Trisequens kullanan var mıdır

Eminishanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
2
0
1
30
Merhabalar yaş 26 kendimi bildim bileli pcosluyum hep d. K. H ile regl oldum 1.5 yıldır evliyim çocuk istiyorum dr duphaston verdi gynositol verdi 3 ay kullandım 2 ay 1.haftada oldum son ay 9.günde geldi dr gittim yumurta büyümüş ama catlamamis dedi netten okudugum kadariyla klomen varmış dedim o eski bir yöntem dedi vermedi ilacı trisequens verdi kullan regl olunca yine gel dedi bugün başlayacağım da kullanan var mı yada hamile kalmak isteyip benim durumda olup başka yol izleyen var mi??

Merhabalar yaş 26 kendimi bildim bileli pcosluyum hep d. K. H ile regl oldum 1.5 yıldır evliyim çocuk istiyorum dr duphaston verdi gynositol verdi 3 ay kullandım 2 ay 1.haftada oldum son ay 9.günde geldi dr gittim yumurta büyümüş ama catlamamis dedi netten okudugum kadariyla klomen varmış dedim o eski bir yöntem dedi vermedi ilacı trisequens verdi kullan regl olunca yine gel dedi bugün başlayacağım da kullanan var mı yada hamile kalmak isteyip benim durumda olup başka yol izleyen var mi??
Neden bitkisel çözümler ile deneme yapmıyorsun canm soğan suyu yap mesela

Bende lise yıllarında Yasmin Diana kullandım hep adet olmuyordum sonra bıraktım hem kilo aldırıyor hemde vucüdum ona bağlı kalıyor diye daha sonra düzeldim ben iki ay falana düştü adetim evlendim ve adetim düzenli gayet artık en fazla 39 günü gördüm son aylarda ise 30 29 günde bir oluyorum

Dr bugün sanki bilmiş gibi sakin soğan kürü falan yapma dedi verdiği ilaçlar yüzünden mi dedi acaba
Olabilir ama hamile olmadığın zaman emin isen test yap kan ver kekik reyhan suyu yap adaçayı tüket bende Mayıs ayında gittim 73 gün adet olmadım tarlusul yazdı etki etmedi bile. Adet söktürücü hareketler yap

Merhaba ilaç ise tarafımı regl oldunuzmu bende bugün basladm

Dr bugün sanki bilmiş gibi sakin soğan kürü falan yapma dedi verdiği ilaçlar yüzünden mi dedi acaba
Aman sakın yapma düzenli adetim bozuldu 2 aydır adwt olamiyorum söktürücü bile ise yaramıyo canim :( triseguens verdi doktor umarim ise yarar

Kizlar ben duzensiz adet oluyordum.zaten fsh yukselmis die verdi ilaci bebek istiyorumda bi kutu dun bitti adet olmadim test yaptim evde negatif ikinci kutuya bugin basliyoeum 3 kutu yazmisti doktor sizde kullanirkenmi adet oldunuz adet olsanda birakma dedi doktor ama kirmizilar bitti olmadim adet yeni kuuya mavilerden basladim tekrar kafam karisti

Back
X