troidi normale döndüren formül tv de doktor önerdi:25 tane cevizin perdesini 1 litre suda kaynatın 7 gün kapalı karanlık ve serin yerde muhafaza edin her sabah aç karnına 1 fincan içilecek antioksidandır ve troidleri normale döndürdüğünü söyledi prof.dr Ahmet maranki.Ayrıca ceviz yağının saçın dökülmesini engellediğini ve troid bölgesine sürüldüğünde troide iyi geldiğini söyledi ,paylaşmak istedim sizlerle herkese acil şifalar dilerim
Ha bu arada canım önemli bir ayrıntı sen kaynatılacak diye yazmışsın ama hoca üstüne basa basa kaynatılmayacak sadece suda 7 gün ağzı kapalı bir şekilde karanlık ve serin bir yerde bekletilecek diye anlattı
Bilmiyorum şimdi hangisi doğru?????
canım bende senin gibi çelişkide kaldım şimdi benimde troidlerim az çalışıyo ilaç kullanıyorum ama bunuda beraberinde yapsam ne olacak kafam karıştı:uhm:
Arkadaşlar,
Ben de troid hastasıydım. Bnimki gravers Troid. Yani zehirli guatr. Ama araştırıken şunu öğrendim ki,
bu hastalığın ilacı dere otu...
Günde 3 kere bir yemek kaşığı kadar dereotunu çiğ olarak bir ay boyunca yiyin ve sonra gidip troidlerinizi tekrar ölçtürün. Doktor o kadar keisn söyledi yani. Hiper ve hypo troid hastaları yiyebilir. Çünkü dereotu dengeleyiciymiş...
Bende de diffüz hiperplazik guatr var, bende bir ara dere otu kullanmıştım, sonra sıkılıp bırakmıştım. Çok şeyler okuyup öğreniyoruz ama uygulamaya gelince biraz zor geliyor.
Dr. gidiyorsun bir sürü test yapıyor, tiroidin ultrasonunu çektiriyor sadece 1 hap veriyor,ömür boyu bunu kullan diyor. Kurtulamadık gitti şu hastalıklardan:mymeka:.
Arkadaşlar,
Ben de troid hastasıydım. Bnimki gravers Troid. Yani zehirli guatr. Ama araştırıken şunu öğrendim ki,
bu hastalığın ilacı dere otu...
Günde 3 kere bir yemek kaşığı kadar dereotunu çiğ olarak bir ay boyunca yiyin ve sonra gidip troidlerinizi tekrar ölçtürün. Doktor o kadar keisn söyledi yani. Hiper ve hypo troid hastaları yiyebilir. Çünkü dereotu dengeleyiciymiş...
canım bu dereotu tohumumu yok bildiğimiz yeşil yapraklı olanı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?