• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tripli kaynana

Misafir olduğu yere misafir götüren insanlara sinir olurum.Sizin tepki doğal ama üslup cok yanlis.Hele de baska insanlarin yaninda.

Sorun misafir değil ama bn de haber vermeden gelinmesini istemem. Bnm yaşamım aniden misafire hazırlıklı değil. Misafir gelecekse ikram hazırlamak isterim bu bni üzer

Bazi kayinvalideler sever gelinine misafir goturmeyi ya da kendilerine misafir geldiginde gelinini hizmete cagirmayi. Alem gelin gorsun. En halayigindan gel vatandas gel:) Sizin bu ani cikisiniza neden olan durum bu sanirim. Aliskanlik haline gelmis gelin evine gezi duzenlemek. Yoksa ayda yilda olan bir sey icin soyleseydiniz saygisizlik derdim.

Akrabaların yanında yaptıysanız agır olmus
Ama içerde mutfakta vs yalnızken yaptıysanız gayet yerinde bi tepki
Emirvaki bende hic sevmem
Bi telefon acmak zor olmasa gerek
Oglunun evi ama oglunun bekar evi değil sizi hic sayarak kendi evi gibi davranamaz
Beni anladiginiz icin teşekkür ederim

Ben bu gelinleri anlamıyorum ya . Aynı şeyi annen yapsaydı yine aynısını mi yapacaktınız ? Başka bir zaman sert bir üslupla uyar ne diye koskocaman kadını elalemin içinde rezil ediyorsunuz . Tamam kv gelin anlaşamaz genelde kv haksız olur ama o bir anne ya . Düşmanınız değil eşinizin annesi . Ilerde biz yandık herhalde daha çocuğum yok ama bu gidişle oğlum değil kızım olsun diye dua etmeye başlayacağım bizim oğlanlar evlendikten sonra bizden çıkacak . Bir de soğuk rüzgar esti diyorsunuz kadının burnundan getirmişsiniz ne yapacak size gül bahçelerini mi sunacak. Benim eşim daha nişanlıyken annesi misafirleriyle bekar evime geldi. Gelsinler evim temizse bir iki şey alır eşimi de pastaneye yollar bir guzel agirlarim . Zaten kv gelecekmiş her türlü hazırliginiz vardır eviniz temizdir. Insan kalbini kırmak bu kadar kolay olmamalı ! Önceden belki kv gelin eziyordu ama benim cevremde gördüğüm artık kv gelin falan ezmiyor çok anaç yaklaşıyor buna rağmen gelinler burunlarindan kıl aldırmıyorlar.

Ben bu gelinleri anlamıyorum ya . Aynı şeyi annen yapsaydı yine aynısını mi yapacaktınız ? Başka bir zaman sert bir üslupla uyar ne diye koskocaman kadını elalemin içinde rezil ediyorsunuz . Tamam kv gelin anlaşamaz genelde kv haksız olur ama o bir anne ya . Düşmanınız değil eşinizin annesi . Ilerde biz yandık herhalde daha çocuğum yok ama bu gidişle oğlum değil kızım olsun diye dua etmeye başlayacağım bizim oğlanlar evlendikten sonra bizden çıkacak . Bir de soğuk rüzgar esti diyorsunuz kadının burnundan getirmişsiniz ne yapacak size gül bahçelerini mi sunacak. Benim eşim daha nişanlıyken annesi misafirleriyle bekar evime geldi. Gelsinler evim temizse bir iki şey alır eşimi de pastaneye yollar bir guzel agirlarim . Zaten kv gelecekmiş her türlü hazırliginiz vardır eviniz temizdir. Insan kalbini kırmak bu kadar kolay olmamalı ! Önceden belki kv gelin eziyordu ama benim cevremde gördüğüm artık kv gelin falan ezmiyor çok anaç yaklaşıyor buna rağmen gelinler burunlarindan kıl aldırmıyorlar.
Ben herkesin icinde rezil ettim demedim.konuyu cok farkli algilamissiniz.eger bugun bu tepkiyi vermissem gecmiste hep sustugum icindir.insan bir sure sonrada olanlara tepkisiz kalamiyor

Merhaba sevgili hanimlar hemen konuya girmek istiyorum.gecen gece kv bizi ariyarak aksam caya geleceklerini soyledi ve geldiklerinde yakin akrabalariyla geldiler oysa telefinda soylememisti.bende sinirime engel olamayip bunu kv neden onlarinda geleceklerini soylemedin dedim.o da

yabancilar mi surpriz oldu dedi.bu kez daha cok sinirlenerek bize biyle sürprizler yapmayin dedim.bunun uzerine o geceki hic bir ikramimi yemedi oturdugu yerde soguk ruzgarlar estirdi.asil sorunum esim buna ragmen bana hicbirsey demedi ama arada kaldigini hissediyorum ve bu duruma uzuluyorki durgunlasti.simdi ne yapabilirim bana yardimci olur musunuz
Bence Tripli olan sensin
İdare edebilirdin

Sizin ki yine iyi benim kaynanam zart diye gelirdi üstelik yanında birileriyle sinir olurdum bi kere sular kesik bulaşık birikmiş bizim ev birde amerikan mutfak sinir olmuştum mesafe koydum arama artık gelmiyor öyle eskisi gibi iyi yapmışsın müsait misin değil misin sormadan gelinmesi sinire dokunuyor

Merhaba sevgili hanimlar hemen konuya girmek istiyorum.gecen gece kv bizi ariyarak aksam caya geleceklerini soyledi ve geldiklerinde yakin akrabalariyla geldiler oysa telefinda soylememisti.bende sinirime engel olamayip bunu kv neden onlarinda geleceklerini soylemedin dedim.o da yabancilar mi surpriz oldu dedi.bu kez daha cok sinirlenerek bize biyle sürprizler yapmayin dedim.bunun uzerine o geceki hic bir ikramimi yemedi oturdugu yerde soguk ruzgarlar estirdi.asil sorunum esim buna ragmen bana hicbirsey demedi ama arada kaldigini hissediyorum ve bu duruma uzuluyorki durgunlasti.simdi ne yapabilirim bana yardimci olur musunuz
kaynananmı tripli yoksa senmi:)

Sizin ki yine iyi benim kaynanam zart diye gelirdi üstelik yanında birileriyle sinir olurdum bi kere sular kesik bulaşık birikmiş bizim ev birde amerikan mutfak sinir olmuştum mesafe koydum arama artık gelmiyor öyle eskisi gibi iyi yapmışsın müsait misin değil misin sormadan gelinmesi sinire dokunuyor
O gunleride yasadim.
Kac kere cat kapi geldiler .hatta misafirim varken habersiz geldiler misafirlerimde onlar gelince kalkip gittiler

Merhaba sevgili hanimlar hemen konuya girmek istiyorum.gecen gece kv bizi ariyarak aksam caya geleceklerini soyledi ve geldiklerinde yakin akrabalariyla geldiler oysa telefinda soylememisti.bende sinirime engel olamayip bunu kv neden onlarinda geleceklerini soylemedin dedim.o da yabancilar mi surpriz oldu dedi.bu kez daha cok sinirlenerek bize biyle sürprizler yapmayin dedim.bunun uzerine o geceki hic bir ikramimi yemedi oturdugu yerde soguk ruzgarlar estirdi.asil sorunum esim buna ragmen bana hicbirsey demedi ama arada kaldigini hissediyorum ve bu duruma uzuluyorki durgunlasti.simdi ne yapabilirim bana yardimci olur musunuz
Benm bildgm geline boyle suprz yapilmaz hazirliklimi hazirlikszmi musaitmi degilmi?hem sonucta getirdgi kisiler ananiz degl babanz degil nesi suprzmis ki

Geleceğini haber vermiş kadın yanında gelen iki akrabaya mi bu tavır. O kadar da değil arkadaşlar ya. Çayı biraz fazla demlersin oldu bitti. Bi de kadın bisey yemedi vs. Demissiniz. Ee doymuş kadın laflarinizdan, tıkanmış.

Yazık ama kadını üzmüşsün farkında mısın,bisey yememis. Ayıp etmissin üslubun yanlış.

yani bende sevmem habersiz gelmeleri ama daha sonra güzel bi dille deseydin daha hoş olurdu

O gunleride yasadim.
Kac kere cat kapi geldiler .hatta misafirim varken habersiz geldiler misafirlerimde onlar gelince kalkip gittiler
Ay çok sinir bozucu yaa annem bile çat kapı gelmez bana ev hali ne olur ne olmaz der ayıp yaa

Back
X