Merhaba kızlar,
18 yıl önce tanıdığım bi arkadaşım var. çocukluk o zamanlar cep telefonunun olmaması, onun taşınması derken irtibatımız kesildi. 1 yıl önce sosyal paylaşım sitesinden beni bulup eklemiş. tekrar konuşmaya başladık o eski günlerimiz benim yaramazlıkları mı falan konuşup gülüştük ve buluştuk. bu süre içinde annesi ölmüş peşinden de babası. sorun şu ki açıköğretimden okula devam ediyorum ve ders çalışmam gerekiyor benim görüştüğüm daha yakın olan dertleştiğim arkadaşlarımda var ve bu arkadaşıma zaman ayıramıyorum. aradığımda hep bi sitem hep bi trip durumu var. sanırım çok yakın olmak istiyor ama ben beceremiyorum sanki sevgiliyiz gibi neden aramadığımı bencil olduğumu söylüyor. kızlar artık iyice sıkıldım bu durumdan. onu üzmeden hayatımdan nasıl çıkartabilirim. çünkü insanları kırmak hoşuma gitmiyor.
Seninle aynı fikirdeyim arkadaşım .hayatından çıkarmak mı..
senin gibi arkadaş düşman basına..
hayatından çıkarma ama mesafe koy
belliki senin arkadaşlığına ihtiyacı var
senin etrafında olan diğer rkadaşalarının aksine
yanlız olduğu bariz
olumsuz bir etkisi olmuyor sa
sadece arayı aç
bunu da aynı bize söylediğin şekilde ifade et
derslerinin olduğunu
ancak bu kadar vakit ayırabildiğini belirt
dürüstlükten zarar gelmez
kırılacaksa bu şekilde kırılsın
ama eğer sürekli negatif olan
senin yaşam enerjini sömüren biri ise
ÖNCE CAN demişler
o zaman açık açık söylersin
sorumlulukların nedeni ile daha nadir görüşmek istediğini[/QU
hayatından çıkarma ama mesafe koy
belliki senin arkadaşlığına ihtiyacı var
senin etrafında olan diğer rkadaşalarının aksine
yanlız olduğu bariz
olumsuz bir etkisi olmuyor sa
sadece arayı aç
bunu da aynı bize söylediğin şekilde ifade et
derslerinin olduğunu
ancak bu kadar vakit ayırabildiğini belirt
dürüstlükten zarar gelmez
kırılacaksa bu şekilde kırılsın
ama eğer sürekli negatif olan
senin yaşam enerjini sömüren biri ise
ÖNCE CAN demişler
o zaman açık açık söylersin
sorumlulukların nedeni ile daha nadir görüşmek istediğini
söylüyorum bunu işte ya da dersanede olmam farketmiyor. geçende toplantım vardı işyerinde aradı açtım ses gelmeyince kapattım. geri arayana kadar bir sürü şerler yazmış yok neden yüzüne kapatmışım. anlatıyorum bak canım böyle böyle toplantıdayım diye tamam o zaman canım diyor. hani hergün aramam gerektiriyormuş gibi hissettiriyor.Hergun yapmiyosa bunu skinti degil ama surekli ilgi bekliyosa uzun sureden sonra fazla samimiyet zor olsa gerek.islerinz oldugunu surekli tele bakamadignizi felan soylersenz belki bu kadr israrci olmaz.
Sanirim arkadasi yok ondan sana sardi valla normalde demen gereken herseyi demissin sen ynede rahatsizligni inceden hissettir men kusturursen bu seferde sen vicdan yaparsn cunkusöylüyorum bunu işte ya da dersanede olmam farketmiyor. geçende toplantım vardı işyerinde aradı açtım ses gelmeyince kapattım. geri arayana kadar bir sürü şerler yazmış yok neden yüzüne kapatmışım. anlatıyorum bak canım böyle böyle toplantıdayım diye tamam o zaman canım diyor. hani hergün aramam gerektiriyormuş gibi hissettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?