- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumu yaşamadığınız için anlamamış olmanıza hak veriyorum ama kullandığınız üslup yanlış. Bu şekilde bahsedebileceginiz bir konu değil bu her insanın fobileri olabilir ve konu sahibi arkadaşında dediği gibi kurtulması zor bir fobi. Daha anlayışlı olursanız sevinirim.halka flimini hatırlattınız bana
sakın bakmayın 7. günde antinkuntinfobi olursunuz
hıırrrvvv
Bende de var. Nefret ediyorum. Kafayı dağıtmaya çalışıyorum aklıma geldikçe. Hatta şuan yazarken bile kötü oluyorum.
Mantarın altına da bakamazsın öyleyse değil miBende de pütürlü yüzey takıntısı var.
Görünce birkaç hafta bazen daha da uzun aklımdan çıkmıyor ve tırnaklarımla kazıyor gibi sürekli bi yerlere sürtüyorum elimi tırnaklarımı falan.
Yaşasınnn tek ben değilmişim
Sebebini bulunca hafiflettim ama kendimi biraz.
Rüyamda görmüştüm yanaklarım pütürlü pütürlüydü tırnaklarımla deşmiştim yüzümü sabah kalktığımda
Şimdi telkin ediyorum kendimi her aklıma geldiğinde ya da gördüğümde,rüyaydı diye.
Sizde nasıl başladı bir düşünün.
evet benim durumumu daha iyi özetlemişsiniz benden. önceden de böyle şeylerden rahatsızlık duyuyordum. ama sadece bende var sanıyodum böyle bir şey olduğu aklıma bile gelmezdi. Geçenlerde onedio bununla ilgil bir içerik hazırlamış o zaman öğrendim ne fobi olduğunu. Ve o zamandan beri çıldırıyorum o resimleri gördüğümden beri.
Mantarın altına da bakamazsın öyleyse değil mi
Bir arkadaşımda da o takıntı var, bizi çok eğlendiriyor :)
O kesince gidiyorMantarın altına da bakamazsın öyleyse değil mi
Bir arkadaşımda da o takıntı var, bizi çok eğlendiriyor :)
evet benim durumumu daha iyi özetlemişsiniz benden. önceden de böyle şeylerden rahatsızlık duyuyordum. ama sadece bende var sanıyodum böyle bir şey olduğu aklıma bile gelmezdi. Geçenlerde onedio bununla ilgil bir içerik hazırlamış o zaman öğrendim ne fobi olduğunu. Ve o zamandan beri çıldırıyorum o resimleri gördüğümden beri.
Tatlım profesyonel yardım denedin mi![]()
Hayır hayır lütfen öyle düşünme. İnan ki geçeceğineyarın gidicem inşallah umarım çözülür. Ama bana ömür boyu böyle yaşıcakmışım gibi geliyor.
ah canııım bende yakın zamanda ogrendımArkadaşlar merhaba size belki de şimdi dünya üzerindeki en garip fobiden bahsedeceğim.
Öncelikle uyarayım googla girip neymiş bu tripofobi diye sakın aratıp bakmayın. Mesuliyet kabul etmem. Çünkü benim durumumda tam olarak böyle başladı ve o günden sonra hayat bana zehir oldu.
Kısaca anlatmam gerekirse bu fobinin genel tanımı delik korkusu. Yan yanaa dizilmiş bir çok deliğe asla bakamıyorum. Bal peteği, peynirin delikli yüzü, kızamıklı insan derisi, çeşitli balık derileri pul pul ,gözenekli, noktalı herşeyden tiksiniyorum. Önce bir kaşıntı, ardından mide bulantısı, soğuk terleme başlıyor.
kafayı yemek üzereyim. Son zamanlarda iyice arttı bu görüntüleri görmesem bile aklımda kurup kurup çıldırıyorum. En mutlu anımda aklıma bunlar geliyo kanım çekiliyor.
Araştırdığım kadarıyla tedavisi de yokhatta bir fobi olarak kabul bile edilmiyor.
Ama benim hayat standardımı çok düşürdü.Allah rızası için yardım edin bir bilginiz varsa.
Not: sakın google görsellerde aratmyın.