Tribal enfeksiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

atanamayanlarxd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
25
7
1
29
Merhaba kızlar baştan söylüyorum size saçma gelebilir ama lütfen yorumlayın eşim burun ameliyatı olacak ve birdenbire arkadaşıyla anlaştılar gözümün önünde yanında refakatçı olarak arkadaşı kalacak, tam 3-4 gündür surat yapıyorum çokta abartmadan :d ama gerçekten aşırı sinirlendim karısı olarak benim olmam gerekmiyor mu neden böyle bir şey yaptı anlamıyorum gönlümü almak için sürekli konuşuyor ameliyatı bugün işten çıkınca arkadaşları beni alıp götürecekmiş hastaneye eğer gelip kulağıma seni çok seviyorum demessen doktor uyanamıcağımı söyledi falan diyip ortamı yumuşatmaya çalışıyor ama ben hala çok sinirliyim bilmiyorum gereksiz sinir mi ama hiç görmeye bile gidesim yok sizce gitmemeliyim ?

Ne güzel işte siz yorulmamıs olucaksınız burun ameliyatı zorlu bir surec kendim oldum baskasına refakatçi olmak istemem asla 😌 Bana bosa trip yapıyorsunuz gibi geldi.

misafir gibi kalip donmeyin siz de madem. nasilsa arkadasiyla ve esiyle samimiymissiniz, durun iste sohbet muhabbet edersiniz gece de donersiniz hemen 10 dk gorunup gitmezsiniz.

benim nisanlim apar topar apandist ameliyati olmustu, onun yaninda da arkadaslari kalmislardi. ben de durdum sohbet ettik biz bir seyler yedik nisanlim yiyemedi 😂 uno falan oynadik sonra ben yatmaya eve gittim. siz de kalin kalabildiginiz kadar gece uyumaya evinize gidersiniz.

ilk estetiği değil neyin kutlaması abi kdlaşsşdşdş arkadaşı ve eşiylede arkadaşız yani ayrıca kalıcak olan arkadaşının eşi o hastanede hemşire😂😂
Kocanız niye sürekli estetik oluyor peki?
Acaba bunu mu sorgulasak önce ?:)

misafir gibi kalip donmeyin siz de madem. nasilsa arkadasiyla ve esiyle samimiymissiniz, durun iste sohbet muhabbet edersiniz gece de donersiniz hemen 10 dk gorunup gitmezsiniz.

benim nisanlim apar topar apandist ameliyati olmustu, onun yaninda da arkadaslari kalmislardi. ben de durdum sohbet ettik biz bir seyler yedik nisanlim yiyemedi 😂 uno falan oynadik sonra ben yatmaya eve gittim. siz de kalin kalabildiginiz kadar gece uyumaya evinize gidersiniz.
aslında yani eşi varken neden arkadaşının ben kalırım söylemine tamam diyo ki yani çok sinirliyim gidip görmek istemiyorum bile bi yanımda saçmalama diyo kfkckckdkd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X