Bebek Beslenmesi Tripper mama sandalyesi ? düz bir sandalye sizce?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
123
42
Arkadaşlar tripper mama sandalyesi almayı düşünüyorum da arkası yatmıyor tekerlekli değil ama fiyatı uygun,

bebekleriniz yatan mama sandalyelerinde çok mu egleniyor veya uyuyor mu yani çok mu memnunsunuz kesin yatmalı ayarlanmalı mı dıyorsunuz?

netten alıcam da karar veremıyorum

Benim bir kraftın doly olan var birde ikeanın var kraftınki dediğin gibi sallanıyor doğduğunda beşik olarak kullandım yatak odamda ama mama sandalyesi olarak kullanamıyorum çok hantal ve rahat deil o yüzden salonnun köşesinde duruyor mutfağımda ikeanın var çok rahat yemek yedirmesi ben mutfakta yemek yaparkende oturtuyorum beni izliyor hangisi dersen kesinlikle ikea derim bahsettiğin modeli bilmiyorum kendi kullandıklarımdan örnek vermek istedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu tripper de çok hafif ve hantal değil ikeanınkinden farkı içinde içliğinin hazır olması yumuşak pedi var, aldım gitti :) dün aldım cevap bekleyemedim forumdan. Umarım iyidir artık herkes ikeanınkini övmüş hakikaten rahat demekki, bu da ona benziyor o yüzden umarım rahattır,

masaya göre boy ayarlanması yok ama o konuyu ne yapıcam bilemiyorum ? ikeanınkinde o eksikliği hissettiniz mi
übü aracılığı ile gönderildi

bu tripper de çok hafif ve hantal değil ikeanınkinden farkı içinde içliğinin hazır olması yumuşak pedi var, aldım gitti :) dün aldım cevap bekleyemedim forumdan. Umarım iyidir artık herkes ikeanınkini övmüş hakikaten rahat demekki, bu da ona benziyor o yüzden umarım rahattır,

masaya göre boy ayarlanması yok ama o konuyu ne yapıcam bilemiyorum ? ikeanınkinde o eksikliği hissettiniz mi

İyi günlerde kullanın canım ben boy ayarlamasıyla ilgili sorun yaşamadım çok önemli bir ayrıntı deil :)

İyi günlerde kullanın canım ben boy ayarlamasıyla ilgili sorun yaşamadım çok önemli bir ayrıntı deil :)

teşekkürler tatlım yardımcı olduğun için, şimdiden memnun oldum sandalyeden :21: inşallah bebeğim de beğenir

teşekkürler tatlım yardımcı olduğun için, şimdiden memnun oldum sandalyeden :21: inşallah bebeğim de beğenir

Back
X