- Konu Sahibi BEYZADE123
nevra handa doğum yapanlar veya gidenlere acill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araştırdım ama site akıl karıştırıyo bence başka bi doktor içinde kimi ii demiş kimi kötü demiş nevra yı kaprisli diye sevmiyolarmış anladığım kadarıyla ama 1998 yılından beri o hastanede kötü olsa tutarlamı hastane dandik bi yer değil çünkü güzel ve temiz bir hastane
bende 21 haftalık hamileyim. türkiye hastanesini düşünüyorum. ancak doktor konusunda kararsızım.hangisine gitmeliyim.nihal çakır, nevra hanım,ayşe duman ve mehtap karaaslan.
bilgisi olan varsa nolur cevap dönsünler.......
Ben de 35 haftalık hamileyim ve Mehtap Hanıma gidiyorum.İlk görüşte bana da soğuk gelmişti.benim üçüncü doktorum.Ama inkar edilemez bir gerçek var ki işini çok iyi ve bilinçli yapıyor.Sorduğunuz tüm soruları cevaplıyor.Oradaki en yoğun kadın doğum uzmanlarından biri ki bu da ne kadar iyi bir doktor olduğunun göstergesidir bence.Nevra hanımı sürekli dışarıda sigara içerken veya telefonla konuşurken görüyorum.Mehtap hanımı ise sadece kendi odasıyla ultrason çekilen oda arasında görebilirsiniz.Ben iki aydır gidiyorum Mehtap Hanıma her gidişimde aramızdaki diyalog biraz daha sıcaklaşıyor.Sanırım o soğuk ifadesi yoğunluğundan kaynaklanıyor.Ben tavsiye ediyorum Mehtap Hanımı.
canım öncelikle doğumun çok kolay geçer inş, Türkiye hastanesinde doğumda sigortadan faydalanmak için kontrolleri orayamı yaptırmak gerekiyo bilgin var mı? yani doğum zamanı gelince gitsek sigortadan faydalanabilrmiyiz acaba? bide doğum fiyatlarını biliyomusun?CADIARZU
slm,
ben sezeryan olacağı için onun fiyatı şuan aklımda 2.850 tl 2 günlük paket fiyatı (benim özel sağlık sigortam var onun fiyatı maa ssk anlaşmasını bilmiyorum).
birde sadece doğum için oraya gitmeni kabul etmiyorlar. kontrollerinide oraada yaptırmalısın.şuan kaçıncı haftandasın?
beni bi odadan kovmadığı kaldı.dışardaki birçok hasta ssk lı. halbuki ben para verip muayene oluyordum.yani paramla hastanaden doktor odasından resmen kavuldum.
QUOTE]
arkadaşlar türkiye hastanesinde doğum yapacak olan var mı?
Ben düşünüyorum nasip olursa.
arkadaslar yaklasık 5 veya 6 ay once bende türkiye hastanesine gıttım nevra hn hıc ama hıc memnun kalmadım cok ıtıcı bır kadın soguk ve o an kı yasadıklarımı anlatamam sıze hayatım bır anda alt ust oldu aglayarak eve dondum suanda jınemed de tedavı goruyorum ama cok memnunum doktorumdan guven veren ve ınsanı rahatlatan bır ınsan eger özel saglık sıgortanız varsa bence gıdın gorusun normalde cok pahalı bır hastane ama olsun helalı hos olsun umarım sonuclarıda guzel olucak :)