Tripli arkadaş ve hediye

Sonuna kadar okuyamadım bile o tepkisini görünce.. onun yaptığı (!) hatıra da kalıcı olmamıştır muhtemelen çıktı gitti yani kahve istemesinden belliymiş bi garip olduğu zaten. Millet ne akıllı ya, bide bi kendini akıllı sanıyo

Ay o ne ya hatıra falan daha yeni arkadaşsınız yani. Hiç sevmem böyle mıymıntı erkekleri.

Kendısının hedıyesi kurabıyemı? Hiç elektrık almadım bu insandan. Bılfıgın trıpli dişil enerjılı. Bız kıxlar bıle küs muu otuz böyle şeylere

İyi de ayrı şehirlerdeyiz
Uzak mesafe ilişkisi diye bir şey var. Sahilde geçirdiğiniz güne kadar yazdıklarınızı erkek arkadaşımla benim hikayeme çok benzettim. Kendi ilişkimde daha sonra ben onun oturduğu şehre gitmiştim bir düğün için ve yine buluşmayı teklif etmişti. Böyle böyle bir kaç kere daha denk gelip görüştük ve arkadaşlığımız ilişkiye döndü. Bence bu adam da sizin için arkadaşlıktan ilişkiye dönebilir gibi düşünmüş ancak aşırı beklentiye girmiş. Sizden o enerjiyi alamayınca da saçmalamış. Biraz daha akışına bıraksa belki bir şeyler olabilirmiş ama adam ergen gibi davranmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…