Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tiroit ilacı hamilelikte çok önemli mutlaka devam etmen lazım. Ben gebelik öncesi 75 mg levotiron kullanıyordum daha sonra 125e kadar çıktık mutlaka 3-4 haftada bir tsh t3 t4 değerlerine baktır. D vitaminini de doktora danışmadan kullanma bence. Hangi tiroid ilacını kullanıyorsun ?Hamilelikte tiroit ilacı ve D vitamini ilacı kullananlar var mı aranızda ben bir ay öncesinde kullanmaya başlamıştım üç gün önce de hamile olduğumu öğrendim ama daha çok yeni bete takibi yapıyorum bu iki ilaca devam etsem sıkıntı olur mu acaba kullananlar var mi
Merhaba bende tiroid hastasıyım yıllardır ilaç kullanıyorum gebe kalma süreciniz kaç aydi ben 5 aydır deniyorum ekstra yaptığınız birşey varmiydi gebe kalmak içinTiroit ilacı hamilelikte çok önemli mutlaka devam etmen lazım. Ben gebelik öncesi 75 mg levotiron kullanıyordum daha sonra 125e kadar çıktık mutlaka 3-4 haftada bir tsh t3 t4 değerlerine baktır. D vitaminini de doktora danışmadan kullanma bence. Hangi tiroid ilacını kullanıyorsun ?
Bende hamileliğimi yeni öğrendim geçen ay daha bebeğim yokken kadın doğumcu troid için endokrinolojiye yönlendirmişti bi kaç gün önce gittim doktora hamile olduğumu da söyledim troid ilacı başladı bana da. D vitamini de kullanman da sakınca olacağını sanmıyorum çünkü benim kullandığım multivitaminin içinde d vitamini de var ama yinede doktora bir sorHamilelikte tiroit ilacı ve D vitamini ilacı kullananlar var mı aranızda ben bir ay öncesinde kullanmaya başlamıştım üç gün önce de hamile olduğumu öğrendim ama daha çok yeni bete takibi yapıyorum bu iki ilaca devam etsem sıkıntı olur mu acaba kullananlar var mi
Coledan kullaniyorumTiroit ilacı hamilelikte çok önemli mutlaka devam etmen lazım. Ben gebelik öncesi 75 mg levotiron kullanıyordum daha sonra 125e kadar çıktık mutlaka 3-4 haftada bir tsh t3 t4 değerlerine baktır. D vitaminini de doktora danışmadan kullanma bence. Hangi tiroid ilacını kullanıyorsun ?
Coledan d vit ilacı canım tiroid ne verdi ? Hamilelikte multivitamin 12. Haftadan sonra başlanıyor bana ilk 12 hafta sadece folik asit kullandırdı doktorlarColedan kullaniyorum
Benim 6 ay sürdü. Pcosum var ayrıca o sebeple inositol kullanmıştımMerhaba bende tiroid hastasıyım yıllardır ilaç kullanıyorum gebe kalma süreciniz kaç aydi ben 5 aydır deniyorum ekstra yaptığınız birşey varmiydi gebe kalmak için
merhaba tsh 3.39'du benim gebelik oluşunca 25 mg levotiron başladık ikinci kutuma geçtik. tsh gebelikte çok önemli doktor kontrolünde olmanız gerekiyor. D vitamini ise 3. aydan sonra veriliyor diye biliyorum. folik asit kullanmaya başlayın doktor kontrolündeHamilelikte tiroit ilacı ve D vitamini ilacı kullananlar var mı aranızda ben bir ay öncesinde kullanmaya başlamıştım üç gün önce de hamile olduğumu öğrendim ama daha çok yeni bete takibi yapıyorum bu iki ilaca devam etsem sıkıntı olur mu acaba kullananlar var mi
diğer arkadaşında yazdığı gibi ben de inositol kullandımMerhaba bende tiroid hastasıyım yıllardır ilaç kullanıyorum gebe kalma süreciniz kaç aydi ben 5 aydır deniyorum ekstra yaptığınız birşey varmiydi gebe kalmak için
Doktor mu vermişti peki bende pcos yok yani doktor herhangi bir sorun olmadığını söyledi 4 ay önce gitmiştim ve düzenli regl olurum Şaşmaz günlerim sadece doktor kilo vermemi söyledi o kadardiğer arkadaşında yazdığı gibi ben de inositol kullandım
yok ben kendim kullandım. illa pcos olmanıza gerek yok inositol yumurta sağlığınızı güçlendiriyorDoktor mu vermişti peki bende pcos yok yani doktor herhangi bir sorun olmadığını söyledi 4 ay önce gitmiştim ve düzenli regl olurum Şaşmaz günlerim sadece doktor kilo vermemi söyledi o kadar
Teşekkür ederim onerebilcrginiz bir marka varmıyok ben kendim kullandım. illa pcos olmanıza gerek yok inositol yumurta sağlığınızı güçlendiriyor
ocean polysitol kullandım ben en etkilisi bu diye okumuştumTeşekkür ederim onerebilcrginiz bir marka varmı
Tammdir bakacağım birde bunu deneyelim olmadı çok teşekkür ederimocean polysitol kullandım ben en etkilisi bu diye okumuştum
bir de eşinizle siz çiğ iç kabak çekirdeği yiyin hem yumurtalığa hem de sperm kalitesine faydası olduğunu okumuştum her gün 1er avuç yiyordukTammdir bakacağım birde bunu deneyelim olmadı çok teşekkür ederim
Evet onuda çok öneren oldu ama henüz ona başlamadık her ay birşey deniyoruz maslalah bu uğurdabir de eşinizle siz çiğ iç kabak çekirdeği yiyin hem yumurtalığa hem de sperm kalitesine faydası olduğunu okumuştum her gün 1er avuç yiyorduk
bu ikisini deneyin eğer kilonuz varsa kilo da verin biraz inşallah güzel sonuçlar alacaksınızdırEvet onuda çok öneren oldu ama henüz ona başlamadık her ay birşey deniyoruz maslalah bu uğurda![]()
Umarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederimbu ikisini deneyin eğer kilonuz varsa kilo da verin biraz inşallah güzel sonuçlar alacaksınızdır![]()