Trip atan arkadaş

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.306
330.139
698
Merhaba kızlar,
18 yıl önce tanıdığım bi arkadaşım var. çocukluk o zamanlar cep telefonunun olmaması, onun taşınması derken irtibatımız kesildi. 1 yıl önce sosyal paylaşım sitesinden beni bulup eklemiş. tekrar konuşmaya başladık o eski günlerimiz benim yaramazlıkları mı falan konuşup gülüştük ve buluştuk. bu süre içinde annesi ölmüş peşinden de babası. sorun şu ki açıköğretimden okula devam ediyorum ve ders çalışmam gerekiyor benim görüştüğüm daha yakın olan dertleştiğim arkadaşlarımda var ve bu arkadaşıma zaman ayıramıyorum. aradığımda hep bi sitem hep bi trip durumu var. sanırım çok yakın olmak istiyor ama ben beceremiyorum sanki sevgiliyiz gibi neden aramadığımı bencil olduğumu söylüyor. kızlar artık iyice sıkıldım bu durumdan. onu üzmeden hayatımdan nasıl çıkartabilirim. çünkü insanları kırmak hoşuma gitmiyor.

hayatınızdan çıkarmanıza gerek yok ki.
hayatınızın bir yerinde ona da yer verebilirsiniz.
18 yılda elbet onun da hayatında arkadaşlıkları olmuştur ama belli ki sizinle de halen görüşmek istiyor.
ayda 1 kez oturup kahve içmekle hem fazla vakit ayırmamış olursunuz hem de onu kırmamış olursunuz. :)

hayatından çıkarma ama mesafe koy
belliki senin arkadaşlığına ihtiyacı var
senin etrafında olan diğer rkadaşalarının aksine
yanlız olduğu bariz
olumsuz bir etkisi olmuyor sa
sadece arayı aç
bunu da aynı bize söylediğin şekilde ifade et
derslerinin olduğunu
ancak bu kadar vakit ayırabildiğini belirt
dürüstlükten zarar gelmez
kırılacaksa bu şekilde kırılsın

ama eğer sürekli negatif olan
senin yaşam enerjini sömüren biri ise
ÖNCE CAN demişler
o zaman açık açık söylersin
sorumlulukların nedeni ile daha nadir görüşmek istediğini

Bencede hayatınızdan çıkarmanıza gerek yok sonuçta kaç sene önceki arkadaşınız. Hafta 1-2 kere mesaj atmak zor olmasa gerek.
Ayda 1 kerede illaki buluşabilirsiniz.

fazla beraberlik tez ayrılık getirir. ayda 1görüşseniz bile yeterli bence neticede sevgilin değil saat bası dk bası konussanız

Hergun yapmiyosa bunu skinti degil ama surekli ilgi bekliyosa uzun sureden sonra fazla samimiyet zor olsa gerek.islerinz oldugunu surekli tele bakamadignizi felan soylersenz belki bu kadr israrci olmaz.

Zaten arkadaşlık böyle birşey, senin ihtiyacın varsa en samimi arkadaşın olur, onun ihtiyacı varsa trip atan yaygaracı kurtulunmak istenen.
Bizim insan olarak en büyük sorunumuz kime değer vereceğimizi bilmememiz.
Açık açık söyle, kızın kırılması niye umrunda olsun ki, amaç kurtulmak değilmi..

Ay hiç gelemem böyle tiplere..
Bence arandaki seviyeyi koru baktın ki seviyeni aşmaya çalışıyor yol ver gitsin
Zaten hayati bir önemi de yok bu arkadaşınızın sizin için ...

Hergun yapmiyosa bunu skinti degil ama surekli ilgi bekliyosa uzun sureden sonra fazla samimiyet zor olsa gerek.islerinz oldugunu surekli tele bakamadignizi felan soylersenz belki bu kadr israrci olmaz.
söylüyorum bunu işte ya da dersanede olmam farketmiyor. geçende toplantım vardı işyerinde aradı açtım ses gelmeyince kapattım. geri arayana kadar bir sürü şerler yazmış yok neden yüzüne kapatmışım. anlatıyorum bak canım böyle böyle toplantıdayım diye tamam o zaman canım diyor. hani hergün aramam gerektiriyormuş gibi hissettiriyor.

Sanirim arkadasi yok ondan sana sardi valla normalde demen gereken herseyi demissin sen ynede rahatsizligni inceden hissettir men kusturursen bu seferde sen vicdan yaparsn cunku

Daha önce de başım böyle bir durum geldi. lise arkadaşımdı 7 8 yıl sonra buldum bunu çok kötü durumdaydı. kocasından boşanmış ve çocuğu vardi çok yanında oldum aradım sordum destek oldum. psikopat biri vardı hayatında çıkarması için çok uğraştım. belalı bir tipti. en son kıza el kaldırdı. bi daha görüşme artık dedim kes bağını dedim. sonunda kendini düzeltince bana dediği "benim hayatıma karışma " oldu. sadece dert dinleyen taraf oldum. dik tutmaya pozitif olmaya çalıştım ama olmadı.işleri bitince sepetlenen ben oldum.

Garibim o da seviniyordur arkadaşımı buldum diye. Açık açık söyle de bilsin kiminle konuşmaktan mutlu olduğunu.

Hem annesni hem de babasını kaybetmiş biri. Bencil değil fedakar insana ihtiyacı var. Bence de kesin görüşmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…