- 26 Ocak 2015
- 548
- 486
- 103
bunu uzun sure dusunmem gerek .tesekkur ederim fikirleriniz icinEğer bişeyler hissediyorsan at bi kere nasılsın gibi . Cevap gelmezse atma bi daha .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu uzun sure dusunmem gerek .tesekkur ederim fikirleriniz icinEğer bişeyler hissediyorsan at bi kere nasılsın gibi . Cevap gelmezse atma bi daha .
Kız evlilik teklifi et demedik,geçen sefer şöyle şöyle olduğundan ? koydum eee naber dicenbunu uzun sure dusunmem gerek .tesekkur ederim fikirleriniz icin
ben birazda utangacim simdi mesaj atsam o ne dusunur diye kendimi yerim. Ama aticamm suan facede online :/Kız evlilik teklifi et demedik,geçen sefer şöyle şöyle olduğundan ? koydum eee naber dicen![]()
Sen uzulme teselliler bende diyosunuz yanii![]()
yaa sadece yorum yapmak icin yorum yapma. lutfen konu 'ma bir daha girmeyin yazmayininsan neden mesajı geç gördüğünü ve sadece soru işareti gönderdiğinin açıklamasını yapar yani.Bende olsam bende yazmazdım bidaha size.Çok normal altında baska bise aramayın bosuna.
hàla atamadim mesaji ya. Bi dakka biraz muzik dinlim kendime gelim aticamm :/ :)Bütün iyi niyetimi kullanayım dedim
Normalde baya şüpheci bir insanımdır da
Bence sen bi msj at yokla verdiği cvba göre sende tavrını alırsın![]()
19 oda 21Yaş kactı
yaa sadece yorum yapmak icin yorum yapma. lutfen konu 'ma bir daha girmeyin yazmayin
ilk yorumunda bende olsam bende size yazmazdim da yok insan niye soru isareti koydugunu burda aciklarda gibi seyler yazacagina bu yorumu yazsaydin daha mi iyi olurdu? Terbiyesizce bisey yazmadim lutfen konu disinda kalin dedim sen nasil anladiysanPardon? Ben saygısızca bisey mi yazmısımda farkında değilim? dalga da gecmedim üstelik? gayet diyorumki sadece soru işareti yazılsa bile sonradan bunun açıklaması yapılmali.Yapılmadığı için karşınızdaki insanıın yanlış anlayıp yazmamasıda gayet normal.Eski sevgilisiyle barışması filan gibi ihtimalleri düşünmeyine getiriyorum.Bu nasıl terbiyesizce bir cevap?
senin zihniyetin bekledigin cevabin noktalama isaretiyle gelmesi galiba ☺Hangi noktalama isaretiyle cevap bekledin acaba hayrette biseysin ya![]()