- Konu Sahibi sagliklibebekk
Dualarım sizinle inşallah düşecek ne zaman cıkacakmıs sonuclarıBiz de dün kan verdik. İnşallah bizim de düşmüştür. Kızım için dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım sizinle inşallah düşecek ne zaman cıkacakmıs sonuclarıBiz de dün kan verdik. İnşallah bizim de düşmüştür. Kızım için dua edin![]()
İnşallah iyi haberlerinizi alacağızYarın ya da pazartesi. Çok teşekkür ederim sizi haberdar ederim
Sonucunuz cıktı mıYarın ya da pazartesi. Çok teşekkür ederim sizi haberdar ederim
Merhaba maalesef hayır. Haftaya kaldı. İçim içimi yiyorSonucunuz cıktı mı
Merak etmeyin sonucunuz iyi çıkacak cok yeni yaşadık aynılarını bende ilk defa duymustum ve cok korktumaiz
Sizin kaçıncı gün değeriniz 2.1 çıktı.Merhaba üzülmeyin lütfen aynı seyi bende yasadım 2.1 cıkmıstı sonra değer düzeldi
Güzel haberler inşallah . Zor bir süreç sizi cok iyi anlıyorumMerhaba maalesef hayır. Haftaya kaldı. İçim içimi yiyor
Bizimde 6. Gün değerimizSizin kaçıncı gün değeriniz 2.1 çıktı.
6. Gün değerimiz 2.3 bizim
Sonraki değeriniz kaç geldiBizimde 6. Gün değerimiz
İlk gün alınan normal
ÇOKKKK ŞÜKÜR DEĞERİMİZ NORMAL ÇIKTIİlk 2.1 sonra 0.8
Cok sevindim gözünüz aydınÇOKKKK ŞÜKÜR DEĞERİMİZ NORMAL ÇIKTI
Değeriniz kaç çıkmıştı önceki testlerdeİnanın o kadar kötüyüm ki. Duyduğumdan beri normal hayatıma devam edemiyorum. Yarın tekrar vereceğiz test ama sonucun çıkması 1 haftayı buluyormuş. Ne olur bebeğim için dua edin, Allahım bebeğimde bir şey çıkmasın.
Çok sevindim lütfen bana da dua edin pazartesi aricam Allah hayırlı tertemiz sonuçlar nasip etsinÇOKKKK ŞÜKÜR DEĞERİMİZ NORMAL ÇIKTI
ELHAMDULİLLAH BİZİM SONUÇLARDA TEMİZ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR YAÇok sevindim lütfen bana da dua edin pazartesi aricam Allah hayırlı tertemiz sonuçlar nasip etsin![]()