• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Troid rahatsızlığı ve -tedavisi yoktur diye bilinen haşimato troiditi- kesin tedavi

Taze zencefil suyu anti tpo tsh ve tum degerleri duzenler. Hamile kalan hasimato hastasi var elbette. Endisesiz kullanin... iyilesme gerceklesince neden bebek sahibi olunmasin ki....zaten farkefeceksiniz ne muhtesem bir dizayn ile sifa kaynagi zencefil suyunun bu donem icin buyuk nimet oldugunu bugune kadar tedavisi yok denilen hasimato vs vs vs herseyin tedavisinin var oldugunu... Allah herseye kadir

Taze zencefil suyu anti tpo tsh ve tum degerleri duzenler. Hamile kalan hasimato hastasi var elbette. Endisesiz kullanin... iyilesme gerceklesince neden bebek sahibi olunmasin ki....zaten farkefeceksiniz ne muhtesem bir dizayn ile sifa kaynagi zencefil suyunun bu donem icin buyuk nimet oldugunu bugune kadar tedavisi yok denilen hasimato vs vs vs herseyin tedavisinin var oldugunu... Allah herseye kadir

Söylediklerinizde haklısınız Allah dileyince herşey olur, ona imkansız yoktur. Ayrıca dünya da hiç bir hastalık yoktur ki biz onun şifasını vermemiş olalım der, Ama onu insanların bulmasını ister. ben de buraya takıldım zaten zencefilin haşimatoyu yokettiğini söyleyen kaynak ne veya kim. çünkü hiçbir yerde duymadık görmedik. açıkçası kaynağını merak ediyorum. güvenebilmek adına bu bilgiyi nereden öğrendiğini, bildiğini paylaşırsan sevinirim. Gerçekten çoook önemli bir konu. Yardımlarınızı bekliyoruz. cevabınız içinde teşekkürler.

Ben bir deneyimimi paylaşmak istiyorum 7 yıllık haşimato hastasıyım. Kışın endokrin doktorum ilacımın yetmediğini ve tiroidimin harap durumda olduğunu söyledi. İlacımı 100 lüğe çıkardı. Ben ilaca 75 lik ile devam ettim ve taze zencefil tükettim. Suyunu sabah işe gitmeden sıkma vakti bulamıyordum acı da olsa kendisini yemeye çalıştım olduğu kadar. Mart ayı gibi tahlil yaptırdım hormaonlarım normal göründü. Şu an 75 likle devam ediyorum 100 lüğe çıkarmama gerek kalmadı. Tekrar kür yapmayı düşünüyorum

Kimseyi ilacını bırakmaya veya doktoru dinlememeye teşvik etmek istemiyorum. Ancak kendimde denedim ve ilacı yükseltmekten kurtuldum. Herkese şifa diliyorum bu mübarek günlerde ve eğer istiyorsa sağlıklı evlatlar diliyorum

Arkadaşım merhaba ben de haşimatoluyum ve haşimatoda önemli olan sadece tsh düzeyleri değil tabi ki, anti tpo değeri 1000 civarı ve önemli olan bu değeri düşürmek aslında bu kısmının bi tedavisi yok. zencefil suyu buna etkili mi? siz de haşimato mu vardı değerleriniz kaçken kaç oldu?
verdiğiniz bilgi çoook önemli ama şunu merak ediyorum ki bunun kaynağı nedir acaba çünkü ben de çok araştırdım ve hiçbirşey bulamadım.
hamilelikle ilgili bi arkadaş daha sormuş şuan bu hastalık anti tpo değerleri yüzünden hamile kalmamızı engelliyor, bunu kullanıp hamile kalan bir haşimatolu oldu mu çevrenizde? bilgi verirseniz sevinirim. paylaşım için teşekkürler.

arkadaşım merak etme bebeğin olur ben haşimato hastasıyım tsh değerim 34 lerdeydi anti tpo lar 1000 üzerinde gözüküyordu ben hiç gebelik düşünmediğimden o dönem bebek deneme girişimim olmadı tesadüfen rahatsızlığımı öğrendim çok kısa sürede tsh değerimi 1 lere düşürdüm bu düştükten sonra gebelik çalışmasına başladık anti tpolar halen 1000 üzeriydi ve ben 3. ay denememde gebe kaldım allah sağlık versin 11 aylık bebeğim var... olmayacak diye sakın kafaya takmayın..

arkadaşım merak etme bebeğin olur ben haşimato hastasıyım tsh değerim 34 lerdeydi anti tpo lar 1000 üzerinde gözüküyordu ben hiç gebelik düşünmediğimden o dönem bebek deneme girişimim olmadı tesadüfen rahatsızlığımı öğrendim çok kısa sürede tsh değerimi 1 lere düşürdüm bu düştükten sonra gebelik çalışmasına başladık anti tpolar halen 1000 üzeriydi ve ben 3. ay denememde gebe kaldım allah sağlık versin 11 aylık bebeğim var... olmayacak diye sakın kafaya takmayın..

ayy çok teşekkür ederim. inan artık o kadar bunaldım ki, bende çikolata kisti vardı o sırada haşimatoda çıktı, sonra kisti aldırdık tam artık rahatladım bebeğim olur derken haşimatonunda engellediğini duuydum ve yıkım oldu bana çoook üzüldüm. boşuna mı ameliyat oldum dedim. dediğin gibi benimde anti tpo 990 larda doktora soruyorum anti tpo önemli değil tsh önemli diyo tsh benim kontrol ltında zaten 1 civarı o yüzden acaba anti tpo lar mı etkiliyo diye düşünüyordum açıkçası. ama sen bunun aksini yaşamışsın Allah sana bağışlasın bebeğini. Allah bize de nasip eder inşallah. Rahatlartan cevabın için teşekkür ederim. bir de bir şey soracağım beslenmene dikkat ettin mi? doktoruma soruyorum beslenmeyle alakası yok diyor da merak ediyorum.

ayy çok teşekkür ederim. inan artık o kadar bunaldım ki, bende çikolata kisti vardı o sırada haşimatoda çıktı, sonra kisti aldırdık tam artık rahatladım bebeğim olur derken haşimatonunda engellediğini duuydum ve yıkım oldu bana çoook üzüldüm. boşuna mı ameliyat oldum dedim. dediğin gibi benimde anti tpo 990 larda doktora soruyorum anti tpo önemli değil tsh önemli diyo tsh benim kontrol ltında zaten 1 civarı o yüzden acaba anti tpo lar mı etkiliyo diye düşünüyordum açıkçası. ama sen bunun aksini yaşamışsın Allah sana bağışlasın bebeğini. Allah bize de nasip eder inşallah. Rahatlartan cevabın için teşekkür ederim. bir de bir şey soracağım beslenmene dikkat ettin mi? doktoruma soruyorum beslenmeyle alakası yok diyor da merak ediyorum.

olur cnm tsh düşükse merak etme benim anti tpolar halen yüksek çıkıyor zaten yeme içmemede dikkat etmedim özel bişey yapmana gerek yok ilaçları düzenli kullan yeter.. bebek çalışmasınıda şu şekilde yap gün aşırı ilişki ben o şekil kaldım yumurtlama dönemini kaçırma fırsatın yok :)

olur cnm tsh düşükse merak etme benim anti tpolar halen yüksek çıkıyor zaten yeme içmemede dikkat etmedim özel bişey yapmana gerek yok ilaçları düzenli kullan yeter.. bebek çalışmasınıda şu şekilde yap gün aşırı ilişki ben o şekil kaldım yumurtlama dönemini kaçırma fırsatın yok :)

hadi inşallah :) desteğin için teşekkürler

kurtulmak istiyorum bu hastaliktan

merhaba arkadaşım valla bende kurtulmak istiyorum ve herkeste kurtulmak istiyordur. ama sormama rağmen bu bilginin kaynağının ne olduğu söylenmedi. yani kocakarı ilacı bile olabilir, ama bilmeyince de yapılmıyor ki. ben karar veremedim açıkçası. zencefille haşimato ilişkisi hakkında hiçbir bilgiye de ulaşamadım internette vs. yani bir zararı olur mu vs. hiç bir bilgi yok. ben göze alamadım açıkçası.

bende haşimatoyum 3.5 senedir ilaç kullanıyorum az çalışıyor hormonu vücut yok ediyormuş bende dışarıdan alıyorum

Bizzat kullanmis ve 1ay gibi bir sürede (ben 1ayda sonuc aldim duruma göre daha uzun surede olumlu yanit alinabiliyor) sonuclar almis kisiler olarak konuyu paylastik. Hicbir yan etkisi yoktur. Diger rahatsizliklari da beraberinde tedavi eder. Her devirde ilmin sahipleri mevcuttur. Konuya ait sahis bilgisi isim olarak su an icin belirtilemez... Yuzlerce kisi bu tedavinin sonucunu olumlu almistir. Hekimlerimiz ile de bilgi paylasiminda bulunulmustur. Hasimato troidi ve damar tikanikliklari tedavisindeki mucizevi sonuclar raporlarla ellerinde mevcuttur... Hicbir yan etki olmayisi da sagliga kavuşmak icin harekete gecmek icin yeterli sebepler arasindadir... Zencefil suyu hasimato troidinde tek ve kesin tedavidir... Bu bir öneri ve ya tavsiye degildir bizzat kesin tedavi niteliginde bilgidir. Kullanima karar vermek ve uygulamak herhangi bir tavsiyeye uyma cesaretini göstermek degil tedaviye başlamaktir. Sadece hasimato degil bu devre ait bircok hastalik icin...

Bizzat kullanmis ve 1ay gibi bir sürede (ben 1ayda sonuc aldim duruma göre daha uzun surede olumlu yanit alinabiliyor) sonuclar almis kisiler olarak konuyu paylastik. Hicbir yan etkisi yoktur. Diger rahatsizliklari da beraberinde tedavi eder. Her devirde ilmin sahipleri mevcuttur. Konuya ait sahis bilgisi isim olarak su an icin belirtilemez... Yuzlerce kisi bu tedavinin sonucunu olumlu almistir. Hekimlerimiz ile de bilgi paylasiminda bulunulmustur. Hasimato troidi ve damar tikanikliklari tedavisindeki mucizevi sonuclar raporlarla ellerinde mevcuttur... Hicbir yan etki olmayisi da sagliga kavuşmak icin harekete gecmek icin yeterli sebepler arasindadir... Zencefil suyu hasimato troidinde tek ve kesin tedavidir... Bu bir öneri ve ya tavsiye degildir bizzat kesin tedavi niteliginde bilgidir. Kullanima karar vermek ve uygulamak herhangi bir tavsiyeye uyma cesaretini göstermek degil tedaviye başlamaktir. Sadece hasimato degil bu devre ait bircok hastalik icin...

Arkadaşım merhaba, 1 ay da sonuç aldım demişsin sonuçların ne oldu? haşimatoda anti tpo değerleri yüksek çıkar bu değerler mi düştü ve kaça düştü? ve şuan kontrollere devam ediyor musun? ne zaman iyileştin ve son değerlerin ne seviyede? boğaz ultrasonu tekrardan çekildiniz mi? kusura bakma çok soru soruyorum ama, tahmin edersin ki tedavisi yok deniyor ve böyle birşey duyuyosun ve çoook güzel bir ümit hepimiz için dolayısyla öğrenmek istiyoruz bütün detaylarını.
Öğrendiğin ve uyguladığın bir bilgiyi herkesle paylaşman çok güzel birşey ama ilmin sahibi Allahtır ve saklanan kişi mi yoksa kurum mu bilnmiyorum doktor mu uzman mı, yoksa bir tanıdığınız aktar mı açıkçası saklanmasını çok ta doğru bulmuyorum sebeplerini bilmediğim için, bunu bilmeden nasıl devam edebiliriz. belki de sizin güvendiğiniz birisi ama bizi de anlayın sadece sizin bir yazınız var ve başka hiçbir kanıt yok, amacım sizi yargılamak sorgulamak değil ama çoook önemli bir bilgi ve biraz bilgi edinmek istiyorum.

Kizlar yasini degilde kurusunu yapsak olmazmi

bende çörek otu yağı iyi geliyor diye duymuştum sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı tükettim bende hiç bir etkisi olmadı:((((
bunda da öyle bir hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

Konuyu açan arkadaş takip etmiyor galiba ama bir sorum olacaktı:)
Ben 3 gündür zencefil suyu içiyorum, taze zencefili bulmak zor oldu bu mevsimde ama sonunda buldum, katı meyve sıkacağında sıktım ve içmeye başladım. Ama okdr acı ki bir bardak suyun içine bir kaşık zencefil suyu karıştırarak içiyorum gene etkisi olur mu? Bir de midem de ağrı yaptı, bağırsakları mı çalıştırıyor ayrıca???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bağırsakları baya çalıştırıyor zayıflanırsa bundan zayıflanır bence;)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X