Tatlı Tarifi triliçe hakkında bir sorum var..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
merhaba hanımlar triliçe yapıcam ama aklıma takılan bir konu oldu..süt sosunda 4 su bardağı süt,2 paket krema ve 1 su bardağı süt tozu var...
bu süt tozu bizim bildiğimiz nescafeye katılan krema değil sanırım..
acaba bu süt tozunun yerine ne kullanabilirirm? şeker mi?
bi arkadaş ben normal kahveye koydugumuz kremadan 3 kaşık,4 kaşıkta toz şeker koyuyorum demişti ama emın olamadım..
ilk kez deneyeceğim ve misaifirm için yapacagım.
sonuç hüsran olmasın.güzel,bilgili,hamarat hatunlar bir el atın derdime:)

Ben sadece süt 3-4 kaşık şeker ve krema kullanıyorum,gayette güzel oluyor. Süt tozu hiç kullanmadım. Gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Süttozu bildiğin süttozu ben onunla yapıyorum değişik yumuşak bir tat veriyor arda şefin tarifi

1 su bardağı çok fazla bence 3 4 kaşık yeterli süttozu

kahveye katılan değil değil. pınarın süt tozu var. pasta ve tatlılar için

kahveye katılan değil değil. pınarın süt tozu var. pasta ve tatlılar için

migrosta gördüm ama almadım kahve kremasında aynı işi görür diye düşünüp..ama muadili değil sanırım..şimdi emın olamadım işte

pekı toz şekerde koyuyor musunuz? sade süt krema ve süt tozumu
Benim yaptığım bu herkes bayılıyor karamel hariç karamel sevmiyorum ondan yapmıyorum

Ardanın direk videosu var ordan bakabilirsin daha iyi olur

Eklentiler

• Screenshot_20180621-111106.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 115
Benim yaptığım bu herkes bayılıyor karamel hariç karamel sevmiyorum ondan yapmıyorum

Ardanın direk videosu var ordan bakabilirsin daha iyi olur

hım bu baya farklı bı tarifmiş.bendeki kek pandispanya gibi yag ve ırmık yok içinde..
bunuda deneyeyim bi ara.
gelsin kilolar:)

Ben hiç irmiksiz yapmadan dışarda satılanlarda öyle diye biliyorum :) sen bunu dene herkes bayılıyor

Ben süt şeker ve krema ile yapıyorum . Herkes çok beğeniyor. 1 çay bardağı şeker 4 su bardağı süt ve krema . Karamel i nasıl yapıyorsunuz, merak ettim. Ben şeker su ve nişasta ile yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…