- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tatlım bende tiroid muzdaribiyim malesef mayısta öğrendim 7.4 olduğunu 3 aydır ilaç kullanıyorum şuan 0.17 ama antikor yüksekliği t3 t4 sınırlarda ve hasimoto hastasıyım hastalığı bilmeden önce 2 tüp bebek 1 düşük biri negatif deneme oldu hastalığı bildikten sonra 3 deneme biri yumurta yetersizliği alakali iptal biri negatif diğeri yumurta donasyonu negatif sonuç aldım bildiğin tsh yüksekliği çok sorunlu bi olay geblik ya olmuyor ya olsa düşüyor yada çok riskli geblik oluyor şimdi sana abla olarak tavsiyem biran önce tsh 1.5 e düşürmeye çalış ondan sonra elini çabuk tut bebek yap başka sorunda olsa sora bilirsin bana[/QUO
teşekkür ederim geç olsun sağlıklı olsun. ama durum baya yıpratıyor sanırım hashimato bendede var nodulumde var. ilaç kullanıyorum doktor 1 ay sonra gel ddi 3 haftam kaldı. dediğin gibi başka problemler olmadan çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. akıntım var diye doktora gitmiştim ama daha sonra kadın doğuma gitmedin şikayetim yok diye gitmelimiyim sence kadın doğumada. endokrın takibindeyim.
He bu arada benim yaşımda 37 ve suan 6. Tüp bebek için tedaviye başladım gerçi yumurta rezervim çok az 5 gibi ve tekrar yumurta donasyonu yaptırmak için kıbrısa gidecem
benden doktor istedi küçük ama yapmalı dedi baya zor oldu ama yaptırdım bı haftaya sonuç çıkacak inşallah iyi huyludurNödül benimde var ama biopsi yapmadım küçükler daha ama bir sürüdur hasimoto Tiroidin de görünen birsey
Şükür elhemdullilah allah sıkı elle tutunmasını nasip etsin arkadaşlar isteyen herkese nasip olur insallah6.2 ile hamıle kaldım.ilaca başladım
daha yeni arkadaşım 4.5 la hamıle kaldı o da ilaca başladı
imkansız değil ,
Çok geçmiş olsun tertemiz çıkar inşallah biran önce tedaviye başlarsınbenden doktor istedi küçük ama yapmalı dedi baya zor oldu ama yaptırdım bı haftaya sonuç çıkacak inşallah iyi huyludur
6.2 ile hamıle kaldım.ilaca başladım
daha yeni arkadaşım 4.5 la hamıle kaldı o da ilaca başladı
imkansız değil ,
yüksek oldudgunu bilmiyordum sonradan öğrendim canım, arkadaşım da sonradan öğrendi...
zaten birkaç haftda ilacını düzenli kullanırsan düşüüyor
illa düşsünde hamıle kalayımm diye düşünme çalışmaları aksatma :)
Bende tiroit hastası olduğumu geçen ay öğrendim maalesef.
Nodülümün biri 1 cm hatta.
İlaç tedavisine başladık ve bende seninle aynı yaştayım.
Eşimde çok istiyor baba olmayı.
Bakalım 1 ay oldu deniyoruz sonuca ne zaman ulaşacağız.