Merhaba acaba tiroid ilacı kullanıp zayıflayan var mı? metobolizmayı hızlandırıp kilo vermeye ve bir daha almamaya olanak sağlıyormuş diye duydum? Bazı doktorlar etik olmasa bile hormonları iyi çalışan kilolu hastalara öneriyorlarmış sizce ne kadar sağlıklı?
DENEYEN VARSA CEVAPLARINI BEKLİYORUM
Merhaba acaba tiroid ilacı kullanıp zayıflayan var mı? metobolizmayı hızlandırıp kilo vermeye ve bir daha almamaya olanak sağlıyormuş diye duydum? Bazı doktorlar etik olmasa bile hormonları iyi çalışan kilolu hastalara öneriyorlarmış sizce ne kadar sağlıklı?
Merhaba ben tiroid hastasıyım zayıflama etkisini görmedim. Tam tersine aldırdığını düşüniyorum böyle size uygun olmayan sağlığınızı bozabilecek ilaçlara sarılmanız üzücü yani biraz irade lazım kilo vermeye kafada bitiyor biraz da boğazı tutunca gidiyo kilo. Bu arada siz tiroid ilacını belki insülin hapıyla karıştırıyor olabilirsiniz eğer böbrek fonksiyonlarınız iyiyse size belki denemek için verebilirler insülin ilaçını. Kontroller yapmadan kullanmak böbreklere çok zarar verir ve diyetle birlikte uygulanmadığı takdirde iki katını aldırır kiloyu. Çünkü pankreas dediğimiz organ şekeri ve kiloyu dengelemekte.Merhaba acaba tiroid ilacı kullanıp zayıflayan var mı? metobolizmayı hızlandırıp kilo vermeye ve bir daha almamaya olanak sağlıyormuş diye duydum? Bazı doktorlar etik olmasa bile hormonları iyi çalışan kilolu hastalara öneriyorlarmış sizce ne kadar sağlıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?