- 18 Ekim 2023
- 73
- 37
- 8
İnşallah çok dua edin bize Allah İn rahmetinden umut kesilmez bir mucize olur belkiHakkınızda hayırlısı olur inşallah. Umarım bir mucize olur ve bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok dua edin bize Allah İn rahmetinden umut kesilmez bir mucize olur belkiHakkınızda hayırlısı olur inşallah. Umarım bir mucize olur ve bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.![]()
Bu haftaya kadar sağlıkla ilerlediyseniz ben doğumun da sağlıkla olacağına inanıyorum.İnşallah çok dua edin bize Allah İn rahmetinden umut kesilmez bir mucize olur belki
İnşallah öyle olur ama kalbi ayaklarında anormalllikler var karnımda diye yaşıyormuşBu haftaya kadar sağlıkla ilerlediyseniz ben doğumun da sağlıkla olacağına inanıyorum.
Canım sen ne güzel annesinGerçekten çok zor ağlayamıyorsun stres yapamıyorsun bağırmıyorsun bebeğime zarar gelmesin diye içim içimi yiyor elden de bişey gelmiyor sizin de kızınızda da belirti varmıydı
Allah razı olsun gerçekten biri benim yerime ağlasa keşke ağlayamamak ta çok kötüCanım sen ne güzel annesinRabbm sabır versin gözlerim dolu dolu sarılıp yanında olmak isterdim.
Allah‘tan umut kesilmez. Allah sana dayanma gücü, bebeğine de sağlıklı ömür versin inşallahİnşallah öyle olur ama kalbi ayaklarında anormalllikler var karnımda diye yaşıyormuş![]()
Söylememekle en doğrusunu yapmışsınız bence. Eğer soylemis olsaydınız canınızı sıkan yorumlarla karşılabilirdiniz. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez; ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna dememişler. Siz zaten defalarca doktora gidip bir çıkış yolu aramışsınız ama bulamamışsınız.Teşekkür ederim. Hayatımda verdiğim en zor karardı. Allah evlat acısı yaşatmasın bir daha. Anlatınca insanlara “görmedin, dokunmadın, doğmadı” gibi teselli cümleleri duyuyorum ama gerçekte sebebini bilmedikleri için kaçırdıkları şey bir cana kıymış olmak, atan bir kalbi durdurmak. İnsan bu yükün altından kalkamıyor. Ben reelde bebeğimin trizomi 18’li olduğunu kimseye anlatmadım çünkü soruların ardı arkası kesilmeyecekti biliyorum. o sebeple herkes normal düşük zannediyor ve doğal olarak insanlar da teselli etmeye çalışıyor.
Destek aldım, daha t18’i öğrendiğim gibi başladım psikolağa. O dönem iyi gelmişti. bazen acısı geçiyor seasnları düşündüğümde, o telkinleri hatırladığımda ama yaramın kabuğu hep taze kalıyor. Belki de zamanla kapanacak, şu an ben kanatıyorum bile bile.Söylememekle en doğrusunu yapmışsınız bence. Eğer soylemis olsaydınız canınızı sıkan yorumlarla karşılabilirdiniz. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez; ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna dememişler. Siz zaten defalarca doktora gidip bir çıkış yolu aramışsınız ama bulamamışsınız.
Bakın belki acınızı hafifletmeye yardımci olmayacak ama; doğal seleksiyon diye bir durum var. Bazen rahim sağlıksız olan embriyonun yaşamıni kendiliğinden sonlandırabiliyor. Bu durumu Allah'ın bir hikmeti olarak gormekte fayda var. O tarz gelişimi aşırı bozuk bebeklerin yaşamasıni vücudumuz bile uygun görmüyor. Bn de 12 haftalıkken kürtaj olmak durumunda kaldım. Bebegimin kalbi 9.haftada durmuş megerse. Ben cinsiyet ogrenicem diye giderken boyle bir sey basima geldi. Ikinci kez boyle bir hayal kirikligi yasadigim için çok sorgulamistim. Fakat gelen sonuclarda bebegimde trizonomi rahatsizligi oldugunu ve dusuk sebebinin bundan kaynakli oldugunu ogrenince ne yalan söyleyeyim içim rahatlamıştı. Evet hala çok üzülüyorum düşündükce ama hayırlısi böyleymiş diyorum. O secenek bana birakilmadigi icin cok memnunum ama bırakıla da bilirdi. Herkesin imtihanı farklı oluyor sizinkisi bnmkisinden daha zor bir imtihan orası su götürmez bir gerçek. Erken fark etmeniz de sizin icin daha hayırlı olmuş. Eğer geç farkedilseydi konu sahibi gibi elbette kıyamazdınız. Size kesin bir dille yaşamaz demişler...
Psikolog desteği almıyorsanız alın mutlaka size yardımı olur
Merhaba öncelikle geçmiş olsun doğumunuz gerçekleşmiş görünüyor sizin ve bebeğinizin sağlığı iyidir inşallahAllah razı olsun gerçekten biri benim yerime ağlasa keşke ağlayamamak ta çok kötü