Troidi olup zor hamile kalanlar veya kalamayanlar

Ben eutrox kullaniyorum canim sen ne kullaniyorsun?

Ben eutrox kullaniyorum canim sen ne kullaniyorsun?

canim ben usa de yasiyodum orda sintiroid die bi ilac kullaniyodum tr de ise eutox kullaniyorum 50 mg.ama dogumdan sonrada kullandim busferde cok calismaya baslamis bi firat bulup bidaha test yaptiramdim simdi yine yurt disindayim hic biilac kullanmiyorum sen kac mg kullaniyosun canm heralde sennkide az calisiyo

Bende 50mg kullaniyorum canim. Peki senin hamile kalman zor mu oldu?

Bende 50mg kullaniyorum canim. Peki senin hamile kalman zor mu oldu?

hayir canim zor olmadi ama daha onceden bilmiyodum 1 dusugum oldu kurtaj oldum sonra bir kez daha dusurdum ama kurtaj olmadimm dr bilmiyo ben dusurdum die dusunuyorum .dr gittim hamileymisim ilaci kullanmaya basladim bi sorun olmadi cok sukur.sen hamilemiydin suanda canim?

Hayir canim degilimistiyorum ama 4ayoldu troitten degerlerimi en son araliktaolcturdum bakalim bu ay nolcak

Hayir canim degilimistiyorum ama 4ayoldu troitten degerlerimi en son araliktaolcturdum bakalim bu ay nolcak

canim olur insalllh hayirlisiyla uzulme hamilekalinca ilk baslardaa tiroidler cok oynarmis oyuzden ilk basda daha sik kontrolediyolar.ilac kullandigin surece bir sorun olmaz Allahin izniyle.ben dogumdan sonrada kullandim icin busefrdde cok calismaya baslamis benm tiroidler dr dediki bi test daha yapmaiz lazim buyuk ihtimalle daha ilac kullnmicaksindedi ama hic firsatim olmadi teste daha.sanirim bnmki hamilelikde ciktii​

Mrb tiroidim 3kusurlerde sizin çocuğunuz muhtemelen 10 yaşlarında siz hamileligi nasil geçirdiniz bilgi verir misiniz çocuğunuzu Allah bagislasin iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…