diğerine göre daha çok görünüyor ama 2. ayım oldu nerdeyse 2 tane düştü saçımdan çok memnunum.Çok iyi iş yapıyorlar zaten sabah 9 da gittim benimle birlikte 5-6 kişi girdi içeri inanılmaz kalabalık oluyor.Diğer yerlere göre fiyatıda fazla değil bence

cookk tesekkür ettim kendi adıma özellikle bilgilendirdiğin için ben de ombre istiyorum fakat fiyatlar ne kadar olur cok yıpranır mı merak ediyordum...

cookk tesekkür ettim kendi adıma özellikle bilgilendirdiğin için ben de ombre istiyorum fakat fiyatlar ne kadar olur cok yıpranır mı merak ediyordum...

Ombre fiyatı uzunluğa göre değişiyor saçların belindeyse 300 yıpranma konusunda yıpranıyor tabi boya var balyaj var neticede ama işlerinde çok iyiler emin olabilirsin ben gözüm kapalı giderim :ssz:

Ombre fiyatı uzunluğa göre değişiyor saçların belindeyse 300 yıpranma konusunda yıpranıyor tabi boya var balyaj var neticede ama işlerinde çok iyiler emin olabilirsin ben gözüm kapalı giderim :ssz:

harikasın valla merakımı giderdin en kısa zamanda gitmek şart oldu :49:

Valla canım ben ümraniyedeyim orası florya düşün gitmek 2 saat sürüyor neredeyse ama değer diyorum :16:

iyi bir kuaför bayanlar için artık o kadar önemli ki özellikle de önüne gelenin kuaförüm diye dükkan açıp saçlarımızı rezil ettiiği son zamanlarda bizde mecburen iyi neredeyse onu bulma çabasına giriyoruz gözümüze gelmiyor bir şey bir de canım bu kaynağı yaptırdıktan sonra kullanımı nasıl oluyor yani illa fön çektirmen ya da kuaför de mi yaptırmak gerekiyor yoksa kendi saçımız gibi kullanımı kolay mı ?

iyi bir kuaför bayanlar için artık o kadar önemli ki özellikle de önüne gelenin kuaförüm diye dükkan açıp saçlarımızı rezil ettiiği son zamanlarda bizde mecburen iyi neredeyse onu bulma çabasına giriyoruz gözümüze gelmiyor bir şey bir de canım bu kaynağı yaptırdıktan sonra kullanımı nasıl oluyor yani illa fön çektirmen ya da kuaför de mi yaptırmak gerekiyor yoksa kendi saçımız gibi kullanımı kolay mı ?

Kendi saçlarınada bağlı bu benim saçlarımın uçları çok kırık olduğundan kaynamadı takılan saçla şimdi hep düzleştiriyorum ama güzel talgalı kabarmayan bi saç takıldığında hiç sorun olmuyor yıka çık yetiyor yani:34:

Kendi saçlarınada bağlı bu benim saçlarımın uçları çok kırık olduğundan kaynamadı takılan saçla şimdi hep düzleştiriyorum ama güzel talgalı kabarmayan bi saç takıldığında hiç sorun olmuyor yıka çık yetiyor yani:34:

teşşekkür ettim canım iyi oldu benim içn gerçekten sende güzel saçlarını güle güle kullan :114:

Back
X