Tripliyim

Flört ettiğim şahıs bugün öğlenden sonra hiç yazmadı. Konteynerkentte görevli. Normalde çok işleri de olmuyor gelen gideni kontrol ediyorlar. Sorun olursa onları bildiriyorlar. Ben de bir süre orda görev aldım. Şimdi izinliyim. Neysem konuya geleyim😁: öğlenden sonra hiç mesaj yazmadı, yani daha doğrusu mesajımı görmedi ben de yazmadım. Sonra akşamüstü mesaj attı, arayayım dedi. Neymiş efendim, yanında çalışan arkadaşının manevi kız kardeşi gelmiş. Kız yazılım mühendisiymiş Alman bilmem ne şirketinde çalışıyormuş. Birbirlerine yaşlarını sormuşlar.(ne alaka) Kız buna sen daha küçüksün demiş(33 yaşında kazık kadar 😁) kız bilmem ne belediyesinde adaylık koyacakmış falan fişman. Kız geldi beni unuttu dedim içimden😁. Triplendim. Yanındaki arkadaşını da tanıyorum. Evli olduğu halde gelen geçene ağzının suyu akarak bakan, konuşmaya çalışan biri. Ay ne bileyim gerçekten şuan garip duygular içerisine girdim. Aaa kıskanmışım. :110: Abartıyorum demi

Bu kadar gereksiz detayi vermesi çok rahatsız edici Burhan'im bence haklisin.

Kız yazılım mühendisiymiş Alman bilmem ne şirketinde çalışıyormuş. Birbirlerine yaşlarını sormuşlar.(ne alaka) Kız buna sen daha küçüksün demiş(33 yaşında kazık kadar 😁) kız bilmem ne belediyesinde adaylık koyacakmış falan fişman. Kız geldi beni unuttu dedim içimden😁. Triplendim.

GÜNCELLEME: Evet arkadaşlar, aradı. Önce hal hatır ettik tabi bir anda konuya girersem hayırdır der😁 Neyse konu konteynerkente geldi, misafirlerin varmış dedim. Yaa evet falan dedi anlatmaya başlıyordu tam, kızı öv öv bitiremedin hoşuna gitti herhalde dedim. Yok işte ne alakası var ben sizin ilçeye adaylık koyacak diye söyledim dedi.(Yav bırak yer mi tokatlı çırbağası😁) Hiç de öyle görünmüyor bir TC'nizi sormamışsınız dedim. Yok işte geldi de öyle konu açıldı sorduk falan dedi. Ben de mesaj bile yazmadın bayağı meşgul etmiş dedim. Hayır o an hijyen kutusu gelmişti onu dağıtıyordum dedi.(Yersen😁) Sabah gelmisti sen de geç kalktın geç kalkmasaydın dedi gülerek. Ben de her dakika seni mi bekleyecegim dedim (oooh😁😁) Öyle demek istemedim diyerek kıvırmaya başladı. Özeti bu. Kapatınca da mesajına görüldü attım. 😁😁
Lizan Lizan
herseyinsanlaricin herseyinsanlaricin
O okuryazarokumazyazmaz
1dissarimsak 1dissarimsak
Lirosa Lirosa
isirgantohumu isirgantohumu

GÜNCELLEME: Evet arkadaşlar, aradı. Önce hal hatır ettik tabi bir anda konuya girersem hayırdır der😁 Neyse konu konteynerkente geldi, misafirlerin varmış dedim. Yaa evet falan dedi anlatmaya başlıyordu tam, kızı öv öv bitiremedim hoşuna gitti herhalde dedim. Yok işte ne alakası var ben sizin ilçeye adaylık koyacak diye söyledim dedi.(Yav bırak yer mi tokatlı çırbağası) Hiç de öyle görünmüyor bir TC'nizi sormamışsınız dedim. Yok işte geldi de öyle konu açıldı sorduk falan dedi. Ben de mesaj bile yazmadın bayağı meşgul etmiş dedim. Hayır o an hijyen kutusu gelmişti onu dağıtıyordum dedi.(Yersen😁) Sabah gelmisti sen de geç kalktın geç kalkmasaydın dedi gülerek. Ben de her dakika seni mi bekleyecegim dedim (oooh😁😁) Öyle demek istemedim diyerek kıvırmaya başladı. Özeti bu. Kapatınca da mesajına görüldü attım. 😁😁
Lizan Lizan
herseyinsanlaricin herseyinsanlaricin
O okuryazarokumazyazmaz
1dissarimsak 1dissarimsak
Lirosa Lirosa
isirgantohumu isirgantohumu
Ben olsam artık dünya ahiret bacımsın diye başlar sonra terör estirirdimdhdhdhdh siz yine sakin davranmışsınız.

Ayrıca uyku > tüm erkklr

Back
X