Örgü triko elbise

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
734
38
123
İzmir
<div class="bbWrapper">selamlar arkadaşlar<br /> ben kapalıyım ve malum kapalılar için pek kıyafet bulamıyorum<br /> aranızda triko elbise yada tunik diz altı ören varsa tarif ederse memnun olurum.hiç değilse evde giyebileceğim birşey örmek istiyorum<br /> belden yada göğüs altından oturan altı kiloş gelen olabilir</div>

<div class="bbWrapper">meraba iste bir kac guzel model en azdan benim icin cok saade ama bir okadar da guzel</div>

Eklentiler

• $tun.webp
    $tun.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 133
  • $triko.webp
    $triko.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 123
  • $tr1.webp
    $tr1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 152
<div class="bbWrapper">bu benim hayal etiim ve ordum bir model umarim beyenirsiniz</div>

Eklentiler

• $DSC01351.webp
    $DSC01351.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 114
  • $DSC01350.webp
    $DSC01350.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 127
  • $DSC01349.webp
    $DSC01349.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 129
  • $DSC01348.webp
    $DSC01348.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 129
<div class="bbWrapper">allah razı olsun arkadaşım<br /> ama ne yazıkki örnek çıkarma gibi bir kabiliyetim yok<br /> ördüysen anlatırsan memnun olurum anlatmazsan canın sağolsun teşekkürler</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="muntazar" data-source="post: 29127447" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=29127447" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-29127447">muntazar .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> allah razı olsun arkadaşım<br /> ama ne yazıkki örnek çıkarma gibi bir kabiliyetim yok<br /> ördüysen anlatırsan memnun olurum anlatmazsan canın sağolsun teşekkürler </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> memnuniyetle anlatirim onun icin burdayis zaten angi modeli beyendiini sole aciklarim</div>

Back